2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de bu siyah dışkı durumu var bende anlam veremiyordum artık bu da dr sorulmaz dedim ama tuhaf gelmişti demek ki ilaçtan bende 2-3 haftadır 2 tane içiyorum ondan oldu herhalde

Bu arada bi şey sorucam sizlere benim demir bağlamam çok yüksek sınırın üzerinde ama feritinim de çok düşük 6.8 nabız yüksekliğim çok neyse ilacı içerken bağlaması olsun diye limon suyu portakal suyuyla alıyordum. Bağlamam yüksek çıkınca artık normal içiyorum doğru mı yapıyorum sizce boşa içmiş olmuyorum di mi

Evet canım dışkıyı siyaha yakın bir renk yapıyor demir ilacı o ondan kaynaklı maalesef c vitamini ile alınması öneriliyor ama illa yapacaksın denmiyor o nedenle yanlış bişi yapmıyorsun. Ben mesela gün içerisinde sürekli süt kefir tükettiğim için sabah 5 gibi alıyorum demir ilacını çünkü gün içerisinde sabah çay falan denk getiremiyorm hiç c vitamini ile aşmadım desem yeridir. Sıkıntı yok yani.

Normal canım eğer ayakta çok durduysan suyu yeteri kadar içmiyorsan tuzu çok tüketiyorsan veya tüketiyorsan ( bazılarına az bile olsa yaramıyor çünkü) bunlar olunca da şişme ihtimali çok yüksek sadece tansiyona bağlamak olmaz bunlara da dikkat et bebisim

Geçmiş olsun canım, benide preaklemsi şüphesiyle yatış yapmışlardı 30. Haftada 2 gün yattım hastanede idrarda protein şükür yüksek çıkmadı izne ayrıldım evde tansiyon takibi yapıyorum. Senin idrarda protein düzeyin kaç çıktı? Geriden gelme preaklemsi durumlarında oluyormuş. Tuzu sıfıra indirmeye çalış, bol bol dinlen. 24 saatlik idrarı dinlenerek topladın değil mi ? Hareketliyken sonuçlar yanıltıcı olabiliyormuş

Kızlar bebek doğduktan sonra kordonunun hemen kesilmemesiyle ilgili bi şey duydunuz mu? Bebeğe faydaları varmış ama ne onlar anlamadım. Hatta göbek bağı düşene kadar kesmeyenler varmış lotus doğum diyolarmış buna da. Faydası varsa kendi kendine düşene kadar bekleyemem ama biraz geciktirebilirim sanırım.

Tamamdır kuzu sizi dinleyip biraz gözlemleyeceğim bu bir iki gün, doktora da sormakta fayda var daha 10 gün var randevuma çünkü. çok teşekkür ederim

Hahah ben kullaniyorum kuzum demir ilaci ama dozu yukseltmesini isticem yukleme filan yapmasin veremem para ben cok

Kızlar iyi akşamlar, iki gğndğr giremiyordum, mesajları da anca bitirdim, geçmiş olsun dileklerde bulunan Arkadaşlara çok teşekkür ederim.
3 gündür fena hastaydım geçmedi bugün acile gittim, serum verdiler tahlil baktılar, kanda enfeksiyon yüksek çıktı doktor antibiyotik başlayacağız dedi. Kullanmaktan çekindim kendi doktoruma yazdım. Kullanmazsan bu enfeksiyon hem sana hem bebeğe zarar verir antibiyotiğe başla enfeksiyon devam etmesin, verilecek antibiyotik bebeğe bi zarar vermez korkma dedi. Öyle diyince bugün başladım ilaca. Ama hâlâ burnum fena tıkanık başımı tutamıyorum boğazım falan ağrıyor aman dikkat edin.

Bir de şu eczanelere çok güvenmeyin. Burnum için doğal sprey istedim. 2 defa söyledim gebeyim diye ve alırken de 2 defa sordum gebelere zararı yok değil mi diye. Adam yok dedi asıl çalışana sordu o da zararı yok dedi. Aldım bende eve geldim bi bakayım dedim dış kabında hamileler ve emzirenler kullanamaz diyor. Doktora sorum bilen demiyor direk kullanmayın yazıyor.
Nasıl sinir oldum anlatamam ya okumayıp kullansaydım nasıl bu kadar umursamaz ve dikkatsiz olabilirler ya bu vebal. Aşırı sinirlendim.

Benden bugünlük bu kadar kendinize cici bakın, morallerinizi yüksek tutun

Ben de yeni duydum doğum yapan bi arkadaştan. Hemen kesilirse demiri düşük oluyormuş bebeğin ne kadar durursa o kadar iyi demişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum

Bugün yaşadıklarım tam liste

Ben de geçen kahve almak için bir şekerleme dükkanına girdim adam kasa da abla canın ne çekiyorsa yiyebilirsin dedi çok hoşuma gitti ama canım hiçbir şey çekmiyor bu tarz yerler de

Ben de geçen kahve almak için bir şekerleme dükkanına girdim adam kasa da abla canın ne çekiyorsa yiyebilirsin dedi çok hoşuma gitti ama canım hiçbir şey çekmiyor bu tarz yerler de
Benle benzer şeyler yaşayanlara çok güldüm A Afratafrac W wolfgang M mehtap49 kız daha önce de başınıza geldiyse ama söylemediyseniz valla darılırım ha, böyle mini çakallıkları paylaşıp büyütelim

hamileye gösterilen hürmet çok tatlı bence, bundan sonra kar da yağsa montsuz çıkıyom son bi buçuk ayım bana ne, zaten üşümüyom yanıyom ben kdkdkk

Kız daha bugün oldu yollar açılıveriyo sldnkdkf

Bende sabah erken saatte illaki bi uyanıyorum tuvalete gidiyorum o zaman içiyorum. Kolay oluyor ama akşam ki zorluyor.

Ahhahaah ben bi arabaya bindim biraz bekledim sonra biri kalktı oturdum kadın ayyy kızım sen hamile misin kıyamam kimse yer de vermedi sana yazık

Ben evdeyken oturarak kiliyodum uzun zamandır secde belimi ağrıtıyor diye bugün disardaydik camide kıldık ogleyi cemaatle. Tabure falan yoktu, yere oturunca da karnım çok sıkışıyor diye normal kılmayı denedim. Secdelerin birinde yuvarlanacaktim artık

Bugün aşşşırııııı can yakıcı dakikalar yaşıyorum çocuğum yine döndü galiba hareketler göbek üstünden aşağı gitti ve her hareketine şükrederkenn canım çok yanıyor vajinamda bazı ağrılar sancılar var çocuğum üstünde tepiniyor . Nefesim kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…