2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bacım bacım saolasın daha yeni bakabiliyorum
zeynep kamildeki hoca ağzıma sıçtı zaten şeker yüklemesi diye diye yav diorum kusuyorum hocam yok illa yapılacak yaptırmadım ama şeker takibine başladım

Size kaç lazım abla?

Ne zaman bitiyo kız görevin, buralara az uğrar
oldun. üzülüyom ben daha az güldüğüm için, geri dön tülaaaaayy
Bitti bitti artık gitmeyeceğim

Hızlı geçsin yeter ya buramıza kadar geldi, yeter hjdkd. Bugün gece 3 kere çişe kalktım, yatakta dönerken 2 hamlede dönüyorum, ikindiden sonra pendirhan’a dönüşüyorum, oğlumla aktif ilgilenemiyorum

O masaj nasıl yapılıyor ya

Benim mallık 1 IQ'ya düştü yemin edebilirim ama ispatlayamam
B12 im yerlerde çıktı ben de diyorum neden evin yolunu hatırlamıyorum sjxjdjdjd

Benim mallık 1 IQ'ya düştü yemin edebilirim ama ispatlayamam
B12 im yerlerde çıktı ben de diyorum neden evin yolunu hatırlamıyorum sjxjdjdjd
Ben geçen gün soyadımı unutup kocama sordum, söyleyeceklerim bu kadar

Benim de daha 3 aylıkken bile kocamandı karnım önceden de gaz sorunlarım falan olduğu için hep karnım şiş olurdu zaren neyse benim görümcem de 3 aylıkken bana şey demişti daha 3 aylıkken böyleyse 9 aylıkken düşünemiyorum seni kapılardan geçemezsin demişti shdjdjdjdj
Ben de o zaman 55 kg falandım 6 ay içinde 15 kilo bile alsam bazılarının hamile olmayan hallerinden daha zayıf olucam nasılsa sorun yok dedim ben huzuru gülerek laf sokmakta buldum kızlar, gülen yılan olunn kimse ısırıldığını bile anlamasın ama siz içinizden kahkaha atın

Benim ilk hamileligimde oyleydi. Doguma kadar hamileyim demesem kimse anlamazdi. Bunda daha belli ama suanda da 8.5 aylik demez kimse

Bebişim balık taze ise süt ürünleri sorun yaratmıyor. İzmir de balıkçılarda balıktan sonra fırında sütlaç çıkar hatta genelde. Biz alışığız. Hatta balıkla birlikte acılı yoğurt yani atom yeriz. Önemli olan balığın tazeliği. Sen yine de dikkat et bilmediğin yerde balık yersen zaten balık bayatsa süt ürününe gerek kalmıyo bile rahatsızlık vermesi için.

Balik tazeyse dert etme. Ben ilk hamileligimde cok yaptim onu. Mide yanmasi için süt iciyordum devamli balik da yiyordum ki aradaki süre cok kisa oluyordu.
Bizim burada balikcilarda yaninda ayran içerler üstüne sütlaç yerler vs

Kizzzz bi sey dicemm perine masaji icin yag kullanmayi dusunuyo musunuzz ? Hangi yag ? Biraz gergin bi konu oralara buralara yaglar surmek
perine masajı sanırım yağsız yapılmıyor. Ama yağ içeriği için zeytinyağı, hindistan cevizi yağı diyen var. Hatta o iş için özel yağlar varmış galiba.

Ama benim aklıma bişi geldi, o bölgenin esnemesi için yapılıyor ya bu masaj. Eşle birliktelik olsa o haftalar sıkça aynı görevi görmez mi acaba diye düşündüm. Sonuçta yine esneme olacak o bölgede. Belki de ilişkiye giremeyenlere yönelik öneriliyor olabilir mi acaba bu masaj. Çünkü videosunu izleyince pek de ekstrem bişi yapılmıyo, o bölge rahatlatılmaya çalışılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…