Var olan her problemin stresle birlikte katlandığını, rahatlamakla birlikte de azaldığını düşünüyorum ben ya. Hormonların hem bedenimize hem ruhumuza neler yapabildiğini son 7-8 aydır çok net gördük. E stres de eşittir kortizol. O yüzden ihmale varmayan her rahatlıkValla benimde demirim , Kolestrolüm bi tuhaf doktor gebesin bunlar normal diyor .
Bugün sabah 9-10 pilatesimi yaptım kahvaltı yaptım kendimi sokağa attım. Yürüyüşümü yaptım hava mis gibi. Ayaklarım da davul gibi şiştiEve yeni girdim Hava çok güzel..
Biraz kendini dinlememek lazım galiba şu aralar . Her şeyi çok takarsak biraz yaşanılmaz bi hal alıyor genel olarak bi de gebelikteki haller eklenince , çekilmez böyle hayat benden demesi arkadaşlarım ben bazen böyle olunca kendimi bile çekemiyorum etrafımdakilere yazık.
Sürekli pozitif basalım Polyanna olalım demiyorum tabi ama bi tık bebemize pozitif bassak fena olmaz gibi son aya giriyoruz. Sıkın dişinizi , kafaları boşaltın bebenizi düşünün . Hareket edin, havalar güzel çıkım yürüyün keyif alalım son hamiş zamanlarımız.
Hepinize güzel haftasonları canımlar.
Oh misss iyi yapmışsın. Şimdi uzat ayaklarını dinlen hehehe. Hava gerçekten harika ya.Valla benimde demirim , Kolestrolüm bi tuhaf doktor gebesin bunlar normal diyor .
Bugün sabah 9-10 pilatesimi yaptım kahvaltı yaptım kendimi sokağa attım. Yürüyüşümü yaptım hava mis gibi. Ayaklarım da davul gibi şiştiEve yeni girdim Hava çok güzel..
Biraz kendini dinlememek lazım galiba şu aralar . Her şeyi çok takarsak biraz yaşanılmaz bi hal alıyor genel olarak bi de gebelikteki haller eklenince , çekilmez böyle hayat benden demesi arkadaşlarım ben bazen böyle olunca kendimi bile çekemiyorum etrafımdakilere yazık.
Sürekli pozitif basalım Polyanna olalım demiyorum tabi ama bi tık bebemize pozitif bassak fena olmaz gibi son aya giriyoruz. Sıkın dişinizi , kafaları boşaltın bebenizi düşünün . Hareket edin, havalar güzel çıkım yürüyün keyif alalım son hamiş zamanlarımız.
Hepinize güzel haftasonları canımlar.
Ara sıra agrilar oluyorsa sorun yok önemli olan şiddetinin artmaması.8 9 ay zorluyor her bakımdan.Sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var. Alt karnıma arada sancı giriyo gibi oluyo. Hayırlısı bakalım. Bu haftalarda artık ağrılar artıyo diye okumuştum zaten.
Bebiş kıyafetlerini 3 gruba ayırdım. Çok fazlalar. İlk beyazlar grubunu yıkadım ve mandalım bitti ama asacak çamaşırlar bitmedi. ghjklşhbjknlş çamaşırlığımda da yer kalmadı, elbise askılarını çamaşırlık gibi kullandım ben de heheheAy çok minnak her şey.
Aynen kuzum. Umursamadım ama yine de dinledim kendimi, şiddeti artsa bi düşünürdüm de normal dedim.Ara sıra agrilar oluyorsa sorun yok önemli olan şiddetinin artmaması.8 9 ay zorluyor her bakımdan.
Kaç haftadasın? Doğum zaten herturlu kendini belli ediyorya benim son 1 haftam çok zor geçmişti o haftayi mesela asla uyuyamıyordum artık yürümektede zorluk çekiyorsun.Aynen kuzum. Umursamadım ama yine de dinledim kendimi, şiddeti artsa bi düşünürdüm de normal dedim.
Aynı şekilde. Çok hareketliler maşallah beni de çok sıkıştırıyor artıkBizimki de bugün içerde kayak denemeleri falan yapıyo heralde. Bugünkü hareketlerine tekme diyemiyorum ordan oraya kayıp duruyo. İlk kez bugün leğen kemiğime içerden bi şey değdiğini hissettim. Önceden yukarda baskı varsa aşağıda yoktu aşağıda varsa yukarda yoktu. Ama şimdi hem kaburgalarımı sıkıştırıyo hem leğen kemiğimi tostos. Büyüyolar ya
Aylardır balığa gitmek isteyen kocasını, işi var ortalıkta dolaşmasın diye balığa gönderen koca yürekli kralBen de sonunda bebişin kıyafetlerini - kendi giyeceklerimi ıvır zıvırları yıkamaya başladım. Bugün yarın bol yıkamalı ütülü günler. Havada missss. Bildiğin kısa kollu gezen var izmir'de. azıcık çıktım hava aldım iyi geldi. Eşim aylardır balığa gitmek istiyordu, hadi dedim bencillik etmim. "Dedim bir sürü işim gücüm var bugün ayak altında durma al oltanı çek git sahile akşam dön"azıcık kafasını dağıtsın. Hak etti o da.
en erken kim parmaklanacakBana 35 dedi
Boyle degılde kulaklıkla dinleyıp mutlu olmamız bebege güzel gecıyormus bu sekılde rahatsız olabılıyormus doktor dınlemıstım youtube da gene de arastırıstersen:)Oğluşumla parti keyfisi
A bunu bilmiyordum ama ben dinletince hareketleniyor bebisim çok ses açmıyorum genellikle kendi sesimi duyurmaya çalışıyorum belki de rahatsız olduğu için hareket ediyordur anneeeeğ kulaklarım kanıyor diyeBoyle degılde kulaklıkla dinleyıp mutlu olmamız bebege güzel gecıyormus bu sekılde rahatsız olabılıyormus doktor dınlemıstım youtube da gene de arastırıstersen:)
Burda demiri yerlerde olmayan çok nadir insan vardır canım neden buna moralini bozuyorsun? Nabız 95-99 arasında geziyor mesela benim muhtemelen demir eksikliğinden kolestrol ise hamilelikte zaten yükseliyor buda çok normal baştan beri değerlerim hep yüksek yani ama doktor normal diyor. Aslında bazı yerlerde hamilelik değerleri ile bakıyorlar. Normal insan değerleri ile senin değerlerin farklı canım standart değerler üzerinden değerlendirme. Benim kan tahlillerini sana atsam kıpkırmızı resmenHanimlar bugun tiroitim icin kan vermistim tum degerlere bakmis doktor. Crp cok yuksek degl dedi onemli degl dedi. Demirim cok dusukmus serumdan demir takviyesi onerdi sonrasinda kolestrolum yuksekmispazartesi once doktorla konuscam sonra dahiliye ile konuscam moralim yerlerde
Hehe bi bak istersen canım:)A bunu bilmiyordum ama ben dinletince hareketleniyor bebisim çok ses açmıyorum genellikle kendi sesimi duyurmaya çalışıyorum belki de rahatsız olduğu için hareket ediyordur anneeeeğ kulaklarım kanıyor diye
31+4 canımKaç haftadasın? Doğum zaten herturlu kendini belli ediyorya benim son 1 haftam çok zor geçmişti o haftayi mesela asla uyuyamıyordum artık yürümektede zorluk çekiyorsun.
Daha zamanimiz var normal agrılardır muhtemelen inşallah sorunsuz geçer zamanımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?