2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Allah şifa versin M Minikmucizem9494

Ebebek böyle bir projesi varmış hamilelik doğum felan blog yazıları var ayreten emzirme öncesi emzirme dönemi ek gıda dönemi olarak ücretsiz destek alabiliyorsunuz ben üye oldum wpden birine otomatik mesaj attı bakalm cevap verirse nasıl olduğunu anlarım ama genel olarak mantıklı bir proje gibi geldi şimdiden emzirme yöntemleri hakkında bilgilendirir emzirme döneminde yaraydı maraydı sorulur edilir destekçi olur atayım dedim yararlanmak isteyen olursa

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin. Allah doktoruna ilacına denk getirsin. İnşallah ciddi bir durum yoktur

Zar zor kalkıp bi tarhana yaptım sıcak sıcak iyi geldi biraz
Bende iki gündür hastayım boğazlarım şişmiş ateşim düşmüyordu hastaneye gittim hemen serum yaptılar bana parol ve vitaminli serum çok iyi geldi ayağa kalktım biraz tabi devam ediyo doktor antibiyotik yazmış hamileyken kullanabilirsin dedi ama ben kullanmıcam varsa evde pekmezin içine toz zencefil tarçın karabiber limon karıştırıp iç boğazdaki iltihapa çok iyi geliyor

Kızlar doğuma giderken pijama mı götüreceksiniz gecelik mi? Beğendiğiniz şeyler varsa link paylaşsak ben hiçbir şey bulamıyorum

Ben bunu hastanede giymek için aldım

Bunu da hastane yedek evde giymek için falan aldım ikisinin de kumaşı pamuklu yumuş yumuş geldi çok sevdim

Canımm gelmiş geçmişler olsun , tekrarı olmasın inşallahh

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Umarım daha iyisindir şu anda.

Çok geçmiş olsun. Neyse ki hemen fark edilmiş, yatış vermişler. Umarım en kısa sürede toparlarsın.

Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin İnşallah daha iyisinizdir

Kızlar doğuma giderken pijama mı götüreceksiniz gecelik mi? Beğendiğiniz şeyler varsa link paylaşsak ben hiçbir şey bulamıyorum
Bunu aldım giymek için foto felan için

Bunu da yedek aldım indirmden kapmıştım 245 aldım 1 ay önce şimdi uçmuş

Çok uzuldum ya bugun yazicaktkm nerelerdesin diye Allahim sifa versin sana umarim suan iyisindir skntı nedir acaba

Herkese selam , uzun zamandır korbell çöp kutusu ve hands free pompa indirimi bekliyordum e bebekte ikisi de indirime girmiş, bilgi vermek istedim. Çöp kutusu ile alakalı ne gerek var falan diyordum ama arkadaşım özellikle ek gıdaya geçtikten sonra çok konforlu olduğunu ve yazın hayat kurtardığını söyledi bilgi vereyim dedim kızlar pompanın da yorumlar çok iyi

Eklentiler

• IMG_8295.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_8296.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar günaydın,

Sizleri özledim, öyle değişik bir ruh hali içerisindeyim kı, bugün 8. Günüm hastanede, iyi olacağım inşallah

Tek tek alıntıyamadım. Kusura bakmayın

Çok zor bir süreç geçiriyorum, her gün çatı muayenesi, her gün nst, her gün kan alımı, birsürü ilaç vs derken artık psikolojim de çok yoruldu, bu süreci atlatabilmem için bir uzmandan yardım almam gerekecek.

Sizleri etkilemek istemiyorum, o yüzden detayları anlatmıyorum, teyzeleri az daha oğlum doğuyordu doğumhane çok farklı bir yer kızlar 17 saat kaldım orada, o sancılar çok değişik, açılmam oldu durduruldu vs derken. Hayırlısı olsun, şimdilik iyiyiz, hamdolsun

Çok teşekkür ederim, rahatsızlığım artınca eşimin aile çıktı yola onlar geliyor, öğlene burda olacaklar inşallah

Ay boğaz için çok iyi olurdu da zaten şekerim yükseldi pekmezi içersen hepten fırlar, sıcak birşeyler tüketmeye çalışıyorum. Eşimin ailesi geliyor, onlar gelsin bende bi geçeceğim hastaneye. Bu hastalıklar normalde de çok zor ama hamileyken ekstra zor. O kadar da dikkat ettim kimseyle görüşmüyordum nerdeyse salgın var bulaşırsa diye.
Yine de geldi buldu bi şekilde.
Aman diyim kızlar dikkat edin kendinize, maskesiz toplu alanlarda bulunmayın.

İyi olmana sevindim canım, planlanan bir doğum var mı yoksa bu şekilde normal mi beklenecek?

Canım Allah yardımcınız olsun 34. Haftaya geldik sayılır. Dr ne düşünüyor ne zamana kadar bekletmek planları herşey yolunda gitsin ve sen sağlıkla kavuş evladına senden güzel haberler bekliyoruz.

Rabbim beterinden korusun sağ Salim kucağına almayı rabbim nasip eylesin

Hanımlar günaydın sanırsam gurubun yarısı hasta hepinize geçmiş olsun ben de oğlumu getirdim acile birden bi ksdın kapıdan içeri girdi nasıl inliypr herkes döndü baktı meğerse kadın doğuruyor ay sabah sabah bunu neden gördüm öğleden sonra benim kontrolüm var inşalslh güzel haberlerle çıkarız hepinize geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…