- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
3 ün üstü olmamalı ancak çok düşük de olmamalı. Bu yüzden her ay düzenli kan vermek gerekiyor tsh değerlerinin takibi için. Mutlaka her ay kandan baktırıyorsun demi? Ben ilk 2 ay kullandım sonra kullandım sonra kullanmama gerek kalmadı. Her ay kanımı verip değerime baktırıyorum sadece tekrar yükselmedi.Tsh yüksekliğini her doktor farklı yorumluyo ilk doktorum yükselmesi normal diyip önemli bulmamıştı ama ben netten araştırıp önemini anlayınca başka bi doktora gidip söylediğimde direk ilaç başlatmıştı.3 üstü olmaması gerek diye biliyorum. Ben doğum yapana kadar her gün içiyorum 25 mg olanı hiç bırakmadan.sizinde yükselişe geçmiş ilaç kullanmanızda fayda var doktorunuza güvenin
Bazen ben de böyle takırtı mı desem sürtünme sesi mi bi şey duyuyo gibi oluyorum. Sanki kolu bacağı birbirine sürtüyo gibi böyle. Ay olabilir mi gerçekten bebeği duyuyo olabilir miyiz?31+2
Dün gece yatarken karnımdan su sesleri geldi, ay çok komikti
İlk defa duydum. Belki gün içerisinde de oluyor ama ortam sesinden anlayamıyordum. Gece 3 gibi uyandım. Yatık pozisyonda tekrar uykuya dalmayı bekliyordum. Karnımdan su sesleri gelmeye başladı bebiş hareket ettikçe.
Ay ne güzel31+2
İlk defa duydum. Belki gün içerisinde de oluyor ama ortam sesinden anlayamıyordum. Gece 3 gibi uyandım. Yatık pozisyonda tekrar uykuya dalmayı bekliyordum. Karnımdan su sesleri gelmeye başladı bebiş hareket ettikçe.
Evet bebek duyulabiliyor, ben tabi ki hiç duymadım ama olan bir şeymiş yaniBazen ben de böyle takırtı mı desem sürtünme sesi mi bi şey duyuyo gibi oluyorum. Sanki kolu bacağı birbirine sürtüyo gibi böyle. Ay olabilir mi gerçekten bebeği duyuyo olabilir miyiz?
İşiyor muydu acaba onunnsesi olabilir ay ne değişik benim bebito da kendine rutin yapmış kaç gündür 9buçuktan 10a kadar gösterisi var herhalde bi hareketler bi tekmeler bazen duruyor eşimle koltukta beraber uzanıyoruz ben sağ tarafım ona dayanık bazen aniden bir tekme atıyor eşim korkuyor djdjdj bende diyom kızım bana değiş sana tekme attı benimle ilgilen diye kdfkfk31+2
Ben de geçen sefer gitmeden yaptım temizliğimi iki büklüm sjkdjd sonra doktor bi dahaki gelişinde rahim ağzı uzunluğuna bakalım alttan dedi… tıraş boşa düştü yanisi. Pazartesi kontrolüm ve gitmeden mecbur bi daha olcam.Ay yarın doktor kontrolüm var. Artık her gidişte nst ye de sokuyor. Nst de sancı çıkana ebeler orada alttan muayene ile bakıyorlar açılma var mı falan diye. Bugün bi traş olayımHazırlıklı gitmekte fayda var. Niyeyse artık her banyoda olmaya başlamak lazımmış gibi geliyor ne olur ne olmaz diye.
Kıldan tüyden utanan tek toplum biziz kesin. Yabancılar bir toka takmıyorlar. Neyse biz böyle rahat ediyoruz eheheh.Ben de geçen sefer gitmeden yaptım temizliğimi iki büklüm sjkdjd sonra doktor bi dahaki gelişinde rahim ağzı uzunluğuna bakalım alttan dedi… tıraş boşa düştü yanisi. Pazartesi kontrolüm ve gitmeden mecbur bi daha olcam.
Ya kimse ilk sayfaya bakmıyor anlaşılan. Aslında tablomuz var, güncel bilgileri hep ekliyorum. Doğum yapan arkadşaımız M Minikmucizem9494 geçen ben de yazdım ancak sanırım foruma girmiyor görmedi herhalde cevap gelmedi. Umarım iyidir bebeğiyle birlikte.Kızlar selam. Artık hiç bakamıyorum buralara, arada giriyorum ama çok şey kaçırdığım için pek bir şey anlamıyorum çıkıyorum geridoğuran arkadaşımız olmuş sanırım, küvezde mi şuna bebişi ? Erken olduğu için öyledir diye tahmin ediyorum inşallah sağ salim kucağına alır bir an önce kullanıcı adını hatırlayamadığım için etiket yapamadım. Ufak rahatsızlık geçirenler de olmuş sanırım. Onlara da çok çok geçmiş olsun. İnşallah herkes sorunlarını atlatıp sıkıntısız bir şekilde evine dönmüştür. Burda bir sürü hamişiz birbirimizi dualarımızdan eksik etmeyelim. Çok az kaldı artık güzel günlerimiz bitiyor daha güzel günlerimiz geliyor
Sen nasılsın napıyorsunKızlar selam. Artık hiç bakamıyorum buralara, arada giriyorum ama çok şey kaçırdığım için pek bir şey anlamıyorum çıkıyorum geridoğuran arkadaşımız olmuş sanırım, küvezde mi şuna bebişi ? Erken olduğu için öyledir diye tahmin ediyorum inşallah sağ salim kucağına alır bir an önce kullanıcı adını hatırlayamadığım için etiket yapamadım. Ufak rahatsızlık geçirenler de olmuş sanırım. Onlara da çok çok geçmiş olsun. İnşallah herkes sorunlarını atlatıp sıkıntısız bir şekilde evine dönmüştür. Burda bir sürü hamişiz birbirimizi dualarımızdan eksik etmeyelim. Çok az kaldı artık güzel günlerimiz bitiyor daha güzel günlerimiz geliyor
Her ay kan verip baktırmıyorum sağlık ocağının verdiği kan tahlili tarihlerinde sadece. Zaten 2,5 ve altına hiç düştüğünü görmedim en düşük mg kullanıyorum. İlk hamileliğimde de böyleydi bundada aynı şekilde devam ediyo3 ün üstü olmamalı ancak çok düşük de olmamalı. Bu yüzden her ay düzenli kan vermek gerekiyor tsh değerlerinin takibi için. Mutlaka her ay kandan baktırıyorsun demi? Ben ilk 2 ay kullandım sonra kullandım sonra kullanmama gerek kalmadı. Her ay kanımı verip değerime baktırıyorum sadece tekrar yükselmedi.
Ya elinizin altında internet denen icat var. 31. hafta bebeklerin kilosu kaç aralığında olması lazım diye yazsanız zaten bir sürü yazı çıkıyor. Aç o yazılardan birini çarp suratına annenin. Hemen moralini bozmasına da izin verme. Daha neler neler diyecekler ohoooo. Her şeye hemen böyle moraliniz bozulmasın. Doktorunuz iyi diyorsa bitti. Üstüne konuşmaya gerek yok.Kızlar 31+6 da 1850 gram annem çok moralimi bozuyor çok az diye kilosu
Kız Allah sana sabır versin. Nasıl sabrediyorsun bravo. Benim evimde tek bir çöpün yerini değiştirmeye kalksa biri kıyameti koparırım. Arada kapat odana kendini uyucam de kitle kapını, takıl telefondaBenim de annem bende kalıyor. Kv de sabahtan akşama bizde. Annem haftaya gidiyor, tekrar kv gelip kalacak sanırım. Artık çok bunaldım. Aynı evde aynı apartmanda kalanlara Allah sabır versin gerçekten. Fazla dozdan gidebilirim yakındasağolsunlar genel temizliğimi yapıyorlar ama insanın teşekkür edesi gelmiyor öyle şeyler yaşıyoruz. Evlendiğimiz günden beri benim koltuk takımının şeklini beğenmiyor kv. Bi ara gönlü olsun diye onun dediği gibi yapıp sonra hemen geri eski haline getirdim. Şimdi yine değiştirmiş. Anne niye böyle yapıyorsun diyorum benim hoşuma gitmiyor diğeri diyor. Ama bu da benim hoşuma gitmiyor diyorum. Senin yaptığın çirkin kalsın böyle diyo evde her şeyin düzenini değiştirdi kafayı yemek üzereyim cidden Allahtan annemde burda da destek çıkıyor. Diyet falan Allah’a emanet zaten neyse çenem düştü özlemişim sizi. Siz nasılsınızzzzz
Ya işte anana bile kulağını kapatcan demek kiKızlar 31+6 da 1850 gram annem çok moralimi bozuyor çok az diye kilosu
Ay sorma kafayı yiyorum işte eşime diyorum o da he diyiver nolcak sen çok kafaya takıyorsun falan diyoKız Allah sana sabır versin. Nasıl sabrediyorsun bravo. Benim evimde tek bir çöpün yerini değiştirmeye kalksa biri kıyameti koparırım. Arada kapat odana kendini uyucam de kitle kapını, takıl telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?