2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum

Gelmiş geçmiş olsun canım ALLAH tan acill Şifalar dilerim neden olmuş acaba fazlamı yordun kendini kan sulandrıcı vs kullanmıyormuydun İNŞALLAH kısaa zamanda Şafii isminle Şifalar dilerimm

çok geçmiş olsun canım, büyük stres yaşadın bence erken doğumla beraber etkilemiştir ister istemez. ileri tetkikler yapıldı, sonuçlandı mı? bebiş nasıl? inşallah bir an önce toparlanıp ikiniz birden sağlıkla güle oynaya çıkarsınız hastaneden

neden öyle olmuşsun çok çok geçmiş olsun.

Kız bir gün girmeyem dedim neler yaşamışsınız öyle ayyyyyy

Öncelikle;
M Minikmucizem9494
Peki doktorlar ne dedi ya? Sebebi ne imiş? Önceden var mıydı böyle bir şikayetin? Rabbim tez vakitte kolaylaştırırsın, şifalar versin
şimdi nasılsın?

H Htcecrin canım Rabbim şifalar versin eşinin yurt dışında olması senin yalnız olman büyük tahlissizlik olmuş yokmu ya çevrende sıcak çorba yapacak bir dostun? Hangi şehirdesin yokmuyuz aynı şehirde olanlardan imkanlar dahilinde el atalım bari…

T tubish_19 yani kilolu olunca ne oluyormuş Allah aşkına birde ne diyor merak ettim düzenli besleniyorsan sen ne yapabilirsin ki başka genetiği var bu işin kan akılı var bir sürü faktörü var. Anacığının ellerinden öperim ama yani darla asa iyi seni gerçekten. Ayrıca kilosu yüksek bile bebeğin sanki.

Kontrole gidenlere maşaAllah, kıl operasyonu yapanlara hayırlı işler başarılarınızın devamını diliyorum.

Başka kaçırdığım varsa kusura bakmayın, bugün aşırı yorgunum totişlerime kadar ağrı içerisindeyim, neden mi? Eşim işim gücüm yokmuş gibi bizim kediye karı kız yapmış, evde kabul etmedim balkonumuza küçük cidi bir ev inşaa ediyorum. Ediyorum diyorum çünkü eşim anlamıyor babam geldi götüm düştü düşecek zor tutuyorum götümü şuan o derece yoruldum. Söyleyeceklerim bu kadar

Kızlar doğuma giderken pijama mı götüreceksiniz gecelik mi? Beğendiğiniz şeyler varsa link paylaşsak ben hiçbir şey bulamıyorum

Ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsın umarım daha iyisindir

İyiyim kuzu çok şükür son kontrolde her şey yolunda çıktı böyle de devam eder inşallah sen nasılsınnn
İyiysen kv gelmesin kalmaya kız şükür iyi olmana sevindim bende iyiyim canım haftaya kontrolüm var günler geçmiyor sankim

Canım geçmiş olsun, sebep olan neymiş söylediler mi? Bir daha epilepsi geçirmedin inşallah.

Çok geçmişs olsun canım

Oyy çok geçmiş olsun ya şu an nasılsın peki?

Çok geçmiş olsun sebebi belli mi Rabbım şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…