2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızlar şimdi ben çanta hazırlama derdindeyim hastane çıkışını 5 li takım almıştım battaniyesi yok elimdeki penye battaniyeler biraz uyumsuz kacti hemseriye verilecek o takıma nohut battaniye koysam olur mu illa penye mi olcak

Ben triko koydum

Hii bebisin keyifci cikti kuzum neyseki skntinin sonu guzelce bitmis bebisinide gordun bu sayede analik cok baska cidden benim.kizcem kipirdamadimi cok strestleniorum anliorum seni

BEnce bi sart degil ama muslin koydum bende getirdiklerinde degistirirm dedim

Bende cok duskunum aileme ama yalnislari varsa acimam bacim kadini farkli erkegi farkli bpganin bence bide tembel derler bogalara ama benim totom yer gormez oturursam cok sinir krizi geciririm
Eşimde çok çalışkandır ama uykuya da aşıktır

Olur olur.

Ben tüp bebek ile hamile kaldım transfer yapıldığında 4.30 du tsh ama doktorum hiç birşey demedi sonra sağlık ocağında hemşire 2 aylıkken filan eski kan sonuçlarına baktı TSH yüksek dedi sonra sağlık ocağındaki doktor a gösterdim orda kan aldılar benden 3.70 çıktı sonra tüp bebek doktoruna söyledim ilac yazdı bana bı hafta kullanıp tekrar kan verdim 1.92 ye düşmüştu sonra bıraktım ilacı ben daha kullanmadım. Sonra 31 hafta oldum tekrar kan aldılar benden 4.40 çıktı tüp bebek doktoru ilaç kullanmana gerek yok dedi ama doğum yapacağım doktorda cumartesi gel ilaç başlayalım dedi napcagimi da şaşırdım

Kanz aldık. Eşim kurdu ona göre kolaymış. Taşımadık hiç açıkçası. Sağlam mı diye baktık geri kaldırmıştık.
Yarın ebebekte tüm park yataklarda %29 indirim varmışta ondan bir sorayım dedim yazın ailemle kalırım büyük ihtimalle dedim kolay kurulumlu hafif park yatak önerisi olan var mı teşekkür ederim canım

Hii bebisin keyifci cikti kuzum neyseki skntinin sonu guzelce bitmis bebisinide gordun bu sayede analik cok baska cidden benim.kizcem kipirdamadimi cok strestleniorum anliorum seni
Sağol kuzum benim hepinize dua ettim şimdi gerçekten anneliği şimdiden yaşamaya başladık. Anası gibi rahatsa demekki az kaldı sabır dayanalım aaa dostlar

Arkadaşlar birşey sorucam böyle regli olurken olurr ya ALLAH korusun bacaklarda felan ağrıı normalmi doktor normal demişti amaa bi soraım dedim ALLAH sağlıkla ilerletsin cümlemizi

Yolda gereksiz birini gördüm aaa bayağı kilo almışsın dedi yok yahu bende üzerimdeki ağırlık Allah'ın rahmeti bereketi sanıyordum dedim güldüm umarım bir daha karşıma çıkmaz
Çünkü Allah’ın rahmeti bereketi

Yolda gereksiz birini gördüm aaa bayağı kilo almışsın dedi yok yahu bende üzerimdeki ağırlık Allah'ın rahmeti bereketi sanıyordum dedim güldüm umarım bir daha karşıma çıkmaz
Ahahahahahaj sırf bu lafı duymamak için doğum yapana kadar İstanbul’a gitmeyeceğim anamlara bütün aile orda söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…