- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ya onu kurmak aşırı kolay. Toz olsun istemiyorum. Hani aniden doğursam bebişle eve gelsek benim koca hızlıca kurabilir o yüzden çok takmıyorum. 37 de kurarız ama sanırım.Kızlar anne yanı beşiği alanlar beşiklerinizi ne zaman kuracaksınızben kuralım diyorum ama sanki erken gibi de benim alanım kısıtlı o yüzden erken mi diyorum 36 da mı yoksa 37 de mi kursam bilemedim bir akıl pleasee
Bende 37 lerde kurarim ya benim kocam panik birisi hızlıca kurucam diye söker söker yapar onun yerine erken kurayım üzerine de bir çarşaf atarım toz olmasın diyeYa onu kurmak aşırı kolay. Toz olsun istemiyorum. Hani aniden doğursam bebişle eve gelsek benim koca hızlıca kurabilir o yüzden çok takmıyorum. 37 de kurarız ama sanırım.
benım de en basından berı var tıkanıklık ozellkle geceleri. sabah peceteyle silince de cok hafıf kan parcaları gelıyor normal artıkHasta olanlara acil şifalar diliyorum. Erken doğumları sancılananları duydukça da biraz tedirgin olmadım değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim sormak istediğim şu burun tıkanıklığı yaşayan var mı yani bu durum hamilelikten mi gece olmasını istemiyorum. Uykudan uyanıyorum uykumda var ama burnumda tıkalı ay ne yapsam açılmıyor. Kaliteli uyku kalmadı. Hayır uyumasamda olur ama bu sefer gerilip panik falan yapıyorum sinirlerim bozuluyor. Nazal nem aldım cıks etki yok serum fizyolojik sıkıyorum etki yok. Gece tıkanıklık geziyor bi sağ bi sol yeminler bıktım. Çözüm önerisi olan varsa yazabilir mi
Ya o rahim ağzı uzunluğunun doğuma etkisine artık çok da inanmıyorum. Çünkü karından ölçülen değil vajinadan ölçülen daha doğru oluyormuş ve böyle senin gibi çıkıp erken doğuranlar vardı önceki ayların başlıklarında.Canım Rabbım sağlıkla seninde minnoşunda hazır olduğu zamanda gelmeyi nasip etsin.
Ben 33+4 oldum
Benimde hersey hazır bi benim kiyafetler ütülenicek. Onalarida çantaya koyunca bitiyor.
Ay benim kolum kanadım kalkmıyor Allah'tan annem ablam varda yoksa ben hiç bir şey yapamazdım.
Ya bi de kızlar benim feritinim çok düşük o da nabzımı çok yükseltiyor sürekli yorgunum valla çok sıkıldım yorgun olmaktan doğumdan sonra biseyler yapıp gücümü geri kazanmam lazım. Dr haftaya sorucam igne falan yapılabiliyor ise yapılsın belki yükselir.
Benimde dün kontrolüm vardı minnoşum iyi çok şükür. Ama ayağa kalktığımda solumda kasılma oluyor hep o yüzden haftaya tekrar çağırdı ve nst ye gireceksin dedi. Ama rahim ağzım 41 erken doğum riski çok yok gibi sizin kac benim fazla uzun değil mi?
Çok yazdım okuyanlara çok teşekkür ederim ama bu ara böyle içim bir dar
Çarşaf mantıklı. Ben de kıyafet dolabının üstüne atmayı düşünüyordum çarşaf içi toz olmasın diye fdghjklmlöçBende 37 lerde kurarim ya benim kocam panik birisi hızlıca kurucam diye söker söker yapar onun yerine erken kurayım üzerine de bir çarşaf atarım toz olmasın diye
Ana caddeye uzağım ben ama tozum hiç eksik olmuyor çok şükür çıvdıvacam.kocam da ayı gibi kıl döküyor nedir bu be bıktık beeeÇarşaf mantıklı. Ben de kıyafet dolabının üstüne atmayı düşünüyordum çarşaf içi toz olmasın diye fdghjklmlöç
Anlamıyorum kıyafet dolabımın içi bile inşaat kumu gibi oluyo bıktım artık oturduğum evden. Ana caddenin tüm tozu pisliği evde.
Ay gerçekten bende böyleyim her gün süpürüyorum haftada 2 de silerim her yeri ama yok yok yokSizede oluyor mu ? Evi temizliyorum ama sanki temizlenmior duzelmiyor hissi var ve cidden dagilip gidiyor cok sinirleniyorum.
Ay evet maalesefSizede oluyor mu ? Evi temizliyorum ama sanki temizlenmior duzelmiyor hissi var ve cidden dagilip gidiyor cok sinirleniyorum.
Valla artik avaz avaz bagirasim geliyor ben anlamadim bu isi birde anne yani besigini siz konusunca bana afakanlar basti dar yerim odalarim.kucucuk .. ufak o besik ama yinede nasil yapcam onu dusunuorumAy gerçekten bende böyleyim her gün süpürüyorum haftada 2 de silerim her yeri ama yok yok yok
Esim de hic yardimci degil bu konuda var ya bide yawww birakk yaww demeleri yokmuAy evet maalesef
Valla herkes tam yatağına yapışık koymuyor. aynı odada ayak ucuna koyan bile var yerden ötürü. Sıkıntı etme. Bir şekilde sığdırırsınız.Valla artik avaz avaz bagirasim geliyor ben anlamadim bu isi birde anne yani besigini siz konusunca bana afakanlar basti dar yerim odalarim.kucucuk .. ufak o besik ama yinede nasil yapcam onu dusunuorum
Benimde boyle bizim ev ne caddeye ne ana caddeye yakin ama balkonuma 2 metre agaclarimiz var parkin dibindeyiz. Orda budama vs yapinca bizim ev biraz nanayAy gerçekten bende böyleyim her gün süpürüyorum haftada 2 de silerim her yeri ama yok yok yok
Umarım zamanla yardım eder hale döner. Valla hamişliğinizi kullanıp iyice nazlanın hele şu son günler. Yığın atın üstlerine ne iş varsa evde. Elleri alışsın.Esim de hic yardimci degil bu konuda var ya bide yawww birakk yaww demeleri yokmu
Benim odam çok dar değil ama beni bile afakanlar basıyor ne tarafa koysam o taraf beni daraltıyorValla artik avaz avaz bagirasim geliyor ben anlamadim bu isi birde anne yani besigini siz konusunca bana afakanlar basti dar yerim odalarim.kucucuk .. ufak o besik ama yinede nasil yapcam onu dusunuorum
Erkeklere iş yaptırmanın en iyi yolu yarım yamalak bile yapsa övmek ve arkasından o işi tekrar yapmamak benceEsim de hic yardimci degil bu konuda var ya bide yawww birakk yaww demeleri yokmu
Simdi yanimaBizim besik boyle monteli direkt , bunu sonra kendi tarafima
yanima cekcem cam tarafi degil ic tarafa. Su an bu bile sinirimi bozuyor sjdjdjjf
+1 kesinlikleErkeklere iş yaptırmanın en iyi yolu yarım yamalak bile yapsa övmek ve arkasından o işi tekrar yapmamak bence“aaa ne güzel yaptın ben böyle yapamıyorum” diye abartmak bile mümkün
Ayyynen. Çocuk eğitimi ve koca eğitimi niye bu kadar benziyo birbirine ya+1 kesinlikle
Normalde hissettiğim şey şu, ama sesimi çıkartmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?