2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet artık hazırlanmalı zaten ağırlaştık iyice hiç yapasınız gelmez size diyim iyi ki 30 da hazırladım çantamı 28 de de yıkama paklama yapmıştım hiç durmayın derim

Valla benim de öyle bi sorunum var bide boynumdaki hamilelik öncesi nodül ver ikisi birleşince nefes alamıyorum eşim de sesimi kayıt etmiş horluyormuşum dedim horlamıyorum boguluyorum anla bunu 12 yıldır horluyorsun ses etmedim beni hemen çek videoya doktor tuzlu suyla yıka dedi yapmadım çekeceksin yapacak bişi yok dedi

Aynıyız ne güzel benim yürüdüğümde artık çok agrılarım olmaya başladı diz kapaklarım bacaklarım birde alt karın agrısı var sızlama gibi bebek daha donmedi geçen nst de sancıda çıkmadı yaşayan varmı neden bunu yasıyorum bilmiyorum 10 dk yürüsemde aynı seyi yaşamayı başladım son bir haftadır

Valla benim normalde zaten sol tarafimda sikinti vardi , gebelikle ikisi de acilip kapaniyor kafasina gore 2-3 gun once baya zorlandim saga ya da sola yatmadim o gun bir suru yastikla hafif sola donuk oturur gibi durdum bi sure assa dogru olunca acildi dalmisim uykuya. Serum fizyolojik ya da burun acici ya da nazalnem hic biri fayda etmiyor .

Onlar horlayınca birşey olmuyor. Biz horlayınca hemen Ya çekerler Ya da ne horluyorsun beeee derler. Aman kız evlatlarını taşısak ne hemen horlamaya laf söylüyorlar. Diyorum çocuk çocuk o da yesen çocuk horlasan çocuk o çocuk bu çocuk diyor aman ne diyim yani çoçukum büyüyor.

Benimde sol tarafımda sıkıntı var canım. Bazen yataktan başımı aşağı sallıyorum eşimde korkuyor . Ne yapıyorsun diyor ama açılmıyor bazen baş aşağı durunca birden kalkınca da açılıyor Ya ne tatlı oluyor. Tabi bu her zaman olmuyor da çare aramakta üzerimize yok elimde olsa komple amuda kalkacağım

Aynen amniyon sivisi durmuyor dogru.Ama sabah kalkip bir anda gorunce amniyon sivi diye düşündüm anlık.Erken dogumlari görünce insan korkuyor ya her şeyi düşünür oldum artık.

Ben çantayı pazartesi salı gibi hazır edicem. Yıkandı zaten her şey hazır alıp çantaya koymak kaldı. Katar’a giderken o çantayı yanımda götürücem erken doğum olursa diye. Olmazsa da hiç bozmadan geri buraya getircem. Az önce 35.haftada suyu gelmiş birinin doğum hikayesini okudum ve erken doğum korkusu sardı beni de

Kızlar anne yanı beşiği alanlar beşiklerinizi ne zaman kuracaksınız ben kuralım diyorum ama sanki erken gibi de benim alanım kısıtlı o yüzden erken mi diyorum 36 da mı yoksa 37 de mi kursam bilemedim bir akıl pleasee

Kuzu öyle saatler sürmüyodur ki onun kurulumu. Bence hiç kurma doğuma gidicen, bebek doğcak normal olursa 1 gün kalıcan ya, yanında annen falan varken eşin gitsin eve kursun. Ya da eve döndüğünüzde kurarsınız yani. Bebek 2-3 saat koltukta yatsa nolur ki

Canım benim Rabbim en sağlıklı en hayırlı olacağı zamanda nasip etsin bende çok kaldım hastanede seni çok iyi anlıyorum inşallah sizin için en hayırlısı olur, hep dualarımdasın Allah yardımcın olsun

Valla kızlar ben yıkama işini 33+4 de çanta hazırlama işini 34+3 de dün yaptım çok yoruldum, sıkıldım, boğaldum ki ağırlaşmadığım doğru düzgün kilo almadığım halde, bu haftalara bırakmayın

Hastanede olanlara hasta olanlara herkese acil şifalar diliyorum herkese hayırlı güzel doğumlar nasip eylesin inşallah son düzlüğe girdik aramızda erken pırtlananlarda olcak geçte hepimize sağlıklı hayırlı güzel bebişler nasil etsin inşallah ay bu son haftalar bana bi duygusallık geldi kıyafetlere bakınca bile gözlerim doluyor arada eşime sinirleniyorum sebepsiz djdks hepinizi de çok seviyorum herkesler kendine dikkat etsinnn

Dimi tırbıyısızler ama nasıl güldüm ses ye çok yok bak diyorum horlama hiç kesilmez benim ki kesik kesik boguluyorum belki uyandırsana

Benimde oyle kasiklarim ve vajinamda agri var cok aciyor acikcasi.. Gecen haftalarda ayrintili temizligimi iyiki yapmisim diyorum dun comelip bi yer sileyim dedm ama asla yapamadim

Benim cantam kaldi sadece ya bebegiminkini hazirladim da .. Gorumcem sagolsun lohusa takimimi hala vericekte bende yikayip koyacam.... bak ya nsil gicik oldum gene

Sen ne zaman gidiceksinn cunku belirli bi haftadan sonra ucusa almiyorlar ya dikkat ettin dimi

34. Hafta kritik hafta evet, ciğer geliştirici yapıldı ama şükürler olsun. Biraz daha dayanabilse, çok iyi olacak, dua edin bana
Canım Rabbım sağlıkla seninde minnoşunda hazır olduğu zamanda gelmeyi nasip etsin.
Merhaba aranızda 33+6 olan varmı kızlar :)
Ben 33+4 oldum
Benimde hersey hazır bi benim kiyafetler ütülenicek. Onalarida çantaya koyunca bitiyor.

Ay benim kolum kanadım kalkmıyor Allah'tan annem ablam varda yoksa ben hiç bir şey yapamazdım.

Ya bi de kızlar benim feritinim çok düşük o da nabzımı çok yükseltiyor sürekli yorgunum valla çok sıkıldım yorgun olmaktan doğumdan sonra biseyler yapıp gücümü geri kazanmam lazım. Dr haftaya sorucam igne falan yapılabiliyor ise yapılsın belki yükselir.

Benimde dün kontrolüm vardı minnoşum iyi çok şükür. Ama ayağa kalktığımda solumda kasılma oluyor hep o yüzden haftaya tekrar çağırdı ve nst ye gireceksin dedi. Ama rahim ağzım 41 erken doğum riski çok yok gibi sizin kac benim fazla uzun değil mi?

Çok yazdım okuyanlara çok teşekkür ederim ama bu ara böyle içim bir dar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…