- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.863
- 478
Geçmiş olsun Allah şifa versin M Minikmucizem9494Kızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Ben direk eşofman takımı aldımKızlar doğuma giderken pijama mı götüreceksiniz gecelik mi? Beğendiğiniz şeyler varsa link paylaşsak ben hiçbir şey bulamıyorum
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin. Allah doktoruna ilacına denk getirsin. İnşallah ciddi bir durum yokturKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Bende iki gündür hastayım boğazlarım şişmiş ateşim düşmüyordu hastaneye gittim hemen serum yaptılar bana parol ve vitaminli serum çok iyi geldi ayağa kalktım biraz tabi devam ediyo doktor antibiyotik yazmış hamileyken kullanabilirsin dedi ama ben kullanmıcam varsa evde pekmezin içine toz zencefil tarçın karabiber limon karıştırıp iç boğazdaki iltihapa çok iyi geliyorZar zor kalkıp bi tarhana yaptım sıcak sıcak iyi geldi biraz
Kızlar doğuma giderken pijama mı götüreceksiniz gecelik mi? Beğendiğiniz şeyler varsa link paylaşsak ben hiçbir şey bulamıyorum
Canımm gelmiş geçmişler olsun , tekrarı olmasın inşallahhKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Canım çok geçmiş olsunKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Çok geçmiş olsun. Neyse ki hemen fark edilmiş, yatış vermişler. Umarım en kısa sürede toparlarsın.Kızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin İnşallah daha iyisinizdirKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Kızlar doğuma giderken pijama mı götüreceksiniz gecelik mi? Beğendiğiniz şeyler varsa link paylaşsak ben hiçbir şey bulamıyorum
Çok uzuldum ya bugun yazicaktkm nerelerdesin diyeKızlar başıma bi olay geldi doğumdan sonra baş ağrısı boyun ağrısı geçmedi. Doğumdan bi kaç gün sonra bi sabah kendimi hastanede buldum . Fenalaşmışım ambulansla kaldırmışlar ağzımı kirletmişim. Epilepsi krizi gibi bişey yaşamış ölümden dönmüşüm 4 gündür nörolojide yatıyorum
Çok teşekkür ederim, rahatsızlığım artınca eşimin aile çıktı yola onlar geliyor, öğlene burda olacaklar inşallahKız bir gün girmeyem dedim neler yaşamışsınız öyle ayyyyyy
Öncelikle;
M Minikmucizem9494
Peki doktorlar ne dedi ya? Sebebi ne imiş? Önceden var mıydı böyle bir şikayetin? Rabbim tez vakitte kolaylaştırırsın, şifalar versin
şimdi nasılsın?
H Htcecrin canım Rabbim şifalar versin eşinin yurt dışında olması senin yalnız olman büyük tahlissizlik olmuş yokmu ya çevrende sıcak çorba yapacak bir dostun? Hangi şehirdesin yokmuyuz aynı şehirde olanlardan imkanlar dahilinde el atalım bari…
@tubish_19 yani kilolu olunca ne oluyormuş Allah aşkına birde ne diyor merak ettim düzenli besleniyorsan sen ne yapabilirsin ki başka genetiği var bu işin kan akılı var bir sürü faktörü var. Anacığının ellerinden öperim ama yani darla asa iyi seni gerçekten. Ayrıca kilosu yüksek bile bebeğin sanki.
Kontrole gidenlere maşaAllah, kıl operasyonu yapanlara hayırlı işlerbaşarılarınızın devamını diliyorum.
Başka kaçırdığım varsa kusura bakmayın, bugün aşırı yorgunum totişlerime kadar ağrı içerisindeyim, neden mi? Eşim işim gücüm yokmuş gibi bizim kediye karı kız yapmış, evde kabul etmedim balkonumuza küçük cidi bir ev inşaa ediyorum. Ediyorum diyorum çünkü eşim anlamıyor babam geldi götüm düştü düşecek zor tutuyorum götümü şuan o derece yoruldum. Söyleyeceklerim bu kadar
Ay boğaz için çok iyi olurdu da zaten şekerim yükseldi pekmezi içersen hepten fırlar, sıcak birşeyler tüketmeye çalışıyorum. Eşimin ailesi geliyor, onlar gelsin bende bi geçeceğim hastaneye. Bu hastalıklar normalde de çok zor ama hamileyken ekstra zor. O kadar da dikkat ettim kimseyle görüşmüyordum nerdeyse salgın var bulaşırsa diye.Bende iki gündür hastayım boğazlarım şişmiş ateşim düşmüyordu hastaneye gittim hemen serum yaptılar bana parol ve vitaminli serum çok iyi geldi ayağa kalktım biraz tabi devam ediyo doktor antibiyotik yazmış hamileyken kullanabilirsin dedi ama ben kullanmıcam varsa evde pekmezin içine toz zencefil tarçın karabiber limon karıştırıp iç boğazdaki iltihapa çok iyi geliyor
İyi olmana sevindim canım, planlanan bir doğum var mı yoksa bu şekilde normal mi beklenecek?Kızlar günaydın,
Sizleri özledim, öyle değişik bir ruh hali içerisindeyim kı, bugün 8. Günüm hastanede, iyi olacağım inşallah
Tek tek alıntıyamadım. Kusura bakmayın
Çok zor bir süreç geçiriyorum, her gün çatı muayenesi, her gün nst, her gün kan alımı, birsürü ilaç vs derken artık psikolojim de çok yoruldu, bu süreci atlatabilmem için bir uzmandan yardım almam gerekecek.
Sizleri etkilemek istemiyorum, o yüzden detayları anlatmıyorum, teyzeleri az daha oğlum doğuyordudoğumhane çok farklı bir yer kızlar 17 saat kaldım orada, o sancılar çok değişik, açılmam oldu durduruldu vs derken. Hayırlısı olsun, şimdilik iyiyiz, hamdolsun
Canım Allah yardımcınız olsun 34. Haftaya geldik sayılır. Dr ne düşünüyor ne zamana kadar bekletmek planları herşey yolunda gitsin ve sen sağlıkla kavuş evladınaKızlar günaydın,
Sizleri özledim, öyle değişik bir ruh hali içerisindeyim kı, bugün 8. Günüm hastanede, iyi olacağım inşallah
Çok zor bir süreç geçiriyorum, her gün çatı muayenesi, her gün nst, her gün kan alımı, birsürü ilaç vs derken artık psikolojim de çok yoruldu, bu süreci atlatabilmem için bir uzmandan yardım almam gerekecek.
Sizleri etkilemek istemiyorum, o yüzden detayları anlatmıyorum, teyzeleri az daha oğlum doğuyordudoğumhane çok farklı bir yer kızlar 17 saat kaldım orada, o sancılar çok değişik, açılmam oldu durduruldu vs derken. Hayırlısı olsun, şimdilik iyiyiz, hamdolsun
Rabbim beterinden korusun sağ Salim kucağına almayı rabbim nasip eylesinKızlar günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?