- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
İyiyim kuzu çok şükür son kontrolde her şey yolunda çıktı böyle de devam eder inşallah sen nasılsınnnSen nasılsın napıyorsun
Kocan kendi alanına dokunulsa he deyiverir mi acaba. Bir kere erkek o çok anlamaz. Kendince bi sorun görmüyor. Sen istemediğin bir şey varsa gerekli cevabı ver. Ayrıca hamile olan sensin. Sana he deyivermeleri lazım.Ay sorma kafayı yiyorum işte eşime diyorum o da he diyiver nolcak sen çok kafaya takıyorsun falan diyoben zaten ya yürüyüşe çıkıyorum ya odamdayım ama bu sefer de annemle vakit geçiremiyorum diye üzülüyorum neyse bugün gelmiyor rahatız
Ben hastane cantasi hazırlar gibi kukuş hazirliyorumAy yarın doktor kontrolüm var. Artık her gidişte nst ye de sokuyor. Nst de sancı çıkana ebeler orada alttan muayene ile bakıyorlar açılma var mı falan diye. Bugün bi traş olayımHazırlıklı gitmekte fayda var. Niyeyse artık her banyoda olmaya başlamak lazımmış gibi geliyor ne olur ne olmaz diye.
Benim de geçen hafta yeni ogrenen velilerim oldu seninle aynı haftadayim canımArkadaşlar kimse hamile oldumu anlamıyor arkadaşa uğradım Uzunn süree sonra mesela montla hiç anlamadılar bol giyiniyorum ve sütyen tekmıyorum ayyy üzülsemmi bilemedim Nasipse 31. Haftasındayım varmı benim gibii İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler
Anladım canımm İNŞALLAH sağlıkla ilerleriz de evett bakalım ben fazla almam gibime geliyor ama Genede Nasip tabii Tatlımm İNŞALLAH sağlıkla ilerleyelimdeBenim de geçen hafta yeni ogrenen velilerim oldu seninle aynı haftadayim canım9 kg aldım bakalım kaçla kapatacaz
31+3te 17000 gr olmuş benim oğlum ve doktor haftasına göre tam dedi. Ya bu bebeğin sürekli kilo almasını, büyük olmasını isteyen güruhun amacı ne kızlarKızlar 31+6 da 1850 gram annem çok moralimi bozuyor çok az diye kilosu
Hemen sor. Korkutmak istemem ama tedbirli olmak lazım önemli konu. Ben de amniyon sıvısı diye şüphelendim eşim abartma vs.. dedi gece geç vakitti. Ama doktoruma mesaj yazdım hastaneye git eve kontrol etsin dedi kontrol etti ve amniyon sıvısı değil dedi. Eve gittim 2 saatlik uykudan bütün pijamam su içinde uyandım. O gün bugündür hastaneler testler kontroller uğraşıyorum. Yani amniyon sıvısı imişKızlar bir şey sorucam. Bazı günler tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda akıntıdan daha farklı tamamiyle renksiz bir şekilde ıslaklık görüyorum. Sanki terlemişimde ıslanmış gibi. Çişimi kaçırmış olamam çünkü onu anlar heralde insanBu amniyon sıvısı sızıntısı falan mıdır bilemiyorum yaşayan var mı? Doktoruma sorsam mı mesaj atıp
Kız bence iyi ki böyleyiz. Fazla kıl tüy demek ter demek pislik demek yani. Tamam doktorlar neler görüyodur ama yanından çıktıktan sonra doktora ıyy dedirtmemek de lazım bence. En azından elimizde olduğu kadar.Kıldan tüyden utanan tek toplum biziz kesin. Yabancılar bir toka takmıyorlar. Neyse biz böyle rahat ediyoruz eheheh.
Bende de hamilelikte tam o bölgemde et parçası gibi bir şey çıktı. Doktor siğil olabilir dedi. Çatı muayenende bakarız siğilmi değil mi anlarız dedi bakalım. Eğer siğil ise normal doğuma izin vermiyormuş.
Kadınlığımızı doyurup temizleyip paklamaya endeksledikleri için anne karnındaki bebeğin zayıf olmasını kınıyolar. Ay kocaman adamların bile evlendikten sonra kilo almamasını kadına bağlayan bi milletiz ben artık hiçbir şeye şaşırmıyorum31+3te 17000 gr olmuş benim oğlum ve doktor haftasına göre tam dedi. Ya bu bebeğin sürekli kilo almasını, büyük olmasını isteyen güruhun amacı ne kızlar
Ben bugün kontrole gittim 30+4 1680 gramdı tam olarak haftasıyla uyumlu dedi zaten önemli olan haftasıyla uyumlu olması boşverKızlar 31+6 da 1850 gram annem çok moralimi bozuyor çok az diye kilosu
Bugün sordum amniyon sıvısı sürekli sızar öyle bi gittiğimde ıslak bi gittiğimde kuru şeklinde olmaz dedi. Bu haftalarda artık akıntın çok artıcak sabah bi kalkıcaksın bi anda yoğun bişey boşalabilir korkma bunlar akıntı hep dedi. Bebeğin suyu da gayet iyi sızıntın olmamış dedi çok şükürHemen sor. Korkutmak istemem ama tedbirli olmak lazım önemli konu. Ben de amniyon sıvısı diye şüphelendim eşim abartma vs.. dedi gece geç vakitti. Ama doktoruma mesaj yazdım hastaneye git eve kontrol etsin dedi kontrol etti ve amniyon sıvısı değil dedi. Eve gittim 2 saatlik uykudan bütün pijamam su içinde uyandım. O gün bugündür hastaneler testler kontroller uğraşıyorum. Yani amniyon sıvısı imiş
30.haftada 1500 gramdı bizimki de. Annem bunu duyunca dedi ki doğana kadar anca 2buçuk olurKızlar 31+6 da 1850 gram annem çok moralimi bozuyor çok az diye kilosu
Maşallah kuzucuğaMerhaba kızlar,
Bugün kontrolüm vardı 32+0 dogum tarihimi belirledik A Afratafrac 8 Nisan insallah kalpte parlaklık vardı o geçmiş hersey yolunda bebeğimiz 1800 gr olmuş yüzü kilo almış değişmiş çok tatlı görünüyor:))) sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim dogum ucretimizide sabitledik 30 bin dogum 10 bin tüp baglatma .40 bin toplam 9 binde sünnet:)
Ay heyecan yaptımMerhaba kızlar,
Bugün kontrolüm vardı 32+0 dogum tarihimi belirledik A Afratafrac 8 Nisan insallah kalpte parlaklık vardı o geçmiş hersey yolunda bebeğimiz 1800 gr olmuş yüzü kilo almış değişmiş çok tatlı görünüyor:))) sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim dogum ucretimizide sabitledik 30 bin dogum 10 bin tüp baglatma .40 bin toplam 9 binde sünnet:)
Ya hiç bilmiyorum. Yarın unutmazsam onu da soracağım. Genelde herkes 36-37. haftada yaptı falan yazmışlar. Bakalım. Ben bu erken doğumlardan uyuz oldum bir de nst de sancı çıkarsa ebe bakarsa diye uyuz oldumKız bence iyi ki böyleyiz. Fazla kıl tüy demek ter demek pislik demek yani. Tamam doktorlar neler görüyodur ama yanından çıktıktan sonra doktora ıyy dedirtmemek de lazım bence. En azından elimizde olduğu kadar.
Çatı muayenesini ne zaman yapıyor bu arada doktorun?
Ben doğum sonrası için de ayrı tedirginim ya. Kaç sefer jiletten sonra coşacak orası kökten almak zor olacak.Ya hiç bilmiyorum. Yarın unutmazsam onu da soracağım. Genelde herkes 36-37. haftada yaptı falan yazmışlar. Bakalım. Ben bu erken doğumlardan uyuz oldum bir de nst de sancı çıkarsa ebe bakarsa diye uyuz oldumjiletlendim. Ama aşırı zorlandım yani önümüzdeki ay Allah kerim fghbjnkm
Aslında ben hiç almasam bile olur neredeyse yok gibiler. Çok az çıkıyorlar lazer epilasyon yaptırmıştım, büyük avantaj. Ancak uzadıkça bende de kaşıntı oluyo ve rahatsız oluyorum. Kendim de uyuz oluyorum. Bir de dediğin gibi daha temiz hissediyorum. Yoksa bakalım. Bakmadan da alamıyorum asla. Kesiyorum mutlaka kendimi yoksa.Ben doğum sonrası için de ayrı tedirginim ya. Kaç sefer jiletten sonra coşacak orası kökten almak zor olacak.
Artık tedbirli gitmekte fayda var her seferinde ya. Ben de olsam alıp giderdim.
Lazer çok yerinde olmuş gerçekten. Ben her yerime yaptırdım da orası için güvenemedim kendimeAslında ben hiç almasam bile olur neredeyse yok gibiler. Çok az çıkıyorlar lazer epilasyon yaptırmıştım, büyük avantaj. Ancak uzadıkça bende de kaşıntı oluyo ve rahatsız oluyorum. Kendim de uyuz oluyorum. Bir de dediğin gibi daha temiz hissediyorum. Yoksa bakalım. Bakmadan da alamıyorum asla. Kesiyorum mutlaka kendimi yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?