2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bi de o yorumlar böyle rekor beğeni falan alıyo. Ortalık sapık kaynarken üzerine fantezi gecelik giyip trendyola koymak…ben mağarama geri dönüyorum dışardaki arkadaşlara başarılar

Amannn boşver kız, bişiler atıştır hemen sinirin geçsin ona sinir ol buna sinir ol bunun sonu yok valla bak. Göstermeye meraklılar göstersin boşver.

Amannn boşver kız, bişiler atıştır hemen sinirin geçsin ona sinir ol buna sinir ol bunun sonu yok valla bak. Göstermeye meraklılar göstersin boşver.
Kiz benimde bakasim geldi bisi degil haahahahahah biz bakiosak erkeklerimiz napsin garibanlar bide disarda giyenlerde var kombinmis xjxj
Ayy bi de o yorumlar böyle rekor beğeni falan alıyo. Ortalık sapık kaynarken üzerine fantezi gecelik giyip trendyola koymak…ben mağarama geri dönüyorum dışardaki arkadaşlara başarılar
Aynnen bendeeeg ama kimin begendigi belli degilmi sence shshs

Lazer çok yerinde olmuş gerçekten. Ben her yerime yaptırdım da orası için güvenemedim kendime
Benim ilk deneyimim de o bölgeydi. İlk seanslar kıl kökleri kalın olduğu için baya ağlıyodum dişimi sıkıp ama kadının başlaması ve bitirmesi toplam 2 dk falan sürüyo. O kadarcık dişimi sıkıyordum. Sonraki seanslar daha rahat ilerlemişti. Valla büyük nimet. İleride kızımı direkt lazere götürcem ağda mağda uğraşsın istemiyorum.
Bacaklarıma da başlamıştım 1 seansına gittim 2. ye gidemeden hamile kaldım. Devam ettireceğim bacaklarımı da.

Bir de belimde koyu renk tüyler vardı sinir oluyordum onun için de iğneli epilasyona gittim. Sana şöyle diyim. Hem bacak hem özel bölgeme lazere gittim ve acıdı ama bel bölgesi en efsane acıyan yerdi. Ya da iğneli epilasyon yüzünden o kadar çok acıdı bilmiyorum.

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. 30. Haftadayım normalde bebeğim hep yatar pozisyondaydı hani bu aylarda da baş aşağı döner falan diyorlar ya benim tam tersi oturur pozisyona gelmiş. Baş yukarı ayaklar mesaneye doğru yani böyle ederse normal doğum olmaz dedi doktor. Acaba döner mi yani diye oturuyor ki yatsa daha iyi değil mi diyeceğim ama geceler haram olduğu için bana çoçuğumu da ayağa dikmişim. Döner mi bişey yapmam gerekir mi?

Kiz benimde bakasim geldi bisi degil haahahahahah biz bakiosak erkeklerimiz napsin garibanlar bide disarda giyenlerde var kombinmis xjxj

Aynnen bendeeeg ama kimin begendigi belli degilmi sence shshs
Şaka bir yana. Giyim tarzı falan çok değişmeye başladı. Çoğu şey normalleştirildi. Ben artık meme göt falan görünce eskisi gibi oha diyip bakakalmıyorum mesela. Hani denize gidersin ve herkesin belli bölgeleri kapalıdır ve kimse kimseye bakmaz normalleşir ya, sanki günlük yaşam da öyle oldu. Gizem kalmadı. Herkes bi tarafını gösteriyo ve artık hiç bir şey çekici gelmiyor. İnsan endişe ediyor, benim de kızım olacak ve kimleri kimleri örnek alacak kimbilir.

Yaa bacaklar da çok zor olmuyo mu şu an peki? Öne eğilme gerektiren her şeyde nefes nefese kalıyorum ben çorap giyme de dahil djfkkf
Bu arada iğneli için çok acıtıyo diyolar evet. Yoksa bence genital bölgeden fazla acımazdı belin. Deri ne kadar ince olursa o kadar çok acı oluyor çünkü.

Ay çok yoruldum, bacaklarımı akşam yapacağım o zaman söylerim

36.haftaya kadar daha çoook dönecek o. Ben bu kadar erken haftalarda bebeğin pozisyonunu sebep gösterip normal doğmaz diyen doktorlara sinirleniyorum. Çünkü doğum zamanı geldiğinde bebeklerin sadece %4’ü makat geliş pozisyonunda kalıyormuş. Bu çok düşük bi oran. Yine de bebeğin dönmesine yardımcı olan çömelme vb hareketleri yapabilirsin için rahat etsin.

Aaaa nasıl yani her nst ye girince alttan muayene mi edecekler yani

30. hafta daha çok erken. 37. haftasında baş aşağı doğum pozisyonuna geçen bebekler var. 32. haftadan sonra baş aşağı dönmesi için çömelerek yerleri silmeye başlayın diyor doktorlar.

Walla her kelimesine katiliyorum cidden oyle oldu

Evet ya sinirlerimi bozdu zaten içimi rahatlattın canım teşekkür ederim.

Ay çok yoruldum, bacaklarımı akşam yapacağım o zaman söylerim
Ahahahah ben iki gün anca ağda yaptım bende lazerliyim sadece hamilelikte bikini bölgesi coştu onun dışında 30 hafta da ikinci kes bacaklara koltuk altına yapıyorum oda çok değil ama bikiniyi göremiyorum kesiyorum arada aynada fayda etmiyor afeDersiniz kömürden hallice olmuş

30. hafta daha çok erken. 37. haftasında baş aşağı doğum pozisyonuna geçen bebekler var. 32. haftadan sonra baş aşağı dönmesi için çömelerek yerleri silmeye başlayın diyor doktorlar.
Biraz daha bekleyip hareketleri yapmaya başlayım o zaman bana da erken bir tepki gibi geldi ama işte doktorlar söyleyince beynimde acabalar yanıp sönüyor.

Ya bir de zaman ilerledikçe o eski pürüzsüz görünümü gitti ben de. Oradan çekiştir şuradan çekiştir ancak öyle öyle alabiliyorum. Aslında yıllarca yapılan ağdalar ne kadar zarar vermiş.

Amannn olduğu kadar valla. 9. ayında hamile her boka zorlanan bir kadının arkasından ıylayacak konuşacak olan da konuşsun. Ya da kendi kıçını açıp baksın. Öf sinirlendim

Biraz daha bekleyip hareketleri yapmaya başlayım o zaman bana da erken bir tepki gibi geldi ama işte doktorlar söyleyince beynimde acabalar yanıp sönüyor.
Doktorlar olasılıkları söylüyo daima. "Böyle giderse" demiş zaten. 38. haftanda hala dönmediyse şok olma diye. Sıkıntılı bir durum yok. Alanları hala fazla bu haftalarda, topaç gibi dönüyolar sürekli içeride.

“En azından çabalamış” derler ya, derler dimi? Gidiş yolundan birkaç puan verirler djdkkf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…