2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum artık her duyduğuma inanma dönemim sanırım doktora da dedim zaten zekada gerileme hissediyorum diye shdhhd
Ay estağfurullah sjdkjd hepimiz aynı durumdayız ama bu muayenelerin her türlüsünün doğumu tetiklediğiyle alakalı söylentiler var. Bir iki kez denk gelmiştir sebep aslında başkadır ondan oldu derler. 36.hafta bence gayet ideal. Çünkü diyelim çatı muayenesi yaptı ve normal doğuma uygun olmadığını söyledi. O zaman 37-38lere sezaryen günü verir misal. Böyle olmasa ve 37-38lerde suyun falan gelse, sancı çeksen, sonra tespit etseler normal doğuma uygun olmadığını bu sefer boşuna sancı çekmiş olacaksın dimi?

Evet doğru öyle pek ısrarcı biri değilim zaten doktorun işi sonucta, önce Allah'a sonra mecbur doktora guvenicez yine timim diktir biy deyip çıktım kuzu kuzu

Bana 35 dedi

Kızlar günaydın sabah altıdan beri bebeğim oynamiyor sebebi ne olabilir 33+5 haftasi
Geçen gün koca bir gün boyunca katiyen hissetmedim. Tatlı, sol yana yatma, dürtükleme, doktorun kontrolde yaptığı gibi sallama (ki genelde karşılık verir bana) vs denilen herşeyi 45 dk boyunca uyguladım koca bir sessizlik dışında bişi elde edemeyip sonunda doktora gittim hamdolsun hiç bir şey yoktu. Gayet durumu iyiydi. MaşaAllah. Demekki bazen oluyor. Tedbir almak için bir süre daha gözlemleyip doktora başvurabilirsin.

Kızlar mesajlarınızı açıkçası okuyamadım çok sayfa olmuş. bür mesaja denk geldim sadece ona da başıma geldiği için cevap yazdım. Bugünlerde duygu durum bozukluğum bir tık arttı o nedenle telefonu çok elime almıyorum. Ha keyfim çok bozuk değil ama atar gider var yani eşime atar gider yapıyorum mesela.

Herkes iyidir umarım. Dua mı edeyim de gelmişken Rabbim cümlemize kolay doğum nasip etsin. Bebeklerimizi korusun. Sağlık afiyet kolaylık versin

Sizlere bişi sorcam bide benim yaklaşık 3-4 gündür belimden hafif ama böyle zonklama tarzında bir ağrı giriyor o hafif öne geçiyor sonra da geçiyor. Acaba sancı dediklerini ben böyle mi yaşıyorum? Doktor belden girer demişti kısa sürer demişti tam tarif ettiği gibi aslında ve daha önce hiç olmayan bişi ama böyle abartılacak bir ağrı değil. Sadece ben burdayım hellooooo geldim gidiyorum bak tarzı bişi. Başına gelen var mı? Herkesin ağrı eşiği farklı gerçi benim bir tık yüksek ondan da olabilir mi acaba. Bilemedim neyse varsa bilen soram dedim

Ben de sonunda bebişin kıyafetlerini - kendi giyeceklerimi ıvır zıvırları yıkamaya başladım. Bugün yarın bol yıkamalı ütülü günler. Havada missss. Bildiğin kısa kollu gezen var izmir'de. azıcık çıktım hava aldım iyi geldi. Eşim aylardır balığa gitmek istiyordu, hadi dedim bencillik etmim. "Dedim bir sürü işim gücüm var bugün ayak altında durma al oltanı çek git sahile akşam dön" azıcık kafasını dağıtsın. Hak etti o da.

Kolay gelsin canımm ben de bugün başladım o işlere yalnız değilsin

Banada geçen hafta daha hareketliydi gibi geliyo, korku sarıyo içimi. Dün baya sessizdi, dürtükle, çikolata ye falan zor hareketlendi ki o da çok büyük hareketler değildi. En son 32 de geçen pazartesi gittim doktora 3 hafta sonra gel dedi ama dayanamam gibi o kadar.

Rabbim sabırlar versin bize canım son haftaları tecrübe ediyoruz artık

Hanimlar bugun tiroitim icin kan vermistim tum degerlere bakmis doktor. Crp cok yuksek degl dedi onemli degl dedi. Demirim cok dusukmus serumdan demir takviyesi onerdi sonrasinda kolestrolum yuksekmis pazartesi once doktorla konuscam sonra dahiliye ile konuscam moralim yerlerde

Kolestrol hepimizde yüksek muhtemelen benim doktorum kolestrol gebelikte normal olarak yükseliyo önemli değil dedi 250 çıkmıştı benimkisi

Kolestrol hamilelikte yükseliyo zaten muhtemelen damarlarımız normal olarak genişlediği için. Benim de yüksekti doktor hamilelikte normal dedi. Yani sorunun sadece demir o da serumla hallolur sıkma canını

Kolestrol hamilelikte yükseliyo zaten muhtemelen damarlarımız normal olarak genişlediği için. Benim de yüksekti doktor hamilelikte normal dedi. Yani sorunun sadece demir o da serumla hallolur sıkma canını
Kansizlik sknti ama napcam myomumda var

Doktorun gerekli önlemi alıcaktır canım üzülme eminim ki çok kişi yaşıyordur bizim de muhtemelen alt sınırlarda dolanıyo zaten bol bol et de yersin en azından bende bişeyler yapıyorum rahatlığı olur

Canım niye moralin yerlerde anlamadım. Neredeyse hepimizde durumlar aynı. Demirimiz yerlerde. BEnim koletrol yüksek. Hamileliğin bu aylarında normal hepsi. Dahiliye şu anki durumunu inceleyip ona göre takviye edici bir şey verir mutlaka. Serumdan demir takviyesini yaptıran çok kişiyi gördüm forumda. İhtiyaç varsa yapılsın zaten.

Bu ara seni gözlemliyorum sürekli moralin en ufak şeylere bozuluyor. En ufak şeyleri çok takıyorsun. Acaba biraz kafanı mı dağıtsan, ne bilim forumdan uzaklaş, azıcık gez toz. Sevdiğin şeyleri yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…