2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O gaz bir beni bitiriyor sandim namaz boyu g*ötümü bir sıkmaç misali salmiyorum kasım kasım kasılmaktan nasıl kıldığımı da bilmiyorum
Başlarda bi kere namazda öksürüp altıma kaçırmıştım…yemin ediyorum rezalet ya djdkkf

Ben sweat giysem bile sweatlerin hepsi biraz salaş ve ben de minyon olduğum için hamile olduğum belli olmuyor hatta geçen hafta avmde muhtemelen 20-22 haftalik hamile bir kadın benden tuvalet sırası istedi dhdhdhfh
Bu diyaloğun sonunu isteriz ama söyledin mi ben de hamileyim diye?

Ahahahahah ay tam komedi çok güldüm ya benzetmelere hakikaten tam da o zaman gelmesi zaten estağfurullah ya kazasız belasız atlataydık iyiydi
Hele geçen sabah abdest alıyorum tam kıyafeti giyiyorum pırt gidiyor tekrar sar baştan kabul oluyordur inşallah tutuyoz ama sonuçta niyet önemli

Ulan birde totikimden çıkan gaz yetmiyormuş gibi fintisimdan da çıkıyor hadi arkadakini tutabiliyoz önde ki hiç tutulmuyor napacaz bunu inşallah tek değilimdir

Hele geçen sabah abdest alıyorum tam kıyafeti giyiyorum pırt gidiyor tekrar sar baştan kabul oluyordur inşallah tutuyoz ama sonuçta niyet önemli
Götümüze sözümüz geçmiyor anacım biz napam yani salmadığımız sürece ne yapabiliriz ki zaruret hali kasıtlı yapmıyoruz ki sonuçta islam kolaylık dini biiznillah niyetimizi iyi tutalım ama hep abdestte olması da enteresan ya bazen ben abdesti yarım kesip güzelce afedersin salıp tekrardan alıyorum yoksa penguen gibi hayır hayır hayır diye gezmem lazım yok anam katiyen götüm beni dinlemiyor artık bağımsızlıklar ilan edilmeye başladı organlar yavaş yavaş anakaradan ayrılıyor.

Ben fit bir gebeyimhic spor yapmıyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…