2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya evet ben de böyle düşünüyorum. Otoriter ve kuralcı bir yapım var. (teşekkürler oğlak burcu)

Bu demek değil ki evladımı sevmeyeceğim, onu manyak gibi kısıtlayacağım. Doğruyu düzgünce elimden geldiğince göstereceğim. Özgür çocuk yetiştirmeye takmışlar gerçekten çocuklar kafamıza çıkıyor ses etmiyor analar babalar. Evimize misafir geliyo bir kalkıp çocuğum yapma demiyorlar. İstediğini alıyo kırıyo fırlatıyo. Bi laf edince de "o çocuk yapar, siz çocuk düşmanısınız çocuk sevmiyorsunuz" diyorlar. Alakası yok. Verdiğin kedi örneği gibi aynı.

Yengeç burcunun ilk özelliği anaçlıkken elinde sopayla analığa hazırlanan ben…

Bende de oluyor titreşimli hareketleri. Artık genelde dalgalanma şeklinde oluyor bi tarafa kabarıyor yakalıyorum hemen kaçıyor artık neresiyse yerimmm

Bu heyecan panik halini son 1 haftadır eşimde görmeye başladım ben de. Adamda sıkışmışlık hissi başladı sanki. Biz diyoruz ya yetememe hissi, onlarda da oluyor. Hayatlarında ilk kez böyle bir sorumluluğa giriyorlar var ister istemez panikliyorlar. Biz kadınların mekaniğine de sahip değiller. Yine onları biz rahatlatıyoruz böyle karşımıza alıp. "Bak öküzcüm, böyle böyle böyle" diye.

Benim 2 numaramin adi da Erva ❤

Bilinç bunu gerektirir zaten kuzu ya bilinç çocuk özgürdür diyerek ger türlü sapkınlığa ahlaksızlığa kapı açmak demek değildir. Öz güvenli olacak diye her türlü pisliğe bulaşacak derecede çocukları sahipsiz bıraktılar. Anaların babaların da işine geldi. Şimdi neden bu nesil böyle diye kendileri söyleniyor. Ha elimizden geleni yaparız o çocuk Allah korusun yine sapıtır mı sapıtabilir ama biz elimizden geleni yapalım en azından. Ne bileyim işimizde zor bir taraftan bakınca Allah yardımcımız olsun her birimizin

Benimkinin sülalesi rahat baba olma stresi falan değil bu eminim kızlar
Olsa olsa lohusa da bu kız yemek yapamaz temizlik yapamaz, geceleri bebek uyutmaz uykusuz kalırım stresidir ancak

Düşünemiyorlar gerçekten düşünemiyorlar. Ben de senin gibiyim herşeye kendim yetiştiğimden neyin nasıl olduğunun farkında değil. Yapıyoruzya görevimizmiş gibi ya da yapmaya gücümüz varmış gibi görüyorlar, malesef böyşe alıştıran yine biziz. Yapmamak lazım, olmadığını yetişemediğini göstermen lazım. Güçlü değiliz belki ama güçlü olmak zorunda bırakılıyoruz.
Herşeye yetişmeye çalışma bırak kalsın, onu da dahil et ya da işlere bir şekilde ama o yapmıyor diye geçip de yapma, çaktırmadan nazlanmayı öğrenmemiz lazım.
Ben de eşimle büyük kavga etmiştim yurt dışına çıkmadan saçma sapan bi konudan çok ağır konuşmuştu çok zoruma gitmişti sonrasında oturup konuştuk hâlâ beni suçluyordu, tamam dedim sineye çektim barıştık falan. Şimdi gelsin bakalım nasıl çalıştırıyorum onu çaktırmadan tabi uyanık olmak zorundayız başka türlü baş edilmiyor bu kocalarla

Bir de ben açığım, tesettüre girmeyi çok istedim ama bir türlü cesaret edemedim, eşim ve ailesi de muhafazakar , annesi babası hacı falan. Şimdi bana şu soruyu sormaya başladı sürekli. İşte çocuğu tesettüre nasıl ısındırıcaz, annesini açık görücek diyor. Ee sen beni biliyordun bu şekilde evlendik ben sana söz vermedim sen de bana asla zorlamam dedin şimdi bu ne demek senin de kapanman lazım ki çocuk anneyi örnek alır diyor. Yani baba olma stresi değil tamamen başka stresleri var beni değiştirme çabasına girdi benim anneliğimden şüpheleniyor. benim gardrobumu değiştirecekmiş tamamen uzun kabanlar bol pantolonlar alacakmış, anne kıyafeti diyor. Niye anneler dar pantolon giyemiyor mu dedim en sonunda.

Bu dönemde daha hassasiz ve daha çok desteğe ihtiyacımız var.ben de bu aralar eşimle bu yüzden tartışıyorum hatta daha uğraşamam kendimle zor ugrasiyorum anneme gideceğim falan dedim.Hemen hemen de aynı konuşma şekilleri bizim gibi asla düşünmüyorlar erkekler böyle deyip geçmek de istemiyorum şahsen bizim yaratilisimiz öyle diye birşey yok elinden geleni yap sen de aslında çok birşey beklemiyoruz onlardan da anlamıyorlar bizi bence sorun bu. Biz de hafta sonu bu yüzden tartıştık dün geldi sevdiğim şeyleri almış hemen yumusadim içten içe

Ya o kadar güzel ifade etmişsin ki. Hamileliğin bana öğrettiği en önemli şey tırnağın varsa başını kaşı. Kendinden Başka kimse seni anlamıyor, ağrın mı var yorgun musun, bir tek annelerimiz, ayakları öpülesi cennet kokulu annelerimiz düşünüyor bizi. Ee onlar bizi, biz yavrumuzu

Ah ne güzel benim ervam çok tatlı maşallah sizinki de ismiyle yaşasın ben içime cok sinerek koymuştum❤
Benim de çok içime sindi ❤ annemin dili dönmüyor Erba diyor ama onu da alıştırcaz :))

Ben haftaya yapmayı planlıyorum ramazan da gelmeden kardeşim gelip yardım edecek.camlar, tüller, mutfak dolapları, banyo WC fayanslari çok iş var camları içten silerim ama dışına çıkmaya cesaretim yok bu halde artık

Ne güzel ama hatasını anlamış telafi etmeye çalışmış bizimkinde geri vites yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…