- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
aaa bunu dedilersa çatı muayenesi olmuşsun o zaman. Hadi gelmiş geçmiş olsun eheheheBen zaten sezeryan olcaktım ama kemik darmıs zaten sezeryan olmam gerekırmıs bunu da ogrenmıs oldum:)
Martı düşünemiyorum ya 2 ay sürer mübarekGeçmiyor Şubat geçmiyor
bacım bacım saolasın daha yeni bakabiliyorumKız bir gün girmeyem dedim neler yaşamışsınız öyle ayyyyyy
Öncelikle;
@Minikmucizem9494
Peki doktorlar ne dedi ya? Sebebi ne imiş? Önceden var mıydı böyle bir şikayetin? Rabbim tez vakitte kolaylaştırırsın, şifalar versin
şimdi nasılsın?
@Htcecrin canım Rabbim şifalar versin eşinin yurt dışında olması senin yalnız olman büyük tahlissizlik olmuş yokmu ya çevrende sıcak çorba yapacak bir dostun? Hangi şehirdesin yokmuyuz aynı şehirde olanlardan imkanlar dahilinde el atalım bari…
T tubish_19 yani kilolu olunca ne oluyormuş Allah aşkına birde ne diyor merak ettim düzenli besleniyorsan sen ne yapabilirsin ki başka genetiği var bu işin kan akılı var bir sürü faktörü var. Anacığının ellerinden öperim ama yani darla asa iyi seni gerçekten. Ayrıca kilosu yüksek bile bebeğin sanki.
Kontrole gidenlere maşaAllah, kıl operasyonu yapanlara hayırlı işlerbaşarılarınızın devamını diliyorum.
Başka kaçırdığım varsa kusura bakmayın, bugün aşırı yorgunum totişlerime kadar ağrı içerisindeyim, neden mi? Eşim işim gücüm yokmuş gibi bizim kediye karı kız yapmış, evde kabul etmedim balkonumuza küçük cidi bir ev inşaa ediyorum. Ediyorum diyorum çünkü eşim anlamıyor babam geldi götüm düştü düşecek zor tutuyorum götümü şuan o derece yoruldum. Söyleyeceklerim bu kadar
Bitti bitti artık gitmeyeceğimSize kaç lazım abla?
Ne zaman bitiyo kız görevin, buralara az uğrar
oldun. üzülüyom ben daha az güldüğüm için, geri dön tülaaaaayy
Ben aslında okuyordum hep ya, çalışınca yazmaya da vakit kalmıyormuş en ağırlaştığım zamanda okula gittim şaka gibi hsjs. Ama artık bitti, buralardayım
O masaj nasıl yapılıyor yaSimge hoca ayçiçek yağı bile olur demiştitabi yine de hassas bi bölge, organik sertifikalı zeytinyağını ısıtıp asidini kaçırıp kullanabiliriz belki, ya da yine organik hindistan cevizi yağı falan. Ben bebek için wefoodun hindistan cevizi yağını almıştım onunla yaparım sanırım.
Benim mallık 1 IQ'ya düştü yemin edebilirim ama ispatlayamamBu arada kızlar bugün yine bir mallık yaptım ki sormayın. Hele hele geçen hafta cumartesi den sonra yaşadıklarım belliyken
Öğlen yine söylemesi ayıp balık yedik ve ben yine eve gelince bu durumu unutup süt içtim. Ve yine farkında bile değilim. Taaa içtikten 2 saat sonra aaaaa diyorum eşime ben yine süt içtim ya la.
Allah’ım beynim çalışmıyor resmen benim son günlerde ya. Allah’tan bu sefer arasında 4 saat kadar ara vardı da bişi olmadı. Ya arkadaş bu mallık yüklemesi 7. Ay sürümüne mi özel yoksa bana mı özel. Bir insan nasıl böyle unutkan olabilir b12 değerlerim de iyi ama işte….
Ben geçen gün soyadımı unutup kocama sordum, söyleyeceklerim bu kadarBenim mallık 1 IQ'ya düştü yemin edebilirim ama ispatlayamam
B12 im yerlerde çıktı ben de diyorum neden evin yolunu hatırlamıyorum sjxjdjdjd
Benim de daha 3 aylıkken bile kocamandı karnım önceden de gaz sorunlarım falan olduğu için hep karnım şiş olurdu zaren neyse benim görümcem de 3 aylıkken bana şey demişti daha 3 aylıkken böyleyse 9 aylıkken düşünemiyorum seni kapılardan geçemezsin demişti shdjdjdjdjVala neler neler demek istedim de yuttum. Hem yardım ediyor diye hem kocamla kavga etmek istemediğimden. Ama kadın taktı karnıma ya. İlk kez 5 aylık hamileyken görmüştü o zaman da ikiz gibi karnın demişti. 'O oğlusuna hamileyken böyle değilmiş'
Ahahahahahaha herhalde beynimiz kendini kapatıp hayatta kalma modunu açtıBen geçen gün soyadımı unutup kocama sordum, söyleyeceklerim bu kadar
o zaman iş yerindekiler bana dua etsin çalışıyorumAhahahahahaha herhalde beynimiz kendini kapatıp hayatta kalma modunu açtı
Benim ilk hamileligimde oyleydi. Doguma kadar hamileyim demesem kimse anlamazdi. Bunda daha belli ama suanda da 8.5 aylik demez kimseArkadaşlar kimse hamile oldumu anlamıyor arkadaşa uğradım Uzunn süree sonra mesela montla hiç anlamadılar bol giyiniyorum ve sütyen tekmıyorum ayyy üzülsemmi bilemedim Nasipse 31. Haftasındayım varmı benim gibii İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler
Anladım canım normalmiş evett Bölee olması Bebişler sağlıkla zamanında gelsinlerde Çok AminnBenim ilk hamileligimde oyleydi. Doguma kadar hamileyim demesem kimse anlamazdi. Bunda daha belli ama suanda da 8.5 aylik demez kimse
Amin insallah canim. Son 22 günüm kaldi. Bi atlatsam artik. Cok yordu bu hamileligim.Anladım canım normalmiş evett Bölee olması Bebişler sağlıkla zamanında gelsinlerde Çok Aminn
Bebişim balık taze ise süt ürünleri sorun yaratmıyor. İzmir de balıkçılarda balıktan sonra fırında sütlaç çıkar hatta genelde. Biz alışığız. Hatta balıkla birlikte acılı yoğurt yani atom yeriz. Önemli olan balığın tazeliği. Sen yine de dikkat et bilmediğin yerde balık yersen zaten balık bayatsa süt ürününe gerek kalmıyo bile rahatsızlık vermesi için.Bu arada kızlar bugün yine bir mallık yaptım ki sormayın. Hele hele geçen hafta cumartesi den sonra yaşadıklarım belliyken
Öğlen yine söylemesi ayıp balık yedik ve ben yine eve gelince bu durumu unutup süt içtim. Ve yine farkında bile değilim. Taaa içtikten 2 saat sonra aaaaa diyorum eşime ben yine süt içtim ya la.
Allah’ım beynim çalışmıyor resmen benim son günlerde ya. Allah’tan bu sefer arasında 4 saat kadar ara vardı da bişi olmadı. Ya arkadaş bu mallık yüklemesi 7. Ay sürümüne mi özel yoksa bana mı özel. Bir insan nasıl böyle unutkan olabilir b12 değerlerim de iyi ama işte….
Bu ne ya daha 25 Şubat
Geçmiyor Şubat geçmiyor
Balik tazeyse dert etme. Ben ilk hamileligimde cok yaptim onu. Mide yanmasi için süt iciyordum devamli balik da yiyordum ki aradaki süre cok kisa oluyordu.Bu arada kızlar bugün yine bir mallık yaptım ki sormayın. Hele hele geçen hafta cumartesi den sonra yaşadıklarım belliyken
perine masajı sanırım yağsız yapılmıyor. Ama yağ içeriği için zeytinyağı, hindistan cevizi yağı diyen var. Hatta o iş için özel yağlar varmış galiba.Kizzzz bi sey dicemm perine masaji icin yag kullanmayi dusunuyo musunuzz ? Hangi yag ? Biraz gergin bi konu oralara buralara yaglar surmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?