- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Stres uykusuzluk bile sebep olmuştur buna ya. Yaşadığın şey kolay değil ama kendin ve bebeğin için rahatlamaya çalış. Gerekirse yardım al ve yalnız kalma.Kızlar bende taburcu olabilirsem kızımı görmeye gidicem bugn görüş günü. Bu arada doğum sonrası Lahusalıkla alakalı sendrom olabilirmiş benimki çok dikkatli olun eşim işe gittğinde olsa beni kimse duymazdı 3.5 yaşında oğlum beni öyle görse korkardı tam eşim işe gidiceği saatte olmuş boğulma anım. Teşhis konulmadı hala epilepsi demiyorlar ama bir ay epilepsi ilacı içicem emzirmede sorun olmuyormuş. Hastamefe sağıp gönderiyorum sütümüde
İyi olmana sevindim canım, planlanan bir doğum var mı yoksa bu şekilde normal mi beklenecek?
Canım Allah yardımcınız olsun 34. Haftaya geldik sayılır. Dr ne düşünüyor ne zamana kadar bekletmek planları herşey yolunda gitsin ve sen sağlıkla kavuş evladınasenden güzel haberler bekliyoruz.
Canım kendini yalnız hissetme, sıkılıp bunaldıkça yaz. Elimizden bir şey de gelmiyor. İnşallah biraz daha içeride kalacak sonra zamanında doğacak Allahın izniyleKızlar günaydın,
Sizleri özledim, öyle değişik bir ruh hali içerisindeyim kı, bugün 8. Günüm hastanede, iyi olacağım inşallah
Tek tek alıntıyamadım. Kusura bakmayın
Çok zor bir süreç geçiriyorum, her gün çatı muayenesi, her gün nst, her gün kan alımı, birsürü ilaç vs derken artık psikolojim de çok yoruldu, bu süreci atlatabilmem için bir uzmandan yardım almam gerekecek.
Sizleri etkilemek istemiyorum, o yüzden detayları anlatmıyorum, teyzeleri az daha oğlum doğuyordudoğumhane çok farklı bir yer kızlar 17 saat kaldım orada, o sancılar çok değişik, açılmam oldu durduruldu vs derken. Hayırlısı olsun, şimdilik iyiyiz, hamdolsun
haber vermene çok sevindim, iyi olmana da. daha da iyi olacaksınız inşallahKızlar günaydın,
Sizleri özledim, öyle değişik bir ruh hali içerisindeyim kı, bugün 8. Günüm hastanede, iyi olacağım inşallah
Tek tek alıntıyamadım. Kusura bakmayın
Çok zor bir süreç geçiriyorum, her gün çatı muayenesi, her gün nst, her gün kan alımı, birsürü ilaç vs derken artık psikolojim de çok yoruldu, bu süreci atlatabilmem için bir uzmandan yardım almam gerekecek.
Sizleri etkilemek istemiyorum, o yüzden detayları anlatmıyorum, teyzeleri az daha oğlum doğuyordudoğumhane çok farklı bir yer kızlar 17 saat kaldım orada, o sancılar çok değişik, açılmam oldu durduruldu vs derken. Hayırlısı olsun, şimdilik iyiyiz, hamdolsun
devam eden bir ıslaklık hali yoksa bence endişelenme. akıntı miktarı zaman zaman yoğunlaşabiliyor, terlemiş olabiliyoruzSelam kızlar sabah küçük çapli bir kalp kirizi yaşadım
Kalktım pijamamin şortunda nemlik su gibi geçmiş.Ay bir an suyum geldi sandim akıntım bu aralar baya fazlalaştı gibi sabah sabah korktum ya.Ilk çocukta aynen şortumun su olmasiyla dogum başladi ama o zaman 38+3gundu şu an 31+5 birde çok rahatsizdim agrilarim vardi şu an agri falan yok.Ama yinede banada dua edin kızlar umarim bir sorun çıkmaz zamaninda dogururum çocugumu daha çok erken.
Maşallah her şey güzel geçmiş. Ayy bende heyecanlandım normal olmazsa hakikatten ne kaldı bebeğin doğmasına. Sağlıkla geçsin inşallah tüm süreçKızlar kontrolüm vardı daha yeni gelebildik aşırı kalabalıktı bugün. Doktorumda benden sonra koştur koştur doğuma gitti öyle bi kalabalık.
Bebişim anca yazabiliyorum o yüzden M mansure97
31+3 bugün ve kızım 42cm 1900kg çıktı. Nst'ye de girdim güzel çıktı. Bebeğimin başı yukarıda sırtı dönük yine suratını göremedik. Teselli olarak her zamanki gibi yine omuriliğini kaburgalarını gösterip "bak sıra sıra ne güzel" dedi ghjkmöl
Haftaya çalışabilir raporumu alacağım 32+1'de. Sonra ne zaman istersen çalışamazı gelip alabilirsin tekrar dedi.
Bayram haftası için endişemi dile getirdim. Tahmin ettiğim gibi olmayacakmış. Hastanemizde nöbetçi doktor uygulaması olmuyor, ben kendim atayacağım sana başka bir hekim ani doğum olursa o ilgilenecek dedi. Artık bahtımıza ne gelirse bakalım.
Çatı muayenesini sordum 37. haftana girince yapacağız ona göre karar vereceğiz dedi.Yani Mart'ın son Nisan2ın ilk haftasına girerken olacak anladığım.
Şayet aksi bir durum olur sezaryene karar verirsek de bayrama girmeden ya da bayramdan döndüğüm gibi doğumunu gerçekleştiririz dedi bebek iyiyse. Ay sardı beni heyecanSezaryen olursa 6-7 haftaya kucağımda olacağını düşündükçe kalbim ağzımdan çıkıyor.
kontrol günü mesajlarıKızlar kontrolüm vardı daha yeni gelebildik aşırı kalabalıktı bugün. Doktorumda benden sonra koştur koştur doğuma gitti öyle bi kalabalık.
31+3 bugün ve kızım 42cm 1900kg çıktı. Nst'ye de girdim güzel çıktı. Bebeğimin başı yukarıda sırtı dönük yine suratını göremedik. Teselli olarak her zamanki gibi yine omuriliğini kaburgalarını gösterip "bak sıra sıra ne güzel" dedi ghjkmöl
Haftaya çalışabilir raporumu alacağım 32+1'de. Sonra ne zaman istersen çalışamazı gelip alabilirsin tekrar dedi.
Bayram haftası için endişemi dile getirdim. Tahmin ettiğim gibi olmayacakmış. Hastanemizde nöbetçi doktor uygulaması olmuyor, ben kendim atayacağım sana başka bir hekim ani doğum olursa o ilgilenecek dedi. Artık bahtımıza ne gelirse bakalım.
Çatı muayenesini sordum 37. haftana girince yapacağız ona göre karar vereceğiz dedi.Yani Mart'ın son Nisan2ın ilk haftasına girerken olacak anladığım.
Şayet aksi bir durum olur sezaryene karar verirsek de bayrama girmeden ya da bayramdan döndüğüm gibi doğumunu gerçekleştiririz dedi bebek iyiyse. Ay sardı beni heyecanSezaryen olursa 6-7 haftaya kucağımda olacağını düşündükçe kalbim ağzımdan çıkıyor.
Ayyy bende gidicem bugün hayırlısı ile bakalım ne diyecek doktor inşallah herşey yolundadır rabbbim sağlıkla kavuştursun seni de bebeğineKızlar kontrolüm vardı daha yeni gelebildik aşırı kalabalıktı bugün. Doktorumda benden sonra koştur koştur doğuma gitti öyle bi kalabalık.
Inşallah dedigin gibidir canım.Sabahdan beri stres yaptim bunu kendime azicik agri sizi olunca endişe geliyor bana ya birden bir şey olursa diye.Bir sorun oluşsa Allah muhafiza doktora giderim hemen zaten gözlemiyorum şu an kendimi.devam eden bir ıslaklık hali yoksa bence endişelenme. akıntı miktarı zaman zaman yoğunlaşabiliyor, terlemiş olabiliyoruz
Canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH ALLAH sağlıkla ilerletsin İNŞALLAH bebişinle senii Çok AminnKızlar kontrolüm vardı daha yeni gelebildik aşırı kalabalıktı bugün. Doktorumda benden sonra koştur koştur doğuma gitti öyle bi kalabalık.
Beeeennn.Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Erken doğumları sancılananları duydukça da biraz tedirgin olmadım değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim sormak istediğim şu burun tıkanıklığı yaşayan var mı yani bu durum hamilelikten mi gece olmasını istemiyorum. Uykudan uyanıyorum uykumda var ama burnumda tıkalı ay ne yapsam açılmıyor. Kaliteli uyku kalmadı. Hayır uyumasamda olur ama bu sefer gerilip panik falan yapıyorum sinirlerim bozuluyor. Nazal nem aldım cıks etki yok serum fizyolojik sıkıyorum etki yok. Gece tıkanıklık geziyor bi sağ bi sol yeminler bıktım. Çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?