- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 31
Gelmiş geçmiş olsun canım ALLAH tan acill Şifalar dilerim neden olmuş acaba fazlamı yordun kendini kan sulandrıcı vs kullanmıyormuydun İNŞALLAH kısaa zamanda Şafii isminle Şifalar dilerimmKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
çok geçmiş olsun canım, büyük stres yaşadın bence erken doğumla beraber etkilemiştir ister istemez. ileri tetkikler yapıldı, sonuçlandı mı? bebiş nasıl? inşallah bir an önce toparlanıp ikiniz birden sağlıkla güle oynaya çıkarsınız hastanedenKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Kızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Zar zor kalkıp bi tarhana yaptım sıcak sıcak iyi geldi birazEn azından yiyecek bir şey alırsın, bir sıcak çay içersin güzelim. Şimdi elim boş dönücem diye gitmemek biraz mantıksız oldu, onun kararını uzmanlar versin
Amiinn çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun üzüldüm keşke yakın olsakta yardımlaşabilsekyine en kötü ihtimalle bir hastaneye gitsen serumla toparlarsın canım Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin
Sanırım gideceğim dediğiniz gibi evde tek başıma geçiremeyeceğimBence durumunu açıkla doktora, yalnızım de en azından ilgilenen biri olur yanında
Ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsın umarım daha iyisindirKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
İyiysen kv gelmesin kalmaya kız şükür iyi olmana sevindim bende iyiyim canım haftaya kontrolüm var günler geçmiyor sankimİyiyim kuzu çok şükür son kontrolde her şey yolunda çıktı böyle de devam eder inşallah sen nasılsınnn
Canım geçmiş olsun, sebep olan neymiş söylediler mi? Bir daha epilepsi geçirmedin inşallah.Kızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Çok geçmişs olsun canımKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Oyy çok geçmiş olsun yaKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Sebebi araştırılıyorCanım geçmiş olsun, sebep olan neymiş söylediler mi? Bir daha epilepsi geçirmedin inşallah.
Tekrarı olmasın inşallah canım, gelmiş geçmiş olsunSebebi araştırılıyor
Cok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınİnşallah hayal mayal hatırlıyorum resmen öbür tarafa gidip gelmişim
Çok geçmiş olsun sebebi belli mi Rabbım şifa versin.Kızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?