2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bu bakma etme mevzusuna.hurafe olarak bakmiorum.ben cidden oluyormus bende de annem almanyada dogup buyuyen bir.komsumuza bakmis ozellikle burnu cok guzeldi dikkatle bakardim diye anlatirdi xiddende laz ailem ama benim burnum onlardan farkli o.kadinin kine benzior gordumde birebir bence oluyor yani

Benim bebisi de doktorum bana benzetti goz yapisi burnunu filan ama bakalim cikinca ne olcak

Benim burnumda güzel kendi burnumada bakıyorum hep zaten dndjsj hatta eşimle tanışırken estetikli demiştim inanmıştı dndjs daha çok bakayım gözlerine dicem bu satten sonra işe yaramaz ağzısı burnusu gözüsü şekillenmiştirrr yaa annem ne zaöan doğcak

Kızlar iyi akşamlar ben bugün duygusal olarak hiç iyi değilim. Kpss çalışıyorum az az. Daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum.
1. Dünya savaşı ve kurtuluş savaşındayım. Yaşanan zorlukları biliyordum ama yapılan zulümlerin derecesini bilmiyordum içime oturdu. Kalbimde taş var sanki. Benim de çocuğum olacak ya o da savaşla karşılaşırsa diye tedirginliğim hat safhaya çıktı sanırım hormonlarım coştu. Ağlamak istiyorum ama içime oturan o acı ağlatmıyor da beni. Saçma bi duygu bunalımı yaşıyorum. Napıcamı bilemedim sizinle dertleşmek istedim.

Ve bu arada hamişlerin duası kabul olur derler, pek kpss çalışamasam da bana dua edin bölümüme atanmayı sağlayacak bi puan alabileyim. Az çalışıyorum aslında, bazen ağrıdan sızıdan bazen hormonlardan bazen içimden gelmediği için bakamıyorum ama en azından baktığım konular aklımda kalsa onlarla da idare ederim herhalde. O yüzden dualarınıza talibim, o güzel kalplerinizle bana dua edin olur mu

Kıyamam insan daha hamileyken böyle şeylerden etkilenmeye başlıyor gerçekten. Her türlü kaygıyı yaşamakta haklı olduğumuz bi çağda yaşıyoruz. Ama ben mesela burdaki tüm annelerin iyi insanlar olduğuna eminim, Allah güç kuvvet verirse iyi insanlar yetiştiricez hepimiz.
Hep dua edelim iyilerle karşılaşsınlar. Allah iyilerin sayısını arttırsın. Mesajını okuyunca aklıma direkt Gazze geldi. Kim bilir kaç anne belki bir değil tüm çocuklarını kaybetti son birkaç ayda. Gerçekten çok zor. İnşallah hem bizim çocuklarımız hem tüüm çocukların güven içinde yaşayıp büyüyecekleri ortamlar olur

Bebek küçükken ayrı tedirgin büyüyünce ayrı tedirgin oluyor insan demi ya. İnşaAllah Doğduktan sonra da nelere tedirgin olcaz kim bilir hadi hayırlısı :))))
Vallah bu günler iyi günler çok ağladı neden az ağladı neden çok sıçtı neden sıcmıyor neden

Ya hahaha sen genede bak ne kadar olursa kâr jsdjdj
Bizimki bana hiç benzemiyo ya ama istemiyodum da zaten erkek çocuk babasına benzeyince daha bi tatlı geliyo bana
SEnin oglusun.olcak babisine benzesin tabikisi

Cok sukur Allahım esirgesin bebişlerimizi

Amiiin amin, çocukların kadınların zulüm görmediği günler gelir inşallah, RABBİM hepsini korusun, hepimizin çocuğunu herkesin çocuğunu iyi insanlarla karşılaştırsın dünyanın kötülüklerindem korusun

Yolda gereksiz birini gördüm aaa bayağı kilo almışsın dedi yok yahu bende üzerimdeki ağırlık Allah'ın rahmeti bereketi sanıyordum dedim güldüm umarım bir daha karşıma çıkmaz
Gerizekalı ya bu insanlar. Geçen bana da "aa saçların çok beyazlamış" dedi arkadaş. "Evimde ayna var her gün görüyorum ama hatırlattığın için sağol" dedim surat yaptı fghjklöç

Arkadaslar muayene oldum. Nst'ye girdim her sey yolunda.
2400 küsur gram olmus. Önümüzdeki hafta anestezi ile falan gorus sezeryan hazirliklari için dedi
Bu arada bebegin erkek oldugu kesinlesti. Aci gercekleri yuzume carptiniz dedim
Bir cinsiyet hiç bu kadar gizemli kalmamıştı. Çocuk kız doğarsa toplaşıp doktorunu dövmeye geliriz. Yer ve saat söyle yeter.

Gerizekalı ya bu insanlar. Geçen bana da "aa saçların çok beyazlamış" dedi arkadaş. "Evimde ayna var her gün görüyorum ama hatırlattığın için sağol" dedim surat yaptı fghjklöç
Oha cok guzel laf yapistirmissin ama hahaaha

Bi ara o seye bende cok takmistim okuduklarimdan dolayi ama seninde dedigin gibi her bebek farkli

Beni de sağa yatma sola yat demeleri korkutuyor yok toplar damar var bebeğe kan gitmez iyi beslenmez bunu düşünmekten yatamıyorum sola yatmak rahatsız ediyor sağdan korkuyorum
Kız eskilere hiç bişi dememişler. Ne sağ ne sol. Bodozlama yatıyolarmış. Ne çay içme ne kahve içme demişler.

Benim doktorum da dedi, evet çoğunlukla sol ama sıkılırsan değiş tabi diye.

Hiç fotograf çekmemişim hamileliğe dair bu gün eşime dedim beni çek, çocuk büyüyünce sorar karnındaki halim yok mu anne diye benim bu foto fobime çare bulmam gerek sanırım

Kız eskilere hiç bişi dememişler. Ne sağ ne sol. Bodozlama yatıyolarmış. Ne çay içme ne kahve içme demişler.

Benim doktorum da dedi, evet çoğunlukla sol ama sıkılırsan değiş tabi diye.
Ben hala sırt üstü de rahat yatabiliyorum, bazen uyandığımda sıdt üstü buluyorum kendimi. İnşallah zarar vermiyorumdur kızıma. Yastık alıyorum yatarken yanıma gdce bi bakıyorum yere düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…