- 20 Şubat 2023
- 159
- 194
- 23
- 39
Bende de bu siyah dışkı durumu var bende anlam veremiyordum artık bu da dr sorulmaz dedim ama tuhaf gelmişti demek ki ilaçtan bende 2-3 haftadır 2 tane içiyorum ondan oldu herhaldeTam kan sayımında 10 değer varsa 5 i kırmızı çıktı canım, benim doktorum da demir ilacı kullanmama rağmen demirin düşük çıkmış 2 ye çıkartalım dedi ama ben attığım saatin yanlış olduğunu fark ettim ve saatimi değiştirdim bunu da doktora dedim tek alıyorum yine diye ve doktor çok önemsemedi. Yani troid demirden falan daha önemli ve senin normal çıkmış. Ayrıca bir hapa bakar az kaldı zaten doğuma. Aylardır burda 2-3 demir ilacı kullananlar var bebek büyüdükçe seni sömürüyor depolarını tüketiyor çok normalşimdiye kadar demir ilacı kullanmadıysan hoşgeldin siyah dışkı klübüne o zaman kutlayalım bunu
Evet canım dışkıyı siyaha yakın bir renk yapıyor demir ilacı o ondan kaynaklı maalesefBende de bu siyah dışkı durumu var bende anlam veremiyordum artık bu da dr sorulmaz dedim ama tuhaf gelmişti demek ki ilaçtan bende 2-3 haftadır 2 tane içiyorum ondan oldu herhalde
Bu arada bi şey sorucam sizlere benim demir bağlamam çok yüksek sınırın üzerinde ama feritinim de çok düşük 6.8 nabız yüksekliğim çok neyse ilacı içerken bağlaması olsun diye limon suyu portakal suyuyla alıyordum. Bağlamam yüksek çıkınca artık normal içiyorum doğru mı yapıyorum sizce boşa içmiş olmuyorum di mi
Normal canım eğer ayakta çok durduysan suyu yeteri kadar içmiyorsan tuzu çok tüketiyorsan veya tüketiyorsan ( bazılarına az bile olsa yaramıyor çünkü) bunlar olunca da şişme ihtimali çok yüksek sadece tansiyona bağlamak olmaz bunlara da dikkat et bebisimYa birde bilenlere bişi sormak istiyorum kızlar:
Baştan diyeyim tansiyonum normal 11-7, 12-7 stabil gidiyor herhangi böyle aman aman bir belirtim ağrım yok maşaAllah ama ben hep ayak bilekleri ince bir kız olmuşumdur. 3-4 gündür ayak bileklerim köfteor moduna geldiler bunu ciddiye almalı mıyım? Ödem var ciddi boyutta gözle net görebiliyorum ayak bileklerimden… ciddi bir durum mu bu? Yoksa tansiyon yüksek olursa mı ciddileşiyor. Bilenler bana bi el atsın şimdi yoksa doktora yazmiiim şimdi burnum yere düşse doktora panik hasta gibi görünmemgerekirse başka doktora giderim ama bu doktıra öyle zırt pırt yazmam
Geçmiş olsun canım, benide preaklemsi şüphesiyle yatış yapmışlardı 30. Haftada 2 gün yattım hastanede idrarda protein şükür yüksek çıkmadı izne ayrıldım evde tansiyon takibi yapıyorum. Senin idrarda protein düzeyin kaç çıktı? Geriden gelme preaklemsi durumlarında oluyormuş. Tuzu sıfıra indirmeye çalış, bol bol dinlen. 24 saatlik idrarı dinlenerek topladın değil mi ? Hareketliyken sonuçlar yanıltıcı olabiliyormuşMerhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu buralara gelip bakamadım msjlara ..
Bu haftalar da kötü zamanlar geçirdim 24 saat idrar toplandı ve idrarda protein bakıldı . Preeklampsi olduğumu öğrendim aranızda bu durumu yaşayan varmı 30+4 deyiz . Ağrılarım var zaten doktor ciğer geliştirici iğne yapacak haftaya nasipse çok endişeliyim bebeğimin kilosu da 2 hafta geriden geliyor . 30.haftada 1330 gr dı 4 gün önce. Bu durumları yaşayan varmı aranızda . Hem progestan iğne hem fitil kullanıyorum günde 4 defa ve oksapar 6 binlik sabah , geceleri aspirin içiyorum içmediğim kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim .
Tamamdır kuzu sizi dinleyip biraz gözlemleyeceğim bu bir iki gün, doktora da sormakta fayda var daha 10 gün var randevuma çünkü. çok teşekkür ederimNormal canım eğer ayakta çok durduysan suyu yeteri kadar içmiyorsan tuzu çok tüketiyorsan veya tüketiyorsan ( bazılarına az bile olsa yaramıyor çünkü) bunlar olunca da şişme ihtimali çok yüksek sadece tansiyona bağlamak olmaz bunlara da dikkat et bebisim
Hahah ben kullaniyorum kuzum demir ilaci ama dozu yukseltmesini isticem yukleme filan yapmasin veremem para ben cokTam kan sayımında 10 değer varsa 5 i kırmızı çıktı canım, benim doktorum da demir ilacı kullanmama rağmen demirin düşük çıkmış 2 ye çıkartalım dedi ama ben attığım saatin yanlış olduğunu fark ettim ve saatimi değiştirdim bunu da doktora dedim tek alıyorum yine diye ve doktor çok önemsemedi. Yani troid demirden falan daha önemli ve senin normal çıkmış. Ayrıca bir hapa bakar az kaldı zaten doğuma. Aylardır burda 2-3 demir ilacı kullananlar var bebek büyüdükçe seni sömürüyor depolarını tüketiyor çok normalşimdiye kadar demir ilacı kullanmadıysan hoşgeldin siyah dışkı klübüne o zaman kutlayalım bunu
Ben de yeni duydum doğum yapan bi arkadaştan. Hemen kesilirse demiri düşük oluyormuş bebeğin ne kadar durursa o kadar iyi demişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorumKızlar bebek doğduktan sonra kordonunun hemen kesilmemesiyle ilgili bi şey duydunuz mu? Bebeğe faydaları varmış ama ne onlar anlamadım. Hatta göbek bağı düşene kadar kesmeyenler varmış lotus doğum diyolarmış buna da. Faydası varsa kendi kendine düşene kadar bekleyemem ama biraz geciktirebilirim sanırım.
Bugün yaşadıklarım tam listeHava güzel olup montsuz çıkınca göbeğin önünde bütün kapılar mucizevi şekilde açılıyormuş ya, mayısta doğurucak olmayı çok isterdim bugün dışarıda gördüğüm muameleden sonra. Kaldırımda yol açanlar mı dersiniz, sokağı geçerken duran arabalar mı dersiniz, yolumdan çekilen abla gel burdan geç diyen motorlar mı dersiniz bu nasıl işti kız valla şaşakaldım. Bugün çıkmayanlar yarın çıksın mont da giymesin bak, böyle bir kraliçelik yok liyakat dediydi dersiniz
Ben de geçen kahve almak için bir şekerleme dükkanına girdim adam kasa da abla canın ne çekiyorsa yiyebilirsin dedi çok hoşuma gittiHava güzel olup montsuz çıkınca göbeğin önünde bütün kapılar mucizevi şekilde açılıyormuş ya, mayısta doğurucak olmayı çok isterdim bugün dışarıda gördüğüm muameleden sonra. Kaldırımda yol açanlar mı dersiniz, sokağı geçerken duran arabalar mı dersiniz, yolumdan çekilen abla gel burdan geç diyen motorlar mı dersiniz bu nasıl işti kız valla şaşakaldım. Bugün çıkmayanlar yarın çıksın mont da giymesin bak, böyle bir kraliçelik yok liyakat dediydi dersiniz
Benle benzer şeyler yaşayanlara çok güldüm A Afratafrac W wolfgang M mehtap49 kız daha önce de başınıza geldiyse ama söylemediyseniz valla darılırım ha, böyle mini çakallıkları paylaşıp büyütelimBen de geçen kahve almak için bir şekerleme dükkanına girdim adam kasa da abla canın ne çekiyorsa yiyebilirsin dedi çok hoşuma gittiama canım hiçbir şey çekmiyor bu tarz yerler de
Ekrktlfkkfkf
Kız daha bugün olduBenle benzer şeyler yaşayanlara çok güldüm A Afratafrac W wolfgang M mehtap49 kız daha önce de başınıza geldiyse ama söylemediyseniz valla darılırım ha, böyle mini çakallıkları paylaşıp büyütelim
hamileye gösterilen hürmet çok tatlı bence, bundan sonra kar da yağsa montsuz çıkıyom son bi buçuk ayım bana ne, zaten üşümüyom yanıyom ben kdkdkk
Mart Annelerine yazinca buraya yetisemedim tatliskom dur copy paste yapim
Bende sabah erken saatte illaki bi uyanıyorum tuvalete gidiyorum o zaman içiyorum. Kolay oluyor ama akşam ki zorluyor.Evet canım dışkıyı siyaha yakın bir renk yapıyor demir ilacı o ondan kaynaklı maalesefc vitamini ile alınması öneriliyor ama illa yapacaksın denmiyor o nedenle yanlış bişi yapmıyorsun. Ben mesela gün içerisinde sürekli süt kefir tükettiğim için sabah 5 gibi alıyorum demir ilacını çünkü gün içerisinde sabah çay falan denk getiremiyorm hiç c vitamini ile aşmadım desem yeridir. Sıkıntı yok yani.
Ahhahaah ben bi arabaya bindim biraz bekledim sonra biri kalktı oturdum kadın ayyy kızım sen hamile misin kıyamam kimse yer de vermedi sana yazıkBenle benzer şeyler yaşayanlara çok güldüm A Afratafrac W wolfgang M mehtap49 kız daha önce de başınıza geldiyse ama söylemediyseniz valla darılırım ha, böyle mini çakallıkları paylaşıp büyütelim
hamileye gösterilen hürmet çok tatlı bence, bundan sonra kar da yağsa montsuz çıkıyom son bi buçuk ayım bana ne, zaten üşümüyom yanıyom ben kdkdkk
Ben evdeyken oturarak kiliyodum uzun zamandır secde belimi ağrıtıyor diyeUlen wc de totişimi silemeyecek hale geldim ya benbu 10 günde benim mi karnım biranda aşırı şişti sizin de öyle mi? Bu arada alışveriş merkezlerinde artık engelli tuvaletlerini kullanıyorum hakkımdır diye düşünüyorum çünkü wc sıklığım da arttı. Sürekli baskı var idrar torbamda. Namazlarımı kılarken ah uh etmeye başladım oturarak kılmaya geçiyorum yavaştan. Eğilemiyorum ah uh bu nemiş arkadaş. Şu moddayım resmen;
Evet kötü günler geride kaldı sıra daha kötü günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?