2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla şey dedi. 37. haftanda hala başı yukarıdaysa belki kendi karar verecek sezaryen olmaya gibi bişiler dedi. Öyle olursa çatı muayenesi yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum yapmaz herhalde.

Maalesef bu aylarda olabiliyor. Beraberinde horlama bile getirebiliyor. Ben de temizliyorum ama yine de tıkanıyo.

Canım 10 gün olunca nasıl oluyodur bilmiyorum ama hepsi aynıdır 32. hafta ile birlikte alınıyor sanırım. Doktorun daha iyi yönlendirir.

Oyyy maşallah çok güzel büyümüş
Bayram konusunda da rahatlamana sevindim. En azından doktoruna güveniyosun o da sonuçta kendi güvendiği birine yönlendirecek. Şu yüz göstermeme olayı da çok gıcık he. Bizimki ilk defa son kontrolde göstermedi insan ne hevesle gidiyo görcem diye bebelerin umrunda değil neyse iyi olsunlar da.

Ben de yeni öğrendim. Bebişlerin en rahat olduğu pozisyon oymuş suratları sırtımıza bakarken. Neyse zaten sayılı gün çabuk geçer, doğunca görürüz artıkın

Ya evet, sonuçta beni emanet edeceği kişi de bir doktor olacak. Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun diyorum sürekli. Doğum için de öyle, doktorum her gün normal doğum yaptırıyor çok fazla. Ama riskli bir durum görünce de temkinli olmayı seviyor.

Doğumuna ben de karar vermeyeceğim bebeğin ve senin vücut yapın karar verecek dedi yine bugün. Bakalım ne olacak

Doğum pozisyonunda da yüzleri arkaya bakıyormuş galiba. Daha doğrusu öyle olursa daha rahat çıkıyolarmış. Ay inşallah hepsi sağlıkla ve bizi çok yormadan çıkıverirler. Tuvalette doğacak kadar ani olmadan tabi hdkdkfk

Ay inşallah kuzum. Hepimiz böyle anlamayalım, "aaa çatala oturduğum gibi çıktı hiç bişi anlamadım muhteşem bir deneyim" falan diyelim inşallah birbirimize. Ya da sezaryen olursak da "çook hafif ağrım var hemen ayaklandım, her işimi kendim görüyorum harika bir deneyimdi" diyelim yine

Benim suratı arkaya bakıyor bir tek baş aşağı döndürmek kaldı. Haftaya ben yer silmeye başlarım çömelip

difembahyaa
Kuzum buraya yazip bize haber verdigin icin tesekkurler Umarim biraz daha dayanir oglusun ve bedenin de guzel bir haftada sagselamet dogar
A Afratafrac Senin kiz benimkinimi ornek aliyor kuzu benimkinin pozisyonuda ters hic degistirmedi de kizçelerin hepsi boyle sanirim cok inatcilar

Sorma bi de pahalı. Nazal nemmiş bi işe yaradığı da yok deniz suyu almadım bak. Gece gece cama çıkıyorum millet evini dikizliyorum sanacak. Her an camdayım. Daralıyorum üstüme birşey de giymiyorum tövbe est. Hasta olurum diye de aklım çıkıyor zaten. Anam bi sağlıkla zamanında doğuraydık.

Maalesef bu aylarda olabiliyor. Beraberinde horlama bile getirebiliyor. Ben de temizliyorum ama yine de tıkanıyo.
Horlama mı ay o hafif kalır ya eşim tövbe yarabbi geçen gece aklı gitmiş. Bende kalkıyorum arada diyorum aaaaa uyumamışsın adamda diyemiyor ki evde orangutan bekliyormuşuz ay Allah affetsin çok fenayım

Yer tuvaletim var evde tek bu korkuyu 7 ci aydan beri yasiyorum ya bi anda kafasi filan firlarsa die

Aynen öyle dediler, doğuma kadar ama istersen sorumluluk alıp çıkabilirsin dediler ben de kabul ettim, aşırı bunaldım. Sorumluluk alıp evime geçeceğim, evimde rahat ederim, bir şey olursa da Allah'a emanetiz inşallah

Ben de yaramadı denız suyu da hicbir sey de cok kotuyum gecmıyorda cama çıkam biraz bari

Doktorum dün aynen yaşadığın şeyi tarif etti sabah bi kalkarsın ıslaklık olur o akıntıdır bu haftalarda artıcak artık korkmana gerek yok amniyon sıvısı sürekli gelir dedi hiç durmazmış az az da olsa hep gelirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…