- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Valla şey dedi. 37. haftanda hala başı yukarıdaysa belki kendi karar verecek sezaryen olmaya gibi bişiler dedi. Öyle olursa çatı muayenesi yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum yapmaz herhalde.kontrol günü mesajlarıben
çocik dönmezse yine de çatı muayenesi yapacak mı acaba, bazı doktorlar hiç yapmıyormuş artık vajinal veya sezaryen kararından bağımsız olarak. ben de haftaya gidicem, gittiğimde sorarım da gerek yok yani bence ne bilem. açılamazsam sezaryen yapar alırsınız bu nedir yani sezaryen olacaksa iki hafta önceden belli olsun şeysi, sinirleniyorum.
Maalesef bu aylarda olabiliyor. Beraberinde horlama bile getirebiliyor. Ben de temizliyorum ama yine de tıkanıyo.Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Erken doğumları sancılananları duydukça da biraz tedirgin olmadım değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim sormak istediğim şu burun tıkanıklığı yaşayan var mı yani bu durum hamilelikten mi gece olmasını istemiyorum. Uykudan uyanıyorum uykumda var ama burnumda tıkalı ay ne yapsam açılmıyor. Kaliteli uyku kalmadı. Hayır uyumasamda olur ama bu sefer gerilip panik falan yapıyorum sinirlerim bozuluyor. Nazal nem aldım cıks etki yok serum fizyolojik sıkıyorum etki yok. Gece tıkanıklık geziyor bi sağ bi sol yeminler bıktım. Çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi
Canım 10 gün olunca nasıl oluyodur bilmiyorum ama hepsi aynıdır 32. hafta ile birlikte alınıyor sanırım. Doktorun daha iyi yönlendirir.Canımm MAŞALLAH SUBHANALLAH ALLAH sağlıkla ilerletsin İNŞALLAH bebişinle senii Çok AminnBirşey sorucam şimdi bende normalde aydaa 10 gün gidiyorum SGK m 10 gün oluuor çalışamaz raporunu ne zaman alabilirim doktora sorucam gerçi ama sendEnden bilgi alabilirmiyim
Tüm bebişler sağlıkla zamanında gelsin
Oyyy maşallah çok güzel büyümüşKızlar kontrolüm vardı daha yeni gelebildik aşırı kalabalıktı bugün. Doktorumda benden sonra koştur koştur doğuma gitti öyle bi kalabalık.
Bebişim anca yazabiliyorum o yüzden M mansure97
31+3 bugün ve kızım 42cm 1900kg çıktı. Nst'ye de girdim güzel çıktı. Bebeğimin başı yukarıda sırtı dönük yine suratını göremedik. Teselli olarak her zamanki gibi yine omuriliğini kaburgalarını gösterip "bak sıra sıra ne güzel" dedi ghjkmöl
Haftaya çalışabilir raporumu alacağım 32+1'de. Sonra ne zaman istersen çalışamazı gelip alabilirsin tekrar dedi.
Bayram haftası için endişemi dile getirdim. Tahmin ettiğim gibi olmayacakmış. Hastanemizde nöbetçi doktor uygulaması olmuyor, ben kendim atayacağım sana başka bir hekim ani doğum olursa o ilgilenecek dedi. Artık bahtımıza ne gelirse bakalım.
Çatı muayenesini sordum 37. haftana girince yapacağız ona göre karar vereceğiz dedi.Yani Mart'ın son Nisan2ın ilk haftasına girerken olacak anladığım.
Şayet aksi bir durum olur sezaryene karar verirsek de bayrama girmeden ya da bayramdan döndüğüm gibi doğumunu gerçekleştiririz dedi bebek iyiyse. Ay sardı beni heyecanSezaryen olursa 6-7 haftaya kucağımda olacağını düşündükçe kalbim ağzımdan çıkıyor.
Ben de yeni öğrendim. Bebişlerin en rahat olduğu pozisyon oymuş suratları sırtımıza bakarken. Neyse zaten sayılı gün çabuk geçer, doğunca görürüz artıkınOyyy maşallah çok güzel büyümüş
Bayram konusunda da rahatlamana sevindim. En azından doktoruna güveniyosun o da sonuçta kendi güvendiği birine yönlendirecek. Şu yüz göstermeme olayı da çok gıcık he. Bizimki ilk defa son kontrolde göstermedi insan ne hevesle gidiyo görcem diye bebelerin umrunda değilneyse iyi olsunlar da.
Doğum pozisyonunda da yüzleri arkaya bakıyormuş galiba. Daha doğrusu öyle olursa daha rahat çıkıyolarmış. Ay inşallah hepsi sağlıkla ve bizi çok yormadan çıkıverirler. Tuvalette doğacak kadar ani olmadan tabi hdkdkfkBen de yeni öğrendim. Bebişlerin en rahat olduğu pozisyon oymuş suratları sırtımıza bakarken. Neyse zaten sayılı gün çabuk geçer, doğunca görürüz artıkın
Ya evet, sonuçta beni emanet edeceği kişi de bir doktor olacak. Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum sürekli. Doğum için de öyle, doktorum her gün normal doğum yaptırıyor çok fazla. Ama riskli bir durum görünce de temkinli olmayı seviyor.
Doğumuna ben de karar vermeyeceğim bebeğin ve senin vücut yapın karar verecek dedi yine bugün. Bakalım ne olacak
Ay inşallah kuzum. Hepimiz böyle anlamayalım, "aaa çatala oturduğum gibi çıktı hiç bişi anlamadım muhteşem bir deneyim" falan diyelim inşallah birbirimize. Ya da sezaryen olursak da "çook hafif ağrım var hemen ayaklandım, her işimi kendim görüyorum harika bir deneyimdi" diyelim yineDoğum pozisyonunda da yüzleri arkaya bakıyormuş galiba. Daha doğrusu öyle olursa daha rahat çıkıyolarmış. Ay inşallah hepsi sağlıkla ve bizi çok yormadan çıkıverirler. Tuvalette doğacak kadar ani olmadan tabi hdkdkfk
Anladım canım Nasipse ben bi soraım bakalım ne diycek teşekkür ederim Sağlıcakla ilerleyelimdeCanım 10 gün olunca nasıl oluyodur bilmiyorum ama hepsi aynıdır 32. hafta ile birlikte alınıyor sanırım. Doktorun daha iyi yönlendirir.
Sorma bi de pahalı. Nazal nemmiş bi işe yaradığı da yok deniz suyu almadım bak. Gece gece cama çıkıyorum millet evini dikizliyorum sanacak. Her an camdayım. Daralıyorum üstüme birşey de giymiyorum tövbe est. Hasta olurum diye de aklım çıkıyor zaten. Anam bi sağlıkla zamanında doğuraydık.Beeeennn.
su an o yuzden basım çatlıyor cam pece soğuk buhar makınesi ne bulduysam actım gecmıyor bezdım sımdı aldıgım cücük gibi ama pahalımı da pahalı denız suyunu fıskırtcam gene gecmıcek bezdımmm
Horlama mı ay o hafif kalır ya eşim tövbe yarabbi geçen gece aklı gitmiş. Bende kalkıyorum arada diyorum aaaaa uyumamışsın adamda diyemiyor ki evde orangutan bekliyormuşuz ay Allah affetsin çok fenayımMaalesef bu aylarda olabiliyor. Beraberinde horlama bile getirebiliyor. Ben de temizliyorum ama yine de tıkanıyo.
Evet benimMerhaba aranızda 33+6 olan varmı kızlar :)
Yer tuvaletim var evde tek bu korkuyu 7 ci aydan beri yasiyorum ya bi anda kafasi filan firlarsa dieDoğum pozisyonunda da yüzleri arkaya bakıyormuş galiba. Daha doğrusu öyle olursa daha rahat çıkıyolarmış. Ay inşallah hepsi sağlıkla ve bizi çok yormadan çıkıverirler. Tuvalette doğacak kadar ani olmadan tabi hdkdkfk
haber vermene çok sevindim, iyi olmana da. daha da iyi olacaksınız inşallah
ne kadar daha hastanede kalacağına dair bir şey söyledi mi doktorlar? gerekirse son bir buçuk ayı orada geçir de oğluşla beraber sapasağlam güle oynaya çıkın hastaneden, dua ediyorum size
Kız nolcak kafası çıkınca elinle tutuverirsin fırt diye tüm bedeni çıkcak değil ya ahsjjdkdYer tuvaletim var evde tek bu korkuyu 7 ci aydan beri yasiyorum ya bi anda kafasi filan firlarsa die
Ben de yaramadı denız suyu da hicbir sey de cok kotuyum gecmıyorda cama çıkam biraz bariSorma bi de pahalı. Nazal nemmiş bi işe yaradığı da yok deniz suyu almadım bak. Gece gece cama çıkıyorum millet evini dikizliyorum sanacak. Her an camdayım. Daralıyorum üstüme birşey de giymiyorum tövbe est. Hasta olurum diye de aklım çıkıyor zaten. Anam bi sağlıkla zamanında doğuraydık.
Doktorum dün aynen yaşadığın şeyi tarif etti sabah bi kalkarsın ıslaklık olur o akıntıdır bu haftalarda artıcak artık korkmana gerek yok amniyon sıvısı sürekli gelir dedi hiç durmazmış az az da olsa hep gelirmişInşallah dedigin gibidir canım.Sabahdan beri stres yaptim bunu kendime azicik agri sizi olunca endişe geliyor bana ya birden bir şey olursa diye.Bir sorun oluşsa Allah muhafiza doktora giderim hemen zaten gözlemiyorum şu an kendimi.
Tovbe tovbe bisi diyecem simdi shshsjsbKız nolcak kafası çıkınca elinle tutuverirsin fırt diye tüm bedeni çıkcak değil ya ahsjjdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?