Ay estağfurullah sjdkjd hepimiz aynı durumdayızBilmiyorum artık her duyduğuma inanma dönemim sanırımdoktora da dedim zaten zekada gerileme hissediyorum diye shdhhd
Evet doğruAy estağfurullah sjdkjd hepimiz aynı durumdayızama bu muayenelerin her türlüsünün doğumu tetiklediğiyle alakalı söylentiler var. Bir iki kez denk gelmiştir sebep aslında başkadır ondan oldu derler. 36.hafta bence gayet ideal. Çünkü diyelim çatı muayenesi yaptı ve normal doğuma uygun olmadığını söyledi. O zaman 37-38lere sezaryen günü verir misal. Böyle olmasa ve 37-38lerde suyun falan gelse, sancı çeksen, sonra tespit etseler normal doğuma uygun olmadığını bu sefer boşuna sancı çekmiş olacaksın dimi?
Bana 35 dedi34+0 ız bugünn kontrolden çıktık kilosu 2,256 boy 46 cm olmuş avokadoya devamdogumhanede nstye aldılar simdi çok gerildim 2 hafta sonra da çatı muayenesi yapicaz dedi ya 36.haftada yaptıran var mı erken değil mi
Geçen gün koca bir gün boyunca katiyen hissetmedim. Tatlı, sol yana yatma, dürtükleme, doktorun kontrolde yaptığı gibi sallama (ki genelde karşılık verir bana) vs denilen herşeyi 45 dk boyunca uyguladım koca bir sessizlik dışında bişi elde edemeyip sonunda doktora gittim hamdolsun hiç bir şey yoktu.Kızlar günaydın sabah altıdan beri bebeğim oynamiyor sebebi ne olabilir 33+5 haftasi
Kolay gelsin canımm ben de bugün başladım o işlere yalnız değilsinBen de sonunda bebişin kıyafetlerini - kendi giyeceklerimi ıvır zıvırları yıkamaya başladım. Bugün yarın bol yıkamalı ütülü günler. Havada missss. Bildiğin kısa kollu gezen var izmir'de. azıcık çıktım hava aldım iyi geldi. Eşim aylardır balığa gitmek istiyordu, hadi dedim bencillik etmim. "Dedim bir sürü işim gücüm var bugün ayak altında durma al oltanı çek git sahile akşam dön"azıcık kafasını dağıtsın. Hak etti o da.
Banada geçen hafta daha hareketliydi gibi geliyo, korku sarıyo içimi. Dün baya sessizdi, dürtükle, çikolata ye falan zor hareketlendi ki o da çok büyük hareketler değildi. En son 32 de geçen pazartesi gittim doktora 3 hafta sonra gel dedi ama dayanamam gibi o kadar.Geçen gün koca bir gün boyunca katiyen hissetmedim. Tatlı, sol yana yatma, dürtükleme, doktorun kontrolde yaptığı gibi sallama (ki genelde karşılık verir bana) vs denilen herşeyi 45 dk boyunca uyguladım koca bir sessizlik dışında bişi elde edemeyip sonunda doktora gittim hamdolsun hiç bir şey yoktu.Gayet durumu iyiydi. MaşaAllah. Demekki bazen oluyor. Tedbir almak için bir süre daha gözlemleyip doktora başvurabilirsin.
Rabbim sabırlar versin bize canımBanada geçen hafta daha hareketliydi gibi geliyo, korku sarıyo içimi. Dün baya sessizdi, dürtükle, çikolata ye falan zor hareketlendi ki o da çok büyük hareketler değildi. En son 32 de geçen pazartesi gittim doktora 3 hafta sonra gel dedi ama dayanamam gibi o kadar.
Kolestrol hepimizde yüksek muhtemelen benim doktorum kolestrol gebelikte normal olarak yükseliyo önemli değil dedi 250 çıkmıştı benimkisiHanimlar bugun tiroitim icin kan vermistim tum degerlere bakmis doktor. Crp cok yuksek degl dedi onemli degl dedi. Demirim cok dusukmus serumdan demir takviyesi onerdi sonrasinda kolestrolum yuksekmispazartesi once doktorla konuscam sonra dahiliye ile konuscam moralim yerlerde
Demir dusukmusKolestrol hepimizde yüksek muhtemelen benim doktorum kolestrol gebelikte normal olarak yükseliyo önemli değil dedi 250 çıkmıştı benimkisi
Kolestrol hamilelikte yükseliyo zaten muhtemelen damarlarımız normal olarak genişlediği için. Benim de yüksekti doktor hamilelikte normal dedi. Yani sorunun sadece demir o da serumla hallolur sıkma canınıHanimlar bugun tiroitim icin kan vermistim tum degerlere bakmis doktor. Crp cok yuksek degl dedi onemli degl dedi. Demirim cok dusukmus serumdan demir takviyesi onerdi sonrasinda kolestrolum yuksekmispazartesi once doktorla konuscam sonra dahiliye ile konuscam moralim yerlerde
Kansizlik sknti amaKolestrol hamilelikte yükseliyo zaten muhtemelen damarlarımız normal olarak genişlediği için. Benim de yüksekti doktor hamilelikte normal dedi. Yani sorunun sadece demir o da serumla hallolur sıkma canını
Evet tabi ki önemse bunu. Ama doktorun yükselmesi için gerekli işlemi yapacaktır eminimKansizlik sknti amanapcam myomumda var
Insalah kuzum ya moraljm bpzuldu amaEvet tabi ki önemse bunu. Ama doktorun yükselmesi için gerekli işlemi yapacaktır eminim
Doktorun gerekli önlemi alıcaktır canım üzülme eminim ki çok kişi yaşıyordur bizim de muhtemelen alt sınırlarda dolanıyo zaten bol bol et de yersin en azından bende bişeyler yapıyorum rahatlığı olurDemir dusukmus
Canım niye moralin yerlerde anlamadım. Neredeyse hepimizde durumlar aynı. Demirimiz yerlerde. BEnim koletrol yüksek. Hamileliğin bu aylarında normal hepsi. Dahiliye şu anki durumunu inceleyip ona göre takviye edici bir şey verir mutlaka. Serumdan demir takviyesini yaptıran çok kişiyi gördüm forumda. İhtiyaç varsa yapılsın zaten.Hanimlar bugun tiroitim icin kan vermistim tum degerlere bakmis doktor. Crp cok yuksek degl dedi onemli degl dedi. Demirim cok dusukmus serumdan demir takviyesi onerdi sonrasinda kolestrolum yuksekmispazartesi once doktorla konuscam sonra dahiliye ile konuscam moralim yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?