2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hemen defteri kitabı kapatıyorsun, komik bir şeyler açıp izliyor ve kafanı dağıtıyorsun. Bu işin sonu yok. Her okuduğumuz duyduğumuzdan etkilenirsen yandık. Böyle çileli hayat olmaz olamaz Allah'a emanetiz hepimiz.

İnşallah evlatlarımızın iyi bir gelecekleri olur. Açıkçası savaş falan bu tarz şeyler umarım biter ve tekrarlamaz. Umarım başarılı olursun sınavda canım.

Ya hanımlar şu hamileliği bedelli yapsalar bu özel hastane parası bedelli parası olsa yada işte Ne bilim altı aya düşse dermişim gelmiş bana saçma perileri acaba iyi mi durumu nasıl mutlu mu inşallah mutlu sağlıklıdır

Sen mutluysan tabi ki mutlu kanındaki hormonlar ona da geçiyo düşünsene. Ben bunu öğrendiğimden beri her kahkaha attığımda peşine gözlerim doluyo o da hissetti şimdi bunu diye

Sen mutluysan tabi ki mutlu kanındaki hormonlar ona da geçiyo düşünsene. Ben bunu öğrendiğimden beri her kahkaha attığımda peşine gözlerim doluyo o da hissetti şimdi bunu diye
Yaaaa bende modum düşünce hemen konik videolar açıyorum kahkaha atıyorum sürekli güler yüzlü olsun hep mutlu olsun diye sıkıldığımda kalkıp göbek atıyorum halay çekiyorum valla kardeşim deli misin diyo deli değilim anneyim anne

Aşırı mantıklı valla kafaya takıp ne üzülcez

Aşırı mantıklı valla kafaya takıp ne üzülcez
Aynen öyle diğer cpcuklarımda da öyleydim maşallah kızım oğlum bu konularda bana çekmişler neşeliler Rabbim çocuklarımızı bağışlasın bizlere sağlıklı sağ Salim doğumlar nasip eylesin bizlere rabbim

Tsh yüksekliğini her doktor farklı yorumluyo ilk doktorum yükselmesi normal diyip önemli bulmamıştı ama ben netten araştırıp önemini anlayınca başka bi doktora gidip söylediğimde direk ilaç başlatmıştı.3 üstü olmaması gerek diye biliyorum. Ben doğum yapana kadar her gün içiyorum 25 mg olanı hiç bırakmadan.sizinde yükselişe geçmiş ilaç kullanmanızda fayda var doktorunuza güvenin

Benim de düşük ilk ay ilaç kullandım sonrasında ilaçsız takipteyim her ay kan veriyorum ama kadın doğum değil dahiliye ve endokrin bölümü takip ediyor beni

Benim de düşük ilk ay ilaç kullandım sonrasında ilaçsız takipteyim her ay kan veriyorum ama kadın doğum değil dahiliye ve endokrin bölümü takip ediyor beni
Normalde troid hastası mısınız. Benim sadece hamileliklerimde yükseliyor. Her ay değilde sadece sağlık ocağının verdiği tarihlerde kan veriyorum ve tsh değerinde çok düşüş yaşamıyorum her gün hamilelik sonuna kadar kullanmama rağmen.çok düşük ve yüksek değerlerde istemiyorlar gebelikte

Kizlar wc ye kalkicaktim ama sol kasigimda resmen citlama gibi bisi oldu damarimi hissettim boyle gittim gwldim wc ye ama suan cok aciyor mahfoldum ya

MAŞALLAH canım ALLAH sağlıkla kucana aldırsın bebişi Çok Aminn
34+6 demişsin imzada 33. Hafa gözüküyor bebiş iri diemi acaba
İmzam mi var ki benim
Ben uygulamadan giriyorum bende görünmüyor.
Son adete göre hesaplayamiyoruz biz adet duzensizligimden dolayi yeni bir tarih belirledik onu baz aliyoruz. Muhtemelen ondan önce bir tarih girmisimdir. Duzelteyim

Değilim hamilelikte çıkıyor bunun yanında bide hamile kalmadan önce boynumda nefes borumun orda iç kısımda ama dışardan da görüncen 2santim büyüklüğünde nodül var normalde bu kadar büyük değildi hamilelikte daha büyüdü biyopsi falan istediler de doğumdan sonraya ertelendi ama tiroit hastası normalde değil hamileyken oluyor bu düşüş

İmzam mi var ki benim
Ben uygulamadan giriyorum bende görünmüyor.
Son adete göre hesaplayamiyoruz biz adet duzensizligimden dolayi yeni bir tarih belirledik onu baz aliyoruz. Muhtemelen ondan önce bir tarih girmisimdir. Duzelteyim
Anladım canım sağlıkla zamanında gelsin bebişin ALLAH ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…