Ayy bi de o yorumlar böyle rekor beğeni falan alıyo. Ortalık sapık kaynarken üzerine fantezi gecelik giyip trendyola koymak…ben mağarama geri dönüyorum dışardaki arkadaşlara başarılarKizlar trendyoldan guzel gecelik tarzi bisi bakiyordum. Bol hani giyilebilcek sonra bisi gozume kestirdim bakim dedim lohusaliktan sonra giyilebilcek birsey .. Degerlendirmelere bi baktim aman Allahim xdhdjd yani mustehcen reklamlar firliyor ya kenardan bazen onlarda verilen pozlar gibi pozlar verip urunu degerlendiren insanlar gordum.. Yani guldugume bakmayin ama ben hala alisamadim bu denli genis hareketlere 32 yasindayim ama gerici mi dersiniz ne dersiniz bazi ozel seyler kari koca arasinda kalmali ya degerlendirmenjde urunu bi yere koy cek iyi kotu yaz... öf sinirlendim
Amannn boşver kız, bişiler atıştır hemen sinirin geçsinKizlar trendyoldan guzel gecelik tarzi bisi bakiyordum. Bol hani giyilebilcek sonra bisi gozume kestirdim bakim dedim lohusaliktan sonra giyilebilcek birsey .. Degerlendirmelere bi baktim aman Allahim xdhdjd yani mustehcen reklamlar firliyor ya kenardan bazen onlarda verilen pozlar gibi pozlar verip urunu degerlendiren insanlar gordum.. Yani guldugume bakmayin ama ben hala alisamadim bu denli genis hareketlere 32 yasindayim ama gerici mi dersiniz ne dersiniz bazi ozel seyler kari koca arasinda kalmali ya degerlendirmenjde urunu bi yere koy cek iyi kotu yaz... öf sinirlendim
Kiz benimde bakasim geldi bisi degil haahahahahah biz bakiosak erkeklerimiz napsin garibanlar bide disarda giyenlerde var kombinmis xjxjAmannn boşver kız, bişiler atıştır hemen sinirin geçsinona sinir ol buna sinir ol bunun sonu yok valla bak. Göstermeye meraklılar göstersin boşver.
Aynnen bendeeeg ama kimin begendigi belli degilmi sence shshsAyy bi de o yorumlar böyle rekor beğeni falan alıyo. Ortalık sapık kaynarken üzerine fantezi gecelik giyip trendyola koymak…ben mağarama geri dönüyorum dışardaki arkadaşlara başarılar
Benim ilk deneyimim de o bölgeydi. İlk seanslar kıl kökleri kalın olduğu için baya ağlıyodum dişimi sıkıp ama kadının başlaması ve bitirmesi toplam 2 dk falan sürüyo. O kadarcık dişimi sıkıyordum. Sonraki seanslar daha rahat ilerlemişti. Valla büyük nimet. İleride kızımı direkt lazere götürcem ağda mağda uğraşsın istemiyorum.Lazer çok yerinde olmuş gerçekten. Ben her yerime yaptırdım da orası için güvenemedim kendime
Şaka bir yana. Giyim tarzı falan çok değişmeye başladı. Çoğu şey normalleştirildi. Ben artık meme göt falan görünce eskisi gibi oha diyip bakakalmıyorum mesela. Hani denize gidersin ve herkesin belli bölgeleri kapalıdır ve kimse kimseye bakmaz normalleşir ya, sanki günlük yaşam da öyle oldu. Gizem kalmadı. Herkes bi tarafını gösteriyo ve artık hiç bir şey çekici gelmiyor. İnsan endişe ediyor, benim de kızım olacak ve kimleri kimleri örnek alacak kimbilir.Kiz benimde bakasim geldi bisi degil haahahahahah biz bakiosak erkeklerimiz napsin garibanlar bide disarda giyenlerde var kombinmis xjxj
Aynnen bendeeeg ama kimin begendigi belli degilmi sence shshs
Yaa bacaklar da çok zor olmuyo mu şu an peki? Öne eğilme gerektiren her şeyde nefes nefese kalıyorum ben çorap giyme de dahil djfkkfBenim ilk deneyimim de o bölgeydi. İlk seanslar kıl kökleri kalın olduğu için baya ağlıyodum dişimi sıkıp ama kadının başlaması ve bitirmesi toplam 2 dk falan sürüyo. O kadarcık dişimi sıkıyordum. Sonraki seanslar daha rahat ilerlemişti. Valla büyük nimet. İleride kızımı direkt lazere götürcem ağda mağda uğraşsın istemiyorum.
Bacaklarıma da başlamıştım 1 seansına gittim 2. ye gidemeden hamile kaldım. Devam ettireceğim bacaklarımı da.
Bir de belimde koyu renk tüyler vardı sinir oluyordum onun için de iğneli epilasyona gittim. Sana şöyle diyim. Hem bacak hem özel bölgeme lazere gittim ve acıdı ama bel bölgesi en efsane acıyan yerdi. Ya da iğneli epilasyon yüzünden o kadar çok acıdı bilmiyorum.
Ay çok yoruldum, bacaklarımı akşam yapacağım o zaman söylerimYaa bacaklar da çok zor olmuyo mu şu an peki? Öne eğilme gerektiren her şeyde nefes nefese kalıyorum ben çorap giyme de dahil djfkkf
Bu arada iğneli için çok acıtıyo diyolar evet. Yoksa bence genital bölgeden fazla acımazdı belin. Deri ne kadar ince olursa o kadar çok acı oluyor çünkü.
36.haftaya kadar daha çoook dönecek o. Ben bu kadar erken haftalarda bebeğin pozisyonunu sebep gösterip normal doğmaz diyen doktorlara sinirleniyorum. Çünkü doğum zamanı geldiğinde bebeklerin sadece %4’ü makat geliş pozisyonunda kalıyormuş. Bu çok düşük bi oran. Yine de bebeğin dönmesine yardımcı olan çömelme vb hareketleri yapabilirsin için rahat etsin.Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. 30. Haftadayım normalde bebeğim hep yatar pozisyondaydı hani bu aylarda da baş aşağı döner falan diyorlar ya benim tam tersi oturur pozisyona gelmiş. Baş yukarı ayaklar mesaneye doğru yani böyle ederse normal doğum olmaz dedi doktor. Acaba döner mi yani diye oturuyor ki yatsa daha iyi değil mi diyeceğim ama geceler haram olduğu için bana çoçuğumu da ayağa dikmişim. Döner mi bişey yapmam gerekir mi?
Aaaa nasıl yani her nst ye girince alttan muayene mi edecekler yaniAy yarın doktor kontrolüm var. Artık her gidişte nst ye de sokuyor. Nst de sancı çıkana ebeler orada alttan muayene ile bakıyorlar açılma var mı falan diye. Bugün bi traş olayımHazırlıklı gitmekte fayda var. Niyeyse artık her banyoda olmaya başlamak lazımmış gibi geliyor ne olur ne olmaz diye.
30. hafta daha çok erken. 37. haftasında baş aşağı doğum pozisyonuna geçen bebekler var. 32. haftadan sonra baş aşağı dönmesi için çömelerek yerleri silmeye başlayın diyor doktorlar.Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. 30. Haftadayım normalde bebeğim hep yatar pozisyondaydı hani bu aylarda da baş aşağı döner falan diyorlar ya benim tam tersi oturur pozisyona gelmiş. Baş yukarı ayaklar mesaneye doğru yani böyle ederse normal doğum olmaz dedi doktor. Acaba döner mi yani diye oturuyor ki yatsa daha iyi değil mi diyeceğim ama geceler haram olduğu için bana çoçuğumu da ayağa dikmişim. Döner mi bişey yapmam gerekir mi?
Kız ben öyle mi yazdım dfghjköAaaa nasıl yani her nst ye girince alttan muayene mi edecekler yani
Walla her kelimesine katiliyorum cidden oyle olduŞaka bir yana. Giyim tarzı falan çok değişmeye başladı. Çoğu şey normalleştirildi. Ben artık meme göt falan görünce eskisi gibi oha diyip bakakalmıyorum mesela. Hani denize gidersin ve herkesin belli bölgeleri kapalıdır ve kimse kimseye bakmaz normalleşir ya, sanki günlük yaşam da öyle oldu. Gizem kalmadı. Herkes bi tarafını gösteriyo ve artık hiç bir şey çekici gelmiyor. İnsan endişe ediyor, benim de kızım olacak ve kimleri kimleri örnek alacak kimbilir.
Ay iyi bari ben alttan muayene konusunda çok huysuzlanıyorumKız ben öyle mi yazdım dfghjkö
Sancı çıkarsa ediyorlarmış.
Evet ya sinirlerimi bozdu zaten içimi rahatlattın canım teşekkür ederim.36.haftaya kadar daha çoook dönecek o. Ben bu kadar erken haftalarda bebeğin pozisyonunu sebep gösterip normal doğmaz diyen doktorlara sinirleniyorum. Çünkü doğum zamanı geldiğinde bebeklerin sadece %4’ü makat geliş pozisyonunda kalıyormuş. Bu çok düşük bi oran. Yine de bebeğin dönmesine yardımcı olan çömelme vb hareketleri yapabilirsin için rahat etsin.
Ahahahah ben iki gün anca ağda yaptım bende lazerliyim sadece hamilelikte bikini bölgesi coştu onun dışında 30 hafta da ikinci kes bacaklara koltuk altına yapıyorum oda çok değil ama bikiniyi göremiyorum kesiyorum arada aynada fayda etmiyor afeDersiniz kömürden hallice olmuşAy çok yoruldum, bacaklarımı akşam yapacağım o zaman söylerim
Biraz daha bekleyip hareketleri yapmaya başlayım o zaman bana da erken bir tepki gibi geldi ama işte doktorlar söyleyince beynimde acabalar yanıp sönüyor.30. hafta daha çok erken. 37. haftasında baş aşağı doğum pozisyonuna geçen bebekler var. 32. haftadan sonra baş aşağı dönmesi için çömelerek yerleri silmeye başlayın diyor doktorlar.
Ya bir de zaman ilerledikçe o eski pürüzsüz görünümü gitti ben de. Oradan çekiştir şuradan çekiştir ancak öyle öyle alabiliyorum. Aslında yıllarca yapılan ağdalar ne kadar zarar vermiş.Ahahahah ben iki gün anca ağda yaptım bende lazerliyim sadece hamilelikte bikini bölgesi coştu onun dışında 30 hafta da ikinci kes bacaklara koltuk altına yapıyorum oda çok değil ama bikiniyi göremiyorum kesiyorum arada aynada fayda etmiyor afeDersiniz kömürden hallice olmuş
Doktorlar olasılıkları söylüyo daima. "Böyle giderse" demiş zaten. 38. haftanda hala dönmediyse şok olma diye. Sıkıntılı bir durum yok. Alanları hala fazla bu haftalarda, topaç gibi dönüyolar sürekli içeride.Biraz daha bekleyip hareketleri yapmaya başlayım o zaman bana da erken bir tepki gibi geldi ama işte doktorlar söyleyince beynimde acabalar yanıp sönüyor.
“En azından çabalamış” derler ya, derler dimi? Gidiş yolundan birkaç puan verirler djdkkfYa bir de zaman ilerledikçe o eski pürüzsüz görünümü gitti ben de. Oradan çekiştir şuradan çekiştir ancak öyle öyle alabiliyorum. Aslında yıllarca yapılan ağdalar ne kadar zarar vermiş.
Amannn olduğu kadar valla. 9. ayında hamile her boka zorlanan bir kadının arkasından ıylayacak konuşacak olan da konuşsun. Ya da kendi kıçını açıp baksın. Öf sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?