- 19 Temmuz 2015
- 2.465
- 6.485
- 358
Ben sweat giysem bile sweatlerin hepsi biraz salaş ve ben de minyon olduğum için hamile olduğum belli olmuyorHava güzel olup montsuz çıkınca göbeğin önünde bütün kapılar mucizevi şekilde açılıyormuş ya, mayısta doğurucak olmayı çok isterdim bugün dışarıda gördüğüm muameleden sonra. Kaldırımda yol açanlar mı dersiniz, sokağı geçerken duran arabalar mı dersiniz, yolumdan çekilen abla gel burdan geç diyen motorlar mı dersiniz bu nasıl işti kız valla şaşakaldım. Bugün çıkmayanlar yarın çıksın mont da giymesin bak, böyle bir kraliçelik yok liyakat dediydi dersiniz
Kan ilacına başladığımdan beri siyah hepEvet canım dışkıyı siyaha yakın bir renk yapıyor demir ilacı o ondan kaynaklı maalesefc vitamini ile alınması öneriliyor ama illa yapacaksın denmiyor o nedenle yanlış bişi yapmıyorsun. Ben mesela gün içerisinde sürekli süt kefir tükettiğim için sabah 5 gibi alıyorum demir ilacını çünkü gün içerisinde sabah çay falan denk getiremiyorm hiç c vitamini ile aşmadım desem yeridir. Sıkıntı yok yani.
Ay kaç haftslıksn ben 31 olacağım dönmesin yaBugün aşşşırııııı can yakıcı dakikalar yaşıyorumçocuğum yine döndü galiba hareketler göbek üstünden aşağı gitti ve her hareketine şükrederkenn canım çok yanıyor vajinamda bazı ağrılar sancılar var çocuğum üstünde tepiniyor . Nefesim kesiliyor
2 saat öncesinde veya sonrasında süt ve süt ürünü çay gibi şeyler yiyip içmemek lazım ya en iyi vakit o oluyorBende sabah erken saatte illaki bi uyanıyorum tuvalete gidiyorum o zaman içiyorum. Kolay oluyor ama akşam ki zorluyor.
Ay kız yatmıştım sesli güldüm gözümüm önüne geldi ahahahahah Allah da seni güldürsün hala gülüyorumBen evdeyken oturarak kiliyodum uzun zamandır secde belimi ağrıtıyor diyebugün disardaydik camide kıldık ogleyi cemaatle. Tabure falan yoktu, yere oturunca da karnım çok sıkışıyor diye normal kılmayı denedim. Secdelerin birinde yuvarlanacaktim artık
daha da cemaatle kilamam Allah affetsin kendimi gectim milletin namazına da sebep olucamAy kız yatmıştım sesli güldüm gözümüm önüne geldi ahahahahah Allah da seni güldürsün hala gülüyorum
Tecrübe işte hep şey diyorlar doğrumu ilk çocuk hep özenli bakılır el üstünde tutulur 2. 3. Çocuk ise salınır daha rahat olurlarKan ilacına başladığımdan beri siyah hepbende ilk merak ettim googleye sordum o söyledi ilk çocukta ufacık bişide doktora giden ben üçüncüde rahat relax ben ilkinde göbeğimi yıkanırken liflemezdim korkardım bebeğe zarar veririm diye o yüzden son ay bi bakmıştım hep kir öyle bi temizlemiştim bunda hardıl hurdul yıkıyoru
Hayır o değil secdede aynen şöyle bir ses gelmiyor mu seninde ıhhhhhhhhhh ıhhhhhhhhhdaha da cemaatle kilamam Allah affetsin kendimi gectim milletin namazına da sebep olucam
Kız aynen ben kalkarken zorlanirim saniyodum secdeye gitmek bin kat zormus namazdan başka her şeyi düşündüm o secdedeHayır o değil secdede aynen şöyle bir ses gelmiyor mu seninde ıhhhhhhhhhh ıhhhhhhhhhhayır hamile olduğunu görmeyen ne düşünür kim bilir
Peki senin sürekli yakalanıp ispiyonlanmanMart Annelerine yazinca buraya yetisemedim tatliskom dur copy paste yapim
Göbek izin vermiyor ki artık oturdan bile izin vermiyor az daha eğiliyorsun ya secdede yok anam onu bile yapamaz oldum ben. Ama olsun her zorlukla birlikte bir kolaylık var sonuçta zaruret hali.Kız aynen ben kalkarken zorlanirim saniyodum secdeye gitmek bin kat zormus namazdan başka her şeyi düşündüm o secdede
Ay o yoktu iyi ki sadece secdeyi resmen öne doğru yatarak yaptımGöbek izin vermiyor ki artık oturdan bile izin vermiyor az daha eğiliyorsun ya secdede yok anam onu bile yapamaz oldum ben. Ama olsun her zorlukla birlikte bir kolaylık var sonuçta zaruret hali.sen yine de bugünlerde toplumdan böyle şeylerden bi tık uzak dur istersen bazen gaz gelcek gibi oluyor daha başıma gelmedi ama Allah muhafaza her an onlarda olcak gibi sanki
O gaz bir beni bitiriyor sandim namaz boyu g*ötümü bir sıkmaç misali salmiyorum kasım kasım kasılmaktan nasıl kıldığımı da bilmiyorumGöbek izin vermiyor ki artık oturdan bile izin vermiyor az daha eğiliyorsun ya secdede yok anam onu bile yapamaz oldum ben. Ama olsun her zorlukla birlikte bir kolaylık var sonuçta zaruret hali.sen yine de bugünlerde toplumdan böyle şeylerden bi tık uzak dur istersen bazen gaz gelcek gibi oluyor daha başıma gelmedi ama Allah muhafaza her an onlarda olcak gibi sanki
Ahahaahha sen baya yerlerde sürünmüşsün kız ay kahkaha attımAy o yoktu iyi ki sadece secdeyi resmen öne doğru yatarak yaptımiyi ki diğerlerinden biraz uzakta kıldım da ondekinin ayagi ağzıma girmedi
Ahahahahah ay tam komedi çok güldüm ya benzetmelereO gaz bir beni bitiriyor sandim namaz boyu g*ötümü bir sıkmaç misali salmiyorum kasım kasım kasılmaktan nasıl kıldığımı da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?