2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

günaydinnn kizlar
Grubumuza birakiyorum
Yaprak dökümü gibi olduk mevsim gecisi midir nedir her yer salgin hastalik doldu .

Hastalara gecmis olsun , en kisa surede toparlarsiniz insallah .
Hastanedekilere de ayri gecmis olsun umarim bir an once her sey yoluna girer , taburcu olup evinize donersiniz.
Bebisi olan arkadasimiza da ayrica gecmis olsun , tez zamanda bebegine kavussun insallah

Kızlar bende taburcu olabilirsem kızımı görmeye gidicem bugn görüş günü. Bu arada doğum sonrası Lahusalıkla alakalı sendrom olabilirmiş benimki çok dikkatli olun eşim işe gittğinde olsa beni kimse duymazdı 3.5 yaşında oğlum beni öyle görse korkardı tam eşim işe gidiceği saatte olmuş boğulma anım. Teşhis konulmadı hala epilepsi demiyorlar ama bir ay epilepsi ilacı içicem emzirmede sorun olmuyormuş. Hastamefe sağıp gönderiyorum sütümüde

Stres uykusuzluk bile sebep olmuştur buna ya. Yaşadığın şey kolay değil ama kendin ve bebeğin için rahatlamaya çalış. Gerekirse yardım al ve yalnız kalma.

Canım Allah yardımcınız olsun 34. Haftaya geldik sayılır. Dr ne düşünüyor ne zamana kadar bekletmek planları herşey yolunda gitsin ve sen sağlıkla kavuş evladına senden güzel haberler bekliyoruz.

34. Hafta kritik hafta evet, ciğer geliştirici yapıldı ama şükürler olsun. Biraz daha dayanabilse, çok iyi olacak, dua edin bana

Selam kızlar sabah küçük çapli bir kalp kirizi yaşadım
Kalktım pijamamin şortunda nemlik su gibi geçmiş.Ay bir an suyum geldi sandim akıntım bu aralar baya fazlalaştı gibi sabah sabah korktum ya.Ilk çocukta aynen şortumun su olmasiyla dogum başladi ama o zaman 38+3gundu şu an 31+5 birde çok rahatsizdim agrilarim vardi şu an agri falan yok.Ama yinede banada dua edin kızlar umarim bir sorun çıkmaz zamaninda dogururum çocugumu daha çok erken.

Canım kendini yalnız hissetme, sıkılıp bunaldıkça yaz. Elimizden bir şey de gelmiyor. İnşallah biraz daha içeride kalacak sonra zamanında doğacak Allahın izniyle

Başım çatlıyor bebemin sessiz basladıgı bir gün gene kucuk bir panıgım 1 2 vurdu bakalım bekleyelım hayırlısı olsun her seyın nıyeyse her yeni haftaya girisimde bu oluyor o da ayrı
32+0 dan 33. Haftaya merhaba
Cok sukur

haber vermene çok sevindim, iyi olmana da. daha da iyi olacaksınız inşallah
ne kadar daha hastanede kalacağına dair bir şey söyledi mi doktorlar? gerekirse son bir buçuk ayı orada geçir de oğluşla beraber sapasağlam güle oynaya çıkın hastaneden, dua ediyorum size

Kızlar kontrolüm vardı daha yeni gelebildik aşırı kalabalıktı bugün. Doktorumda benden sonra koştur koştur doğuma gitti öyle bi kalabalık.

Bebişim anca yazabiliyorum o yüzden M mansure97

31+3 bugün ve kızım 42cm 1900kg çıktı. Nst'ye de girdim güzel çıktı. Bebeğimin başı yukarıda sırtı dönük yine suratını göremedik. Teselli olarak her zamanki gibi yine omuriliğini kaburgalarını gösterip "bak sıra sıra ne güzel" dedi ghjkmöl

Haftaya çalışabilir raporumu alacağım 32+1'de. Sonra ne zaman istersen çalışamazı gelip alabilirsin tekrar dedi.

Bayram haftası için endişemi dile getirdim. Tahmin ettiğim gibi olmayacakmış. Hastanemizde nöbetçi doktor uygulaması olmuyor, ben kendim atayacağım sana başka bir hekim ani doğum olursa o ilgilenecek dedi. Artık bahtımıza ne gelirse bakalım.

Çatı muayenesini sordum 37. haftana girince yapacağız ona göre karar vereceğiz dedi.Yani Mart'ın son Nisan2ın ilk haftasına girerken olacak anladığım.

Şayet aksi bir durum olur sezaryene karar verirsek de bayrama girmeden ya da bayramdan döndüğüm gibi doğumunu gerçekleştiririz dedi bebek iyiyse. Ay sardı beni heyecan Sezaryen olursa 6-7 haftaya kucağımda olacağını düşündükçe kalbim ağzımdan çıkıyor.

devam eden bir ıslaklık hali yoksa bence endişelenme. akıntı miktarı zaman zaman yoğunlaşabiliyor, terlemiş olabiliyoruz

Maşallah her şey güzel geçmiş. Ayy bende heyecanlandım normal olmazsa hakikatten ne kaldı bebeğin doğmasına. Sağlıkla geçsin inşallah tüm süreç

kontrol günü mesajları ben
çocik dönmezse yine de çatı muayenesi yapacak mı acaba, bazı doktorlar hiç yapmıyormuş artık vajinal veya sezaryen kararından bağımsız olarak. ben de haftaya gidicem, gittiğimde sorarım da gerek yok yani bence ne bilem. açılamazsam sezaryen yapar alırsınız bu nedir yani sezaryen olacaksa iki hafta önceden belli olsun şeysi, sinirleniyorum.

Ayyy bende gidicem bugün hayırlısı ile bakalım ne diyecek doktor inşallah herşey yolundadır rabbbim sağlıkla kavuştursun seni de bebeğine

Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Erken doğumları sancılananları duydukça da biraz tedirgin olmadım değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim sormak istediğim şu burun tıkanıklığı yaşayan var mı yani bu durum hamilelikten mi gece olmasını istemiyorum. Uykudan uyanıyorum uykumda var ama burnumda tıkalı ay ne yapsam açılmıyor. Kaliteli uyku kalmadı. Hayır uyumasamda olur ama bu sefer gerilip panik falan yapıyorum sinirlerim bozuluyor. Nazal nem aldım cıks etki yok serum fizyolojik sıkıyorum etki yok. Gece tıkanıklık geziyor bi sağ bi sol yeminler bıktım. Çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi

devam eden bir ıslaklık hali yoksa bence endişelenme. akıntı miktarı zaman zaman yoğunlaşabiliyor, terlemiş olabiliyoruz
Inşallah dedigin gibidir canım.Sabahdan beri stres yaptim bunu kendime azicik agri sizi olunca endişe geliyor bana ya birden bir şey olursa diye.Bir sorun oluşsa Allah muhafiza doktora giderim hemen zaten gözlemiyorum şu an kendimi.

Canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH ALLAH sağlıkla ilerletsin İNŞALLAH bebişinle senii Çok AminnBirşey sorucam şimdi bende normalde aydaa 10 gün gidiyorum SGK m 10 gün oluuor çalışamaz raporunu ne zaman alabilirim doktora sorucam gerçi ama sendEnden bilgi alabilirmiyim
Tüm bebişler sağlıkla zamanında gelsin

Beeeennn.

su an o yuzden basım çatlıyor cam pece soğuk buhar makınesi ne bulduysam actım gecmıyor bezdım sımdı aldıgım cücük gibi ama pahalımı da pahalı denız suyunu fıskırtcam gene gecmıcek bezdımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…