2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sweat giysem bile sweatlerin hepsi biraz salaş ve ben de minyon olduğum için hamile olduğum belli olmuyor hatta geçen hafta avmde muhtemelen 20-22 haftalik hamile bir kadın benden tuvalet sırası istedi dhdhdhfh

Kan ilacına başladığımdan beri siyah hep bende ilk merak ettim googleye sordum o söyledi ilk çocukta ufacık bişide doktora giden ben üçüncüde rahat relax ben ilkinde göbeğimi yıkanırken liflemezdim korkardım bebeğe zarar veririm diye o yüzden son ay bi bakmıştım hep kir öyle bi temizlemiştim bunda hardıl hurdul yıkıyoru

Ay kaç haftslıksn ben 31 olacağım dönmesin ya

Hanımlar Meryem ana otu hakkında bilginiz varmış doğumu kolaylaştıran diyorlar nasıl oluyor biliyor musunuz

Bende sabah erken saatte illaki bi uyanıyorum tuvalete gidiyorum o zaman içiyorum. Kolay oluyor ama akşam ki zorluyor.
2 saat öncesinde veya sonrasında süt ve süt ürünü çay gibi şeyler yiyip içmemek lazım ya en iyi vakit o oluyor

Ay kız yatmıştım sesli güldüm gözümüm önüne geldi ahahahahah Allah da seni güldürsün hala gülüyorum

Tecrübe işte hep şey diyorlar doğrumu ilk çocuk hep özenli bakılır el üstünde tutulur 2. 3. Çocuk ise salınır daha rahat olurlar çocuklarda o yüzden daha rahat oluyor

daha da cemaatle kilamam Allah affetsin kendimi gectim milletin namazına da sebep olucam
Hayır o değil secdede aynen şöyle bir ses gelmiyor mu seninde ıhhhhhhhhhh ıhhhhhhhhh hayır hamile olduğunu görmeyen ne düşünür kim bilir

Kız aynen ben kalkarken zorlanirim saniyodum secdeye gitmek bin kat zormus namazdan başka her şeyi düşündüm o secdede
Göbek izin vermiyor ki artık oturdan bile izin vermiyor az daha eğiliyorsun ya secdede yok anam onu bile yapamaz oldum ben. Ama olsun her zorlukla birlikte bir kolaylık var sonuçta zaruret hali. sen yine de bugünlerde toplumdan böyle şeylerden bi tık uzak dur istersen bazen gaz gelcek gibi oluyor daha başıma gelmedi ama Allah muhafaza her an onlarda olcak gibi sanki

Valllahi ben evde oturarark kılıyordun bayadır kılamadım neyse bugun oturdum hic olmadı sandalyede oturarak anca kıldım

Gaz gene basladı ya videolarda da doktorlar diyor ama gaz olur dıye

Ay o yoktu iyi ki sadece secdeyi resmen öne doğru yatarak yaptım iyi ki diğerlerinden biraz uzakta kıldım da ondekinin ayagi ağzıma girmedi

O gaz bir beni bitiriyor sandim namaz boyu g*ötümü bir sıkmaç misali salmiyorum kasım kasım kasılmaktan nasıl kıldığımı da bilmiyorum

Eşim eve daha yeni geldi ve gelir gelmez balkonda kediye mama vercem diye ayağı takıldı üzerime düşüyordu iyi mi az bana da koydu yani te Allah’ım adam gelse bişiler gelmese bişiler gece gece oğlişime koydu adam resmen oda karşılık veriyor titisini yediğim maşaAllah baba oğul iyi dayak yiyorum iki arada bir derede

Ay o yoktu iyi ki sadece secdeyi resmen öne doğru yatarak yaptım iyi ki diğerlerinden biraz uzakta kıldım da ondekinin ayagi ağzıma girmedi
Ahahaahha sen baya yerlerde sürünmüşsün kız ay kahkaha attım gözümde canlandın biran

O gaz bir beni bitiriyor sandim namaz boyu g*ötümü bir sıkmaç misali salmiyorum kasım kasım kasılmaktan nasıl kıldığımı da bilmiyorum
Ahahahahah ay tam komedi çok güldüm ya benzetmelere hakikaten tam da o zaman gelmesi zaten estağfurullah ya kazasız belasız atlataydık iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…