- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay evet ya, koca karılar olur hani böyle bilmiş bilmiş aynı öyle "eee olacak o kadar" demelerine ben de sinir oluyorum. Benle dertlensin istiyorumBu arada;
Ben uzun bir kızım, elim kolum uzun ve beni bu tüy alma şeyleri etkilemez diyordum… şimdiden totişi silerken ah uh ediyorum. Eşime dedim bugün; ben bu hortum gibi kolla bunu yaşıyorsam herkes yaşıyordur. Vay bütün hamilelerin haline, Allah kolaylık versin.
Eşimin ise hep tepkisi şu:
- eeee olcak o kadar.
Dedim başlarım senin olacak o kadarına, insan bi dertlenir (adam ne yapacaksa) bak totişi sana sildiririm görürsün olcak o kadarı…. Usulca uzaklaştı yanımdan… atar gider son sürat devam adam bana katiyen bulaşmıyor.
İstiyoruz da kuzum adamlar ne yapabilir ki ahajajahahAy evet ya, koca karılar olur hani böyle bilmiş bilmiş aynı öyle "eee olacak o kadar" demelerine ben de sinir oluyorum. Benle dertlensin istiyorum
Ahahahah bugün eşimle eczane ve markete kadar gidip geldik azıcık yürüyüş oldu bana da. Mont giymedim sweet giydim önüm de açıktı. Aynı bu dediklerin yaşadımHava güzel olup montsuz çıkınca göbeğin önünde bütün kapılar mucizevi şekilde açılıyormuş ya, mayısta doğurucak olmayı çok isterdim bugün dışarıda gördüğüm muameleden sonra. Kaldırımda yol açanlar mı dersiniz, sokağı geçerken duran arabalar mı dersiniz, yolumdan çekilen abla gel burdan geç diyen motorlar mı dersiniz bu nasıl işti kız valla şaşakaldım. Bugün çıkmayanlar yarın çıksın mont da giymesin bak, böyle bir kraliçelik yok liyakat dediydi dersiniz
Hergün mütemadiyen moral bulmak için rutine bindiriyormuşuz bunu hepimiz.Hava güzel olup montsuz çıkınca göbeğin önünde bütün kapılar mucizevi şekilde açılıyormuş ya, mayısta doğurucak olmayı çok isterdim bugün dışarıda gördüğüm muameleden sonra. Kaldırımda yol açanlar mı dersiniz, sokağı geçerken duran arabalar mı dersiniz, yolumdan çekilen abla gel burdan geç diyen motorlar mı dersiniz bu nasıl işti kız valla şaşakaldım. Bugün çıkmayanlar yarın çıksın mont da giymesin bak, böyle bir kraliçelik yok liyakat dediydi dersiniz
Kiz dahiliye doktoru dior ki takviye vericez demir vs pazartesi doktorunla konustuktan snra bizlede gorus vsBurda demiri yerlerde olmayan çok nadir insan vardır canım neden buna moralini bozuyorsun? Nabız 95-99 arasında geziyor mesela benim muhtemelen demir eksikliğinden kolestrol ise hamilelikte zaten yükseliyor buda çok normal baştan beri değerlerim hep yüksek yani ama doktor normal diyor. Aslında bazı yerlerde hamilelik değerleri ile bakıyorlar. Normal insan değerleri ile senin değerlerin farklı canım standart değerler üzerinden değerlendirme. Benim kan tahlillerini sana atsam kıpkırmızı resmenama doktoruma atınca o kırmızılara bakma normal değerlerin dedi. Moralini yetlere serme ihtiyacın olacak o morale anacım bak benim gibi enerjisi yüksek bir kızı bile emcükledi bu haftalar. Bide bunlara kafanı takma
Ya birde bilenlere bişi sormak istiyorum kızlar:
Baştan diyeyim tansiyonum normal 11-7, 12-7 stabil gidiyor herhangi böyle aman aman bir belirtim ağrım yok maşaAllah ama ben hep ayak bilekleri ince bir kız olmuşumdur. 3-4 gündür ayak bileklerim köfteor moduna geldiler bunu ciddiye almalı mıyım? Ödem var ciddi boyutta gözle net görebiliyorum ayak bileklerimden… ciddi bir durum mu bu? Yoksa tansiyon yüksek olursa mı ciddileşiyor. Bilenler bana bi el atsın şimdi yoksa doktora yazmiiim şimdi burnum yere düşse doktora panik hasta gibi görünmemgerekirse başka doktora giderim ama bu doktıra öyle zırt pırt yazmam
Valla bende silmeye ulaşamadığım için alaturka tuvaleti bıraktım klozete başladım orda Allahtan taharet musluğu varda yıkanıyorumBu arada;
Ben uzun bir kızım, elim kolum uzun ve beni bu tüy alma şeyleri etkilemez diyordum… şimdiden totişi silerken ah uh ediyorum. Eşime dedim bugün; ben bu hortum gibi kolla bunu yaşıyorsam herkes yaşıyordur. Vay bütün hamilelerin haline, Allah kolaylık versin.
- eeee olcak o kadar.
Dedim başlarım senin olacak o kadarına, insan bi dertlenir (adam ne yapacaksa) bak totişi sana sildiririm görürsün olcak o kadarı…. Usulca uzaklaştı yanımdan… atar gider son sürat devam adam bana katiyen bulaşmıyor.
Evet evet donmuştu yol verenim dersin gel şurda otur diyen mi dersiHava güzel olup montsuz çıkınca göbeğin önünde bütün kapılar mucizevi şekilde açılıyormuş ya, mayısta doğurucak olmayı çok isterdim bugün dışarıda gördüğüm muameleden sonra. Kaldırımda yol açanlar mı dersiniz, sokağı geçerken duran arabalar mı dersiniz, yolumdan çekilen abla gel burdan geç diyen motorlar mı dersiniz bu nasıl işti kız valla şaşakaldım. Bugün çıkmayanlar yarın çıksın mont da giymesin bak, böyle bir kraliçelik yok liyakat dediydi dersiniz
Tam kan sayımında 10 değer varsa 5 i kırmızı çıktı canım, benim doktorum da demir ilacı kullanmama rağmen demirin düşük çıkmış 2 ye çıkartalım dedi ama ben attığım saatin yanlış olduğunu fark ettim ve saatimi değiştirdim bunu da doktora dedim tek alıyorum yine diye ve doktor çok önemsemedi. Yani troid demirden falan daha önemli ve senin normal çıkmış. Ayrıca bir hapa bakar az kaldı zaten doğuma. Aylardır burda 2-3 demir ilacı kullananlar var bebek büyüdükçe seni sömürüyor depolarını tüketiyor çok normalKiz dahiliye doktoru dior ki takviye vericez demir vs pazartesi doktorunla konustuktan snra bizlede gorus vs
Hmmmm o zaman sanırım bi sorsam iyi olacak. Günde en az 4 lt su içiyorum ya daha artırırsam sanırım kusarım artık. Tuz zaten alan birisi değilim ama demekki hiç almamam mı gerekiyor. Tamam kuzu sağol sormam lazım muhtemelen bu durumu.Benim doktor her gittiğimde ayak bileklerimi kontrol ediyor ödem var mı diye, yani aşşırı şu an acilen sorman gereken bir durum değildir bence keyfin yerindeyse kendini genel olarak iyi hissediyorsan ama uygun bir saatte arayıp sormalı bence birkaç gündür böyle hiç düzelme olmayınca size de sormak istedim diye. Suyu arttırıp tuzu ve karbonhidratı azaltırdım ben senin yerinde olsam şu andan itibaren
Şuan Klozette böyleyim benValla bende silmeye ulaşamadığım için alaturka tuvaleti bıraktım klozete başladım orda Allahtan taharet musluğu varda yıkanıyorum
Uzun süre ayakta ya oturur pozisyonda ayaklarını salıyo olabilir misin? Benim bildiğim şişlik sadece ayaklarda ve hafifse olabiliyo, ama eller ve yüzde de olursa riskliYa birde bilenlere bişi sormak istiyorum kızlar:
Baştan diyeyim tansiyonum normal 11-7, 12-7 stabil gidiyor herhangi böyle aman aman bir belirtim ağrım yok maşaAllah ama ben hep ayak bilekleri ince bir kız olmuşumdur. 3-4 gündür ayak bileklerim köfteor moduna geldiler bunu ciddiye almalı mıyım? Ödem var ciddi boyutta gözle net görebiliyorum ayak bileklerimden… ciddi bir durum mu bu? Yoksa tansiyon yüksek olursa mı ciddileşiyor. Bilenler bana bi el atsın şimdi yoksa doktora yazmiiim şimdi burnum yere düşse doktora panik hasta gibi görünmemgerekirse başka doktora giderim ama bu doktıra öyle zırt pırt yazmam
Ya ben de silerken karnımın gerildiğini hissediyodum böyle çok dönemiyodum djdkjd geçen tırnak kesme mevzusunda da dedim insanlıktan çıkmanın her türlüsü hamileliğe dahil…Bu arada;
- eeee olcak o kadar.
Bugünlerde dışarıda çok işlerim oluyor geçen gün belim kopacaktı kediye ev yaptık falan baya yoruldum. Kilomun arttığını hissediyorum zaten yani bebekten dolayı oda 2 kiloları bulmuştur sanırım diye düşünüyorum iki üç gün ayaklarımı bi dikip gözlemleyeyim en iyisi ve doktora yazayım. Ayakkabılarım hala oluyor büyümez inşaAllah zaten koca ayak gibiyim normalde de ama bilekler üzdü.Uzun süre ayakta ya oturur pozisyonda ayaklarını salıyo olabilir misin? Benim bildiğim şişlik sadece ayaklarda ve hafifse olabiliyo, ama eller ve yüzde de olursa riskli
Geçen hafta dolu metroya bindim ben de ama nassssıl yorgunum. Bol trençkot giyiyorum pek belli olmuyo o şekilde karnım, yani bi karın var ama hani çok yemiş de şişmiş gibi daha çok sjkdjd yine de bi umut karnımı böyle öne iterek yürüyüp bi yerde durdum. Bi kadınla göz göze geldik karnıma baktı ve bana yer verdi gözyaşım pıtHava güzel olup montsuz çıkınca göbeğin önünde bütün kapılar mucizevi şekilde açılıyormuş ya, mayısta doğurucak olmayı çok isterdim bugün dışarıda gördüğüm muameleden sonra. Kaldırımda yol açanlar mı dersiniz, sokağı geçerken duran arabalar mı dersiniz, yolumdan çekilen abla gel burdan geç diyen motorlar mı dersiniz bu nasıl işti kız valla şaşakaldım. Bugün çıkmayanlar yarın çıksın mont da giymesin bak, böyle bir kraliçelik yok liyakat dediydi dersiniz
8. Ayın içinde çok büyüyor demişlerdi 7. Ay değil 8. Ayda biranda büyüyor demişlerdiYa ben de silerken karnımın gerildiğini hissediyodum böyle çok dönemiyodum djdkjd geçen tırnak kesme mevzusunda da dedim insanlıktan çıkmanın her türlüsü hamileliğe dahil…
Uzun süre ayakta kalınca benim de şişiyor hafiften. Uzatıp böyle bileklerimden döndürmeye falan çalışıyorum iyi geliyo. Benim ayaklarım da büyük değil ama tombul yaBugünlerde dışarıda çok işlerim oluyor geçen gün belim kopacaktı kediye ev yaptık falan baya yoruldum. Kilomun arttığını hissediyorum zaten yani bebekten dolayı oda 2 kiloları bulmuştur sanırım diye düşünüyorum iki üç gün ayaklarımı bi dikip gözlemleyeyim en iyisi ve doktora yazayım. Ayakkabılarım hala oluyor büyümez inşaAllah zaten koca ayak gibiyim normalde de ama bilekler üzdü.
Ahahahah gözümde canlandı bir an vosvos deyinceUzun süre ayakta kalınca benim de şişiyor hafiften. Uzatıp böyle bileklerimden döndürmeye falan çalışıyorum iyi geliyo. Benim ayaklarım da büyük değil ama tombul yabi de hamilelikten ötürü şişerse oyuncak vosvoslara döncek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?