2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya onu kurmak aşırı kolay. Toz olsun istemiyorum. Hani aniden doğursam bebişle eve gelsek benim koca hızlıca kurabilir o yüzden çok takmıyorum. 37 de kurarız ama sanırım.

Ya onu kurmak aşırı kolay. Toz olsun istemiyorum. Hani aniden doğursam bebişle eve gelsek benim koca hızlıca kurabilir o yüzden çok takmıyorum. 37 de kurarız ama sanırım.
Bende 37 lerde kurarim ya benim kocam panik birisi hızlıca kurucam diye söker söker yapar onun yerine erken kurayım üzerine de bir çarşaf atarım toz olmasın diye

benım de en basından berı var tıkanıklık ozellkle geceleri. sabah peceteyle silince de cok hafıf kan parcaları gelıyor normal artık

Ya o rahim ağzı uzunluğunun doğuma etkisine artık çok da inanmıyorum. Çünkü karından ölçülen değil vajinadan ölçülen daha doğru oluyormuş ve böyle senin gibi çıkıp erken doğuranlar vardı önceki ayların başlıklarında.

Bende 37 lerde kurarim ya benim kocam panik birisi hızlıca kurucam diye söker söker yapar onun yerine erken kurayım üzerine de bir çarşaf atarım toz olmasın diye
Çarşaf mantıklı. Ben de kıyafet dolabının üstüne atmayı düşünüyordum çarşaf içi toz olmasın diye fdghjklmlöç
Anlamıyorum kıyafet dolabımın içi bile inşaat kumu gibi oluyo bıktım artık oturduğum evden. Ana caddenin tüm tozu pisliği evde.

Sizede oluyor mu ? Evi temizliyorum ama sanki temizlenmior duzelmiyor hissi var ve cidden dagilip gidiyor cok sinirleniyorum.

Ana caddeye uzağım ben ama tozum hiç eksik olmuyor çok şükür çıvdıvacam.kocam da ayı gibi kıl döküyor nedir bu be bıktık beee

Ay gerçekten bende böyleyim her gün süpürüyorum haftada 2 de silerim her yeri ama yok yok yok
Valla artik avaz avaz bagirasim geliyor ben anlamadim bu isi birde anne yani besigini siz konusunca bana afakanlar basti dar yerim odalarim.kucucuk .. ufak o besik ama yinede nasil yapcam onu dusunuorum

Valla artik avaz avaz bagirasim geliyor ben anlamadim bu isi birde anne yani besigini siz konusunca bana afakanlar basti dar yerim odalarim.kucucuk .. ufak o besik ama yinede nasil yapcam onu dusunuorum
Valla herkes tam yatağına yapışık koymuyor. aynı odada ayak ucuna koyan bile var yerden ötürü. Sıkıntı etme. Bir şekilde sığdırırsınız.

Ay gerçekten bende böyleyim her gün süpürüyorum haftada 2 de silerim her yeri ama yok yok yok
Benimde boyle bizim ev ne caddeye ne ana caddeye yakin ama balkonuma 2 metre agaclarimiz var parkin dibindeyiz. Orda budama vs yapinca bizim ev biraz nanay ben haldir huldur giriyorum haftada 1 eve valla sonra yuruyuse cikiyorum her gunde robot süpürge calisiyor istisnasiz her gun anca oyle gozume iyi gorunuyor

Esim de hic yardimci degil bu konuda var ya bide yawww birakk yaww demeleri yokmu
Umarım zamanla yardım eder hale döner. Valla hamişliğinizi kullanıp iyice nazlanın hele şu son günler. Yığın atın üstlerine ne iş varsa evde. Elleri alışsın.

Benim odam çok dar değil ama beni bile afakanlar basıyor ne tarafa koysam o taraf beni daraltıyor

Esim de hic yardimci degil bu konuda var ya bide yawww birakk yaww demeleri yokmu
Erkeklere iş yaptırmanın en iyi yolu yarım yamalak bile yapsa övmek ve arkasından o işi tekrar yapmamak bence “aaa ne güzel yaptın ben böyle yapamıyorum” diye abartmak bile mümkün

Erkeklere iş yaptırmanın en iyi yolu yarım yamalak bile yapsa övmek ve arkasından o işi tekrar yapmamak bence “aaa ne güzel yaptın ben böyle yapamıyorum” diye abartmak bile mümkün
+1 kesinlikle

Normalde hissettiğim şey şu, ama sesimi çıkartmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…