2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benimde demirim , Kolestrolüm bi tuhaf doktor gebesin bunlar normal diyor .

Bugün sabah 9-10 pilatesimi yaptım kahvaltı yaptım kendimi sokağa attım. Yürüyüşümü yaptım hava mis gibi. Ayaklarım da davul gibi şişti Eve yeni girdim Hava çok güzel..

Biraz kendini dinlememek lazım galiba şu aralar . Her şeyi çok takarsak biraz yaşanılmaz bi hal alıyor genel olarak bi de gebelikteki haller eklenince , çekilmez böyle hayat benden demesi arkadaşlarım ben bazen böyle olunca kendimi bile çekemiyorum etrafımdakilere yazık .
Sürekli pozitif basalım Polyanna olalım demiyorum tabi ama bi tık bebemize pozitif bassak fena olmaz gibi son aya giriyoruz. Sıkın dişinizi , kafaları boşaltın bebenizi düşünün . Hareket edin, havalar güzel çıkım yürüyün keyif alalım son hamiş zamanlarımız.

Hepinize güzel haftasonları canımlar.

Eklentiler

• IMG_4494.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 71
Sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var. Alt karnıma arada sancı giriyo gibi oluyo. Hayırlısı bakalım. Bu haftalarda artık ağrılar artıyo diye okumuştum zaten.

Bebiş kıyafetlerini 3 gruba ayırdım. Çok fazlalar. İlk beyazlar grubunu yıkadım ve mandalım bitti ama asacak çamaşırlar bitmedi. ghjklşhbjknlş çamaşırlığımda da yer kalmadı, elbise askılarını çamaşırlık gibi kullandım ben de hehehe Ay çok minnak her şey.

Var olan her problemin stresle birlikte katlandığını, rahatlamakla birlikte de azaldığını düşünüyorum ben ya. Hormonların hem bedenimize hem ruhumuza neler yapabildiğini son 7-8 aydır çok net gördük. E stres de eşittir kortizol. O yüzden ihmale varmayan her rahatlık ben.

Oh misss iyi yapmışsın. Şimdi uzat ayaklarını dinlen hehehe. Hava gerçekten harika ya.

Ara sıra agrilar oluyorsa sorun yok önemli olan şiddetinin artmaması.8 9 ay zorluyor her bakımdan.

Bizimki de bugün içerde kayak denemeleri falan yapıyo heralde. Bugünkü hareketlerine tekme diyemiyorum ordan oraya kayıp duruyo. İlk kez bugün leğen kemiğime içerden bi şey değdiğini hissettim. Önceden yukarda baskı varsa aşağıda yoktu aşağıda varsa yukarda yoktu. Ama şimdi hem kaburgalarımı sıkıştırıyo hem leğen kemiğimi tostos. Büyüyolar ya

Aynen kuzum. Umursamadım ama yine de dinledim kendimi, şiddeti artsa bi düşünürdüm de normal dedim.
Kaç haftadasın? Doğum zaten herturlu kendini belli ediyorya benim son 1 haftam çok zor geçmişti o haftayi mesela asla uyuyamıyordum artık yürümektede zorluk çekiyorsun.
Daha zamanimiz var normal agrılardır muhtemelen inşallah sorunsuz geçer zamanımız.

otururken bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı inanılmaz var bugün o kadar yoğun bir gündür bi kere uzanamadım ya

Aynı şekilde. Çok hareketliler maşallah beni de çok sıkıştırıyor artık

Aylardır balığa gitmek isteyen kocasını, işi var ortalıkta dolaşmasın diye balığa gönderen koca yürekli kral Bencillik etmemeyi de iliştirmişsin hsjsj.

Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buralara gelip bakamadım msjlara ..
Bu haftalar da kötü zamanlar geçirdim 24 saat idrar toplandı ve idrarda protein bakıldı . Preeklampsi olduğumu öğrendim aranızda bu durumu yaşayan varmı 30+4 deyiz . Ağrılarım var zaten doktor ciğer geliştirici iğne yapacak haftaya nasipse çok endişeliyim bebeğimin kilosu da 2 hafta geriden geliyor . 30.haftada 1330 gr dı 4 gün önce. Bu durumları yaşayan varmı aranızda . Hem progestan iğne hem fitil kullanıyorum günde 4 defa ve oksapar 6 binlik sabah , geceleri aspirin içiyorum içmediğim kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim .

Ulen wc de totişimi silemeyecek hale geldim ya ben bu 10 günde benim mi karnım biranda aşırı şişti sizin de öyle mi? Bu arada alışveriş merkezlerinde artık engelli tuvaletlerini kullanıyorum hakkımdır diye düşünüyorum çünkü wc sıklığım da arttı. Sürekli baskı var idrar torbamda. Namazlarımı kılarken ah uh etmeye başladım oturarak kılmaya geçiyorum yavaştan. Eğilemiyorum ah uh bu nemiş arkadaş. Şu moddayım resmen;

Evet kötü günler geride kaldı sıra daha kötü günlerde

Boyle degılde kulaklıkla dinleyıp mutlu olmamız bebege güzel gecıyormus bu sekılde rahatsız olabılıyormus doktor dınlemıstım youtube da gene de arastırıstersen:)
A bunu bilmiyordum ama ben dinletince hareketleniyor bebisim çok ses açmıyorum genellikle kendi sesimi duyurmaya çalışıyorum belki de rahatsız olduğu için hareket ediyordur anneeeeğ kulaklarım kanıyor diye

Burda demiri yerlerde olmayan çok nadir insan vardır canım neden buna moralini bozuyorsun? Nabız 95-99 arasında geziyor mesela benim muhtemelen demir eksikliğinden kolestrol ise hamilelikte zaten yükseliyor buda çok normal baştan beri değerlerim hep yüksek yani ama doktor normal diyor. Aslında bazı yerlerde hamilelik değerleri ile bakıyorlar. Normal insan değerleri ile senin değerlerin farklı canım standart değerler üzerinden değerlendirme. Benim kan tahlillerini sana atsam kıpkırmızı resmen ama doktoruma atınca o kırmızılara bakma normal değerlerin dedi. Moralini yetlere serme ihtiyacın olacak o morale anacım bak benim gibi enerjisi yüksek bir kızı bile emcükledi bu haftalar. Bide bunlara kafanı takma

A bunu bilmiyordum ama ben dinletince hareketleniyor bebisim çok ses açmıyorum genellikle kendi sesimi duyurmaya çalışıyorum belki de rahatsız olduğu için hareket ediyordur anneeeeğ kulaklarım kanıyor diye
Hehe bi bak istersen canım:)

31+4 canım

Bu arada;

Ben uzun bir kızım, elim kolum uzun ve beni bu tüy alma şeyleri etkilemez diyordum… şimdiden totişi silerken ah uh ediyorum. Eşime dedim bugün; ben bu hortum gibi kolla bunu yaşıyorsam herkes yaşıyordur. Vay bütün hamilelerin haline, Allah kolaylık versin.
Eşimin ise hep tepkisi şu:
- eeee olcak o kadar.

Dedim başlarım senin olacak o kadarına, insan bi dertlenir (adam ne yapacaksa ) bak totişi sana sildiririm görürsün olcak o kadarı…. Usulca uzaklaştı yanımdan… atar gider son sürat devam adam bana katiyen bulaşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…