- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Kanz aldık. Eşim kurdu ona göre kolaymış. Taşımadık hiç açıkçası. Sağlam mı diye baktık geri kaldırmıştık.Kızlar park yatak alanlar hangi marka aldınız? Kurulumu kolay taşıması hafif mi bir de ?
Ben triko koydumKızlar kızlar şimdi ben çanta hazırlama derdindeyim hastane çıkışını 5 li takım almıştım battaniyesi yok elimdeki penye battaniyeler biraz uyumsuz kacti hemseriye verilecek o takıma nohut battaniye koysam olur mu illa penye mi olcak
Hii bebisin keyifci cikti kuzum neyseki skntinin sonu guzelce bitmis bebisinide gordun bu sayedeKızlar napıyonuzben şimdi eve gidiyorum naptım bilseniz baştan süreci anlatayım da bu kız böyle değildi rahattı yapmazdı demeyin hatırlatsanız 2-3 gün önce balık yemiştim üstüne de dalıp süt içtim cırcır olmuştum sonra da üstüne yarım muz yedik kabız olmaya yetti anasını satayım… pazar günü de dahil yani cumartesi akşamdan bu yana kabızım maalesef. Zaten ogün bebek çok hareketliydi. Sonra ağrılarım çoğaldı ama bebeğin hareketleri pazardan bu yana baya azaldı. Çok mevzu etmedim çünkü olabiliyor. Ama dünden bu yana artık hiç hareketlerini algılayamaz oldum. Neyse dedim gece yapmadı sabah dürtüklerim o genelde karşılık veriyor bana kuzum ay bunu derken bile ağlıyorum. Sonra sabah uyandım hep çok hareketli olduğu pozisyona geçtim dürtüklüyorum yok soluma yatıyorum yok 45 dk boyunca ses gelmesi için uğraştım çocukta tık yok. Zaten bür gün öncede rüyalar bişiler iyice kötü oldum. Eşim uyuyordu dedim kalk bu çocuk dünde hareket etmedi hiç bi doktora gidelim. Antalya ilinde en erken randevu alabileceğim hastane ve doktoru bulup hemen randevu aldım. Antalyayı bilenler bilir ben konyaaltında oturuyorum taaaa varsak da nir doktora gidiyoruz. Yani nasıl anlatayım bir uçtan bir uca. Yolda aradılar doktor acil sezaryene girmiş bende benim araba olunca arabayı kullanmak istemiştim bir yandan ağlamaya başladım nir yandan araba kullanıyorum bir yandan kadın diğer doktorumuza rica edelim dedi sağolsun o doktorda çıkacakmış benim için bekledi. Gittim ama ağlıyorum yazık ordakilerde üzüldü sakin olun diye. Girdik baktı eşşolu kıçını devirmiş eli ağzında eli kolu oynuyor 1800 küsur olmuş kilosu falan maşaAllah gayet iyi dedi. Ama ağlıyorum yani. Doktora sordum ya bu sürekli bu haftalardan sonra işte günde şu kadar hareket etmezse doktora başvurun deniliyor o doğrumu çok tedirgin oldum dedim. Öyle bir standart yok çocuktan çocuğa değiştir ama tedbir alıp gelmeniz de iyi olmuş kötü birşey yapmadınız yani dedi. Doktordan çıktım hala ağlıyorum. Eşimde çok tedirgin oldu adam da korktu. Hala da ağlıyorum. İmdaaaaaat
Ekşınla başladım bugüne anlayacağınız. Allah’a hamdolsun ki iyiymiş hatta gayet iyi kilosu önde bile dedi. İyi beslenmiştim bu hafta şimdide bunu yazarken vuruyor eşşolu
BEnce bi sart degil ama muslin koydum bendeKızlar kızlar şimdi ben çanta hazırlama derdindeyim hastane çıkışını 5 li takım almıştım battaniyesi yok elimdeki penye battaniyeler biraz uyumsuz kacti hemseriye verilecek o takıma nohut battaniye koysam olur mu illa penye mi olcak
Eşimde çok çalışkandır ama uykuya da aşıktırBende cok duskunum aileme ama yalnislari varsa acimam bacim kadini farkli erkegi farkli bpganin bence bide tembel derler bogalara ama benim totom yer gormez oturursam cok sinir krizi geciririm
Olur olur.Kızlar kızlar şimdi ben çanta hazırlama derdindeyim hastane çıkışını 5 li takım almıştım battaniyesi yok elimdeki penye battaniyeler biraz uyumsuz kacti hemseriye verilecek o takıma nohut battaniye koysam olur mu illa penye mi olcak
Ben tüp bebek ile hamile kaldım transfer yapıldığında 4.30 du tsh ama doktorum hiç birşey demedi sonra sağlık ocağında hemşire 2 aylıkken filan eski kan sonuçlarına baktı TSH yüksek dedi sonra sağlık ocağındaki doktor a gösterdim orda kan aldılar benden 3.70 çıktı sonra tüp bebek doktoruna söyledim ilac yazdı bana bı hafta kullanıp tekrar kan verdim 1.92 ye düşmüştu sonra bıraktım ilacı ben daha kullanmadım. Sonra 31 hafta oldum tekrar kan aldılar benden 4.40 çıktı tüp bebek doktoru ilaç kullanmana gerek yok dedi ama doğum yapacağım doktorda cumartesi gel ilaç başlayalım dedi napcagimi da şaşırdımTsh diğer verdiğiniz kan tahlillerinde yüksek çıkmamışmıydı bu haftanızda mı yüksek sadece. Benim en başından itibaren yüksek çıkıyo en düşük dozda kullanıyorum hamileliğimin sonuna kadar
Yarın ebebekte tüm park yataklarda %29 indirim varmışta ondan bir sorayım dedim yazın ailemle kalırım büyük ihtimalle dedim kolay kurulumlu hafif park yatak önerisi olan var mı teşekkür ederim canımKanz aldık. Eşim kurdu ona göre kolaymış. Taşımadık hiç açıkçası. Sağlam mı diye baktık geri kaldırmıştık.
Sağol kuzum benim hepinize dua ettim şimdi gerçekten anneliği şimdiden yaşamaya başladık. Anası gibi rahatsa demekkiHii bebisin keyifci cikti kuzum neyseki skntinin sonu guzelce bitmis bebisinide gordun bu sayedeanalik cok baska cidden benim.kizcem kipirdamadimi cok strestleniorum anliorum seni
Çünkü Allah’ın rahmeti bereketiYolda gereksiz birini gördüm aaa bayağı kilo almışsın dedi yok yahu bende üzerimdeki ağırlık Allah'ın rahmeti bereketi sanıyordum dedim güldüm umarım bir daha karşıma çıkmaz
Ahahahahahaj sırf bu lafı duymamak için doğum yapana kadar İstanbul’a gitmeyeceğim anamlara bütün aile orda söylerlerYolda gereksiz birini gördüm aaa bayağı kilo almışsın dedi yok yahu bende üzerimdeki ağırlık Allah'ın rahmeti bereketi sanıyordum dedim güldüm umarım bir daha karşıma çıkmaz
Kaçıncı haftaArkadaslar muayene oldum. Nst'ye girdim her sey yolunda.
2400 küsur gram olmus. Önümüzdeki hafta anestezi ile falan gorus sezeryan hazirliklari için dedi
Bu arada bebegin erkek oldugu kesinlesti. Aci gercekleri yuzume carptiniz dedim
34+6 bugunKaçıncı hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?