2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizzzz bi sey dicemm perine masaji icin yag kullanmayi dusunuyo musunuzz ? Hangi yag ? Biraz gergin bi konu oralara buralara yaglar surmek

Kizzzz bi sey dicemm perine masaji icin yag kullanmayi dusunuyo musunuzz ? Hangi yag ? Biraz gergin bi konu oralara buralara yaglar surmek
Hindistan cevizi yağı kullanıyorlar galiba güzelim ama 36. haftaya girince başlatıyor ebeler sanırım ona, öncesinde bir şey tetikliyor mu tetiklemiyor mu bilmiyorum bir bilene danışmak lazım. Ebeye sorup güncellerim

Ciger gelistirici sekeri yükseliyormus hastanedeyim sekerim 300 lerr çıktı yatis diyor doktor anı bebek ölümleri olabiliyormuş.. kafam çok karıştı bu gece yatmalimiyim
Geçmiş olsun allah korusun canım tabi ki doktoru dinle yani, burda kimse doktordan iyi bilmeyecek sonuçta.

Ciger gelistirici sekeri yükseliyormus hastanedeyim sekerim 300 lerr çıktı yatis diyor doktor anı bebek ölümleri olabiliyormuş.. kafam çok karıştı bu gece yatmalimiyim
Tabi yat gülüm riske atmaya değer mi

36 diyee biliyorum bende beybii. 35 bitince başlayabilirsin denmisti banaa

Simge hoca ayçiçek yağı bile olur demişti tabi yine de hassas bi bölge, organik sertifikalı zeytinyağını ısıtıp asidini kaçırıp kullanabiliriz belki, ya da yine organik hindistan cevizi yağı falan. Ben bebek için wefoodun hindistan cevizi yağını almıştım onunla yaparım sanırım.

Perine masajı ne olaki?
En kolayı resimle anlatmak normal doğumda kesi ihtiyacı duyulmasın diye o bölgedeki kasları esnetmek için yapılıyor kuzu

Eklentiler

• IMG_6279.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 79
Ayy mart grubunda çok güzel bi doğum hikayesi okudum sancıların çok zor olmadığını hatta 6-7 santime kadar neredeyse hiç hissetmediğini yazmış annemiz gece gece iyi geldi bünyeye pozitif basmış olduk valla.

Bsstan soylemiyor doktorlar iğneyi yapıyor sonra böyle bir risk var dio şaka gibi
Emin ol doktorun iki riski değerlendirip karar vermiştir. Strese girersen şekerin daha da yükselir rahat ol, bebeğinin ciğerleri için gerekli olmasa yapmazlardı ki. Hastanede de kal ne kadar kalman gerekiyorsa. İnşallah en kısa zamanda sağ salim çıkarsın bebeğin de zamanını bekler

Dediğin gibi canım sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil.. neden oluyor böyle anlamıyorum. İnşallah bebişin de kilo alırda küveze gerek kalmaz kaç kg di en son

Benim bildiğim eğer balık bayat değilse sorun olmuyor ya. Geçen sefer oldu diye şimdi de kesin olacak değil
Kuzu süt ile alınınca mideyi bozuyor süt aslında öncesinde bile belirli saat alınmasını önermiyorlar hele hele ki zaten bizim mideler bi tuhafken. Benim mevzum aslında süt de değil yani bişi yaşamışsın bre mal dikkat etsene hayatımda olmadığım bir insana dönüştüm bana tuhaf geliyor bu durum birde çevremdeki yeni anneler tecrübeli anneler sen doğurunca gör mallığı diyorlar. Ulen ağzınızdan da bi hayır çıkmıyor arkadaş sürekli negatif sürekli negatif.

Ben doktora gittim sanırım yedigim bisi dokunmus nst falan ıyı cıktı cok sukur
Bir de bu çatı muayenesi alttan ebenın parmakla baktıgı sey mi?
Hayır canım ebeler açılma var mı diye bakıyorlar. ÇAtı muayenesini doktor yapıyor. O bölgedeki kemik yapısını ölçüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…