Gurbetteyim biz 400 km fark var aramızda. Aslında ramazanda geleceklerdi Eşim yurt dışında, bende hastalanınca geldiler. Doğum sonrasına kadar bizdeler artık.Sürekli muhatap mısınız peki? Yani haftada kaç gün görüşürsünüz?
Karnını gözlemlediğimde kalp atışıgibi atıyor canımKızlar bu bebişlerin hıçkırmasını nasıl hissediyorsunuz nasıl bir şey ben ilk defa sizden duyuyorum
bi damar atıyor gibi bi yerde sabit uzun süren hep aynı ritimde atan şey gülüm başını o şekil yerini biliyorum başlıyor atmaya beşten fazla aynı yerde atınca diyorum tamam hckırık tutmuşKızlar bu bebişlerin hıçkırmasını nasıl hissediyorsunuz nasıl bir şey ben ilk defa sizden duyuyorum
Yapabilirsen rahat ediyorsun kuzu yapacak bişi yok kendini düşünüyorsan sorun odaklı değil çözüm odaklı yaklaş. Ne yapabilirim nasıl en zararsız çıkabilirim. Yoksa bu sorunun çözümü yok yani. Kendine bir dünya kur ve orda mutlu ol. Tavsiyem budurÇok güzel taktik aslında ya, ben sinirlenme modunda çıkabilirsem uygulayayım bunu yoksa kendime zarar veriyorum başka zarar gören olmuyor
Benim bir kaç gündür ağrılarım arttı, yataktan kalkıp, eğilemiyorum falan ya zorlanıyorum….Heh bak tespitin yüzde bin beş yüz doğru.
Koca böyle yaptıkça ben iyice nefret ediyorum ailesinden kendi soğutuyor beni.
Bu kocalar öküz ya harbiden anlamıyorlar bizi, ıslak odunla ağızlarına burası geliyor insanın, yani en azından benim geliyorBenim bir kaç gündür ağrılarım arttı, yataktan kalkıp, eğilemiyorum falan ya zorlanıyorum….
Bunun üstüne kocam bugün ne diyor biliyor musun;
annemin değerini seni gördükçe daha iyi anladım.
Dip not: benim en büyük abisine (konuşmuyorum zaten) ve anasına katiyen hakkımı helal etmediğimi biliyor aslında. Ama yine de kv ile aram çok iyi görünüyor anaammm benim. Hamileliğini anlamışmış tipe bak biz neyiz burda armut mu? Beni de anlasana.
iyi bari uzaktalarsa idare edersin ya o daha kolaymış nasılsa gidecekler güzel motivasyon benim ve eşimin anası da dahil bütün akrabaları antalya da ikimizde antalyanın yerlisiyiz Bak beterin beteri bar sana motivasyon olsunGurbetteyim biz 400 km fark var aramızda. Aslında ramazanda geleceklerdi Eşim yurt dışında, bende hastalanınca geldiler. Doğum sonrasına kadar bizdeler artık.
Biz yılda 2 3 kez gideriz onlar kışın bizde kalırlar, cimriliklerinden doğalgaz ödememek için, neymiş bizde zaten bedavaymış
Yani işte mal bu ürün buBu kocalar öküz ya harbiden anlamıyorlar bizi, ıslak odunla ağızlarına burası geliyor insanın, yani en azından benim geliyor
Ayy amaaaann düşünmek bile istemiyorum, arada bu kadar uzaklık varken kavga ediyorsak yakın olsak birbirimizi yerdik herhaldeiyi bari uzaktalarsa idare edersin ya o daha kolaymış nasılsa gidecekler güzel motivasyon benim ve eşimin anası da dahil bütün akrabaları antalya da ikimizde antalyanın yerlisiyiz Bak beterin beteri bar sana motivasyon olsun
Benim için zor olacak ama yapmam lazım, yoksa evliliğimiz de zarar görüyor bende çok zarar görüyorumYani işte mal bu ürün buevlenmişiz bir kere birde çocuk yaptık şartlara göre hareket edeceğiz. Ben bir arkadaşıma da aynı şeyi söylemiştim. Karşı tarafı değiştirmeye çalışma bu çok yorucu bişi hele hele mevzu kv ise… kendin değiş bakış açını yönetimini değiltir. Emin ol daha rahat ediyorsun.
Amin canım ben arama mesafeyi koydum çoktan karşı komşumdu şuan mahallelerimiz farklı bende ona şükrediyorumAyy amaaaann düşünmek bile istemiyorum, arada bu kadar uzaklık varken kavga ediyorsak yakın olsak birbirimizi yerdik herhaldeRABBİM sana da kolaylık versin
Ömrün boyunca rahat etmek istiyorsan siyaset yapcaksın kuzu bak nasıl rahatlayacaksın bir yerden başla. Ve şunu kabul ederek başla. Kv bu… eşim bu…. Değiştirmeye çalışırken yoruluyorum. Değişmiyorlar. Ben ne yapabilirim.Benim için zor olacak ama yapmam lazım, yoksa evliliğimiz de zarar görüyor bende çok zarar görüyorum
Vala çok iyi yapmışsın, ben duygularıma yenik düşünüyorum ya güya ikizler burcuyum mantıklı olur derler bi deAmin canım ben arama mesafeyi koydum çoktan karşı komşumdu şuan mahallelerimiz farklı bende ona şükrediyorumhep beterin beteri var bardağın dolu tarafı
Benım mallık sadece 4_7 ay aralarında gectı bu kadar gerızekalılıkla yasamak cok zor ama bastakı mallıgım daha coktu orda tamamı gitmişti sımdı gene yarısı varBu arada kızlar bugün yine bir mallık yaptım ki sormayın. Hele hele geçen hafta cumartesi den sonra yaşadıklarım belliyken
Öğlen yine söylemesi ayıp balık yedik ve ben yine eve gelince bu durumu unutup süt içtim. Ve yine farkında bile değilim. Taaa içtikten 2 saat sonra aaaaa diyorum eşime ben yine süt içtim ya la.
Allah’ım beynim çalışmıyor resmen benim son günlerde ya. Allah’tan bu sefer arasında 4 saat kadar ara vardı da bişi olmadı. Ya arkadaş bu mallık yüklemesi 7. Ay sürümüne mi özel yoksa bana mı özel. Bir insan nasıl böyle unutkan olabilir b12 değerlerim de iyi ama işte….
Benim bildiğim eğer balık bayat değilse sorun olmuyor ya. Geçen sefer oldu diye şimdi de kesin olacak değilBu arada kızlar bugün yine bir mallık yaptım ki sormayın. Hele hele geçen hafta cumartesi den sonra yaşadıklarım belliyken
Öğlen yine söylemesi ayıp balık yedik ve ben yine eve gelince bu durumu unutup süt içtim. Ve yine farkında bile değilim. Taaa içtikten 2 saat sonra aaaaa diyorum eşime ben yine süt içtim ya la.
Allah’ım beynim çalışmıyor resmen benim son günlerde ya. Allah’tan bu sefer arasında 4 saat kadar ara vardı da bişi olmadı. Ya arkadaş bu mallık yüklemesi 7. Ay sürümüne mi özel yoksa bana mı özel. Bir insan nasıl böyle unutkan olabilir b12 değerlerim de iyi ama işte….
Geçmiyor Şubat geçmiyorBu ne ya daha 25 Şubat
Bizim balık yemeğe gittiğimiz bi restoran var hep haydari veriyorlar yanında ve bende dayanamayıp yiyorumBu arada kızlar bugün yine bir mallık yaptım ki sormayın. Hele hele geçen hafta cumartesi den sonra yaşadıklarım belliyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?