2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Banada oluyor böyle bazen dinliyorum yok tik yok saatler sonra başlıyor horon tepmeye.
Çok şukur bir sorunda yokmuş rahatlamışsındir.Ara sıra aksiyon yaşatıyorlar böyle bize.

Banada oluyor böyle bazen dinliyorum yok tik yok saatler sonra başlıyor horon tepmeye.
Çok şukur bir sorunda yokmuş rahatlamışsındir.Ara sıra aksiyon yaşatıyorlar böyle bize.
Evet kuzum bu yok 2 saatte yok 10 hareket edecekmiş yok 20 hareket edecekmiş başlicam bu yazanlara he ben oğlişi resmen neredeyse dün sabahtan beri hissetmiyorum yani tık yok yani dürtüyorum normalde karşılık verirdi ama koca bir sessizlik ile karşılaştım hep… ama gayet keyfi yerindeydi maşaAllah hamdolsun. Belki size de örneklik oluşturur. Özellikle kız Hali duy beni kız

Arkadaslar muayene oldum. Nst'ye girdim her sey yolunda.
2400 küsur gram olmus. Önümüzdeki hafta anestezi ile falan gorus sezeryan hazirliklari için dedi
Bu arada bebegin erkek oldugu kesinlesti. Aci gercekleri yuzume carptiniz dedim
Ay maşallah canım çok heyecanlı gerçekten yaramaz oğluşun göstermedi göstermedi tam gösterdi en azından doğumda değişme ihtimalinden iyidir ona göre kıyafet alırsın sağlıkla gelsin

Beni de sağa yatma sola yat demeleri korkutuyor yok toplar damar var bebeğe kan gitmez iyi beslenmez bunu düşünmekten yatamıyorum sola yatmak rahatsız ediyor sağdan korkuyorum

Ben çözdüm
Cumartesi pazar pazartesi gunlerı dısında hareketli o günler de az hareketlı

Beni de sağa yatma sola yat demeleri korkutuyor yok toplar damar var bebeğe kan gitmez iyi beslenmez bunu düşünmekten yatamıyorum sola yatmak rahatsız ediyor sağdan korkuyorum
Bir de bu haftakı(32 ) videoları izledigimde hepsi uyarıyor ben de tedirginim bu konuda

Kuzum ben sol tarafta rahat edemiyorum ve genelde sağ tarafta da çok yatıyorum ve maşaAllah bebek hep önde gidiyor, hamdolsun, oda koca bir safsata sanki

Ben çözdüm
Cumartesi pazar pazartesi gunlerı dısında hareketli o günler de az hareketlı
Benim bu koca gün, dünden bu yana az hareketli bile değildi… sıfırdı yani… biraz işlerim vardı tamam dışarı çıktım da akşam sabah hiç tık yoktu. Yani sana şimdiden diyeyim az hereketli olsa da hareket iyidir. Hiç hareket hissetmesek de -tabiki tedbir alacağız ama- demekki herşey yolundaymış hamdolsun

Boyle dedım gene degısır tedırgın olurum ama bu ara masallah coşkulu Y ysnmrv
Olma kuzu, o ili saat bile bana eziyet oldu kız kendine bunu yapma benim de bu balık, ishal, kabız olaylarım beni aşırı tedirgin etti. Öyle başlamasaydı böyle olur muydum bilemiyorum… yaşamam gerekiyormuş demek ki Allah kimseye yaşatmasın

Bence vücudumuzu dinlersek bize en doğru cevabı veriyor her konuda. Sırt üstü yatmayın diyolar ya mesela ben arada sırtım dinlensin diye yatıyorum. Kısa süreli olduğunda sıkıntı yok uzun sürdüğünde başım ve boynumda baskı hissediyorum öyle olunca değiştiriyorum pozisyonumu. Sağa da yatıyorum aynı şekilde rahat edersem. Çünkü bazen sola yattığımda bebek orda hareket ediyor sıkıştığını hissediyorum e napayım sıkıştırayım mı çocuuumu hemen dönüyorum sağa. Rahat yatış pozisyonunu bulmak zaten çok zor bi de bunları düşünürsek uykular iyice haram olur.

Sağol kuzum benim hepinize dua ettim şimdi gerçekten anneliği şimdiden yaşamaya başladık. Anası gibi rahatsa demekki az kaldı sabır dayanalım aaa dostlar
Valla yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bakalim.ne olcak ben tipini cok merak ediorum bebemin ultrasyondaki gbimi olcak tombismi nasil olcak sarimi havuc kafami esmermi snsjsj

Valla yuzduk yuzduk kuyruguna geldik bakalim.ne olcak ben tipini cok merak ediorum bebemin ultrasyondaki gbimi olcak tombismi nasil olcak sarimi havuc kafami esmermi snsjsj
Al benden de o kadar ağzı yüzü tontiş görünüyor burnu ne bunun böyle, bizde büyük burunlu yok finduk gibi burunlarımız dedim düzgün ama büyük görünüyor parlıyor falan doktorda burun öyle görünüyor ultrason da öyle değil merak etme dedi, güldü. Aşağı yukarı bi gördük neye benziyor ama (bu arada bana aşırı benziyor ) tabi kaç kilo doğacak o an ilk kucağımıza verdikleri an mesela Allah’ım düşündükçe bile ağlayasım geliyor heyecanlanıyorum falan…. Ayhhh az kaldı

Bende aynen böyle düşünüyorum. Bence bedenimiz ne yapacağını biliyor ve bize sinyal veriyor. Ben koltukta sırt üstü uzanıyorum yoksa belim ağrıyor başımın aktına yastık koyup. Fenalaşırsam dönüyorum. Bugün yarı yüz üstü uyandım sol tarafta, baktım bebek sağa gitmiş bile, yerini bulmuş. Benim doktor malum rahat, isterseniz yüz üstü yatın zaten bir sorun olsa rahat edemezsiniz dedi. Ben yemek için de aynısını yapıyorum. Son 1 aydır canım çikolata çekiyor, hee gün 1-2 parça yiyorum ve iyi geliyor, normal yemekteki enerji yetmedi ondan oldu bence.

Kuzum ben sol tarafta rahat edemiyorum ve genelde sağ tarafta da çok yatıyorum ve maşaAllah bebek hep önde gidiyor, hamdolsun, oda koca bi safsata sanki
İnşallah öyledir sağa yattığımda bebek hareket ediyor bende diyorum keyfi yerinde. Korkma diyorum cuma doktora soracağım artık
gerçekten haram oldu düşünmekten bende zaten sürekli b yerde duramıyorum ağrı oluyor Ay valla Allah’a emanet ettim

Bebek küçükken ayrı tedirgin büyüyünce ayrı tedirgin oluyor insan demi ya. İnşaAllah Doğduktan sonra da nelere tedirgin olcaz kim bilir hadi hayırlısı :))))

Kesinlikle beslenmede de aynı yolu izliyorum canım bi şey istiyosa yiyorum abartmadan. Vücudumun buna ihtiyacı var demek ki diyorum.

Bende çoo merak ediyoruuu detaylıda burnu bana benziyordu yanağı felanda aynı ben romantik eşim huyu suyu tipi herşeyi sana benzesin diyo zaten sndks ama ben saçları gözün büyüklüğü kirpiklere kocama çeksin istiyoööm hamileliğimden beri hep gözüne saçına baktım çeksin diye hurafeler hurafeler dnkkdd

Kesinlikle beslenmede de aynı yolu izliyorum canım bi şey istiyosa yiyorum abartmadan. Vücudumun buna ihtiyacı var demek ki diyorum.
Bende dün 1 gibi felan acıktım dedim yatağa giriyim yatayım amanın yatamadım sağa dön sola dön saat oldu 3 gittim zeytin ekmek yedim az yatağa girer girmez uyudum dün bende anladım ki acıktıysan yememiz lazım nsjss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…