2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

yani bebeği döndrmek ıcın ekstra bısıler yapmamız mı gerekıyor ? yer silme pozisyonunda dönmesi kolaylaşmıyor mu ?

Yengeç burcunun ilk özelliği anaçlıkken elinde sopayla analığa hazırlanan ben…
Pauhahah bendeee yengecim eşimde yengeç benim yükseleni balık onun benim de kova . Kedimiz var bizimde birşeyi yapmaması gerektiği zaman kızıyorum bağırıyorum yapmıyor bi daha bağırma benim kızıma diyor yani başka nasıl eğitebilirim ki hayvanı bu arada beni daha çok seviyor eşimden dışardan gelince ilk benim kucağıma atlar sarılırım falan. Dedim böyle oğluma da kızarım hatta gerekirse çarparım yani öyle yok ilk çocuk yok ilk torun hiç sevmem şımarık çocuk önünü kesmedigin zaman tutamıyorsun bir daha dışarda birşey isteyip almadığın zaman yerlere kendini atan çocuklar varya cinnet sebebi küçükken pazara gidince bende yapmıştım anneme bir kaç kez beni ortada bırakıp alışverişine devam etmişti sonra bende kaybolurum diye korkup ağlaya ağlaya gittim yanına eve gidince bir güzel cetveli yedim aklım başıma geldi

Şu dönemde bu muhafazakarlar öyle bi değişti ki gerçekten çekilmiyorlar, ben de kapalıyım ama artık namahrem yerlerini kapatacaklarına sağduyularını akıllarını fikirlerini kapattılar dayanamıyorum. Sürekli bi muhafazakarla tartışmaktan ypruldım. Zerre miktarı anlamıyorlar. Onlarla tartışmak insanın kendisine zarar veriyor.
Sen beni böyle beğendim böyle evlendik ve böyle kalacak de konuyu kapat gitsin, açarsa da dahil olma. Ay ya da otur güzelce konuş.
Ben genelde çok keskin oluyorum bi çok konuda bu bazen sıkıntı çıkartabiliyor

Ya ben de namaz kılıyorum içimde kapanma isteği de var, ama bu kendi isteğimle olur yani zorla değil, o böyle yapınca inanın namaz falan kılmasam mı diye düşünüyorum tövbestagfurullah sanki açıklar sadece namaz kılarak devam edemezmiş gibi ee ne güzel dua ediyorsun namaz kılıyorsun sıra ona geldi diye baskı uyguluyor

Ya bunlar tuhaf insanlar canim. Altta kizi ve cocuklari ustte de annesi ve oglunun cocuklari oturuyor. Bildiğim kadariyla esleri hapiste. Tanimiyorum çevreden duydugum bu. Ama dun erkek sesi de vardi. Neyi nesi bilmiyorum ama asiri rahatsiz edici ve belali tipler Su evden de inşallah bir gun taşınırım

Bak şimdi benim salterler attı ama burda. O tam baba mıymış hayırdır da senin anneligini sorguluyor ? Kafadaki saçlar gözükünce iyi anne olunmuyor muymuş? Yani direkt yüzüne şunu derdim, sen benimle bu şekilde konuşuyorsun senin annenin başı kapalı ama bak seni yetistirememis derdim, bu ne terbiyesizlik ya sen hayırdır anne gibi giyinmek nedir önceden o. Gibi mi giyiniyormussun almasaymis seni o zaman haddini bilsin

Öyle insanların istekleri ve arzuları hiç bitmiyor inan canım sen bugün kapansan kapanışını da beğenmez bir kulp bulurlar çarşaf giysen nr güzel olur derler malesef öyle insanları mutlu edemezsin ve değiştiremezsin de hiç canını sıkma kulağını kapa kendini üzmeye değmez inan ki birinden girsin ötekinden çıksın..

Ne güzel ama hatasını anlamış telafi etmeye çalışmış bizimkinde geri vites yok
Söylemeden farkına varmıyorlar asla tartıştıktan sonra derdimi anlattım ona böyle böyle ağladım falan (duygu sömürüsü değildi ama) pişman oldu sonrasında tabi erkeklerin beyni böyle çalışıyor somut şeyler gerekiyor tek tek anlatmak gerekiyor yoksa anlamıyorlar maalesef vay görsen dün geldi hemen makinayı boşalttı masayı hazırladı falan dedim ya böyle yola gel

Bence hepimiz küçükken dlşarda bir şey için ağlayıp zırlayıp evde bir güzel dayağımızı yemişizdir djdk ben de pazarda sucuk diye ağlamıştım sucuk travmam var

Aynı endişeler bende de basladı zaman gectıkce işin ciddiyeti yüklendi sanırım üzerimize. En çok o eski yaşam olacak mı endişesi var ama onu da kendimi şartlıyorum değişen bişi olmayacak onla aynı şeyleri yapmaya devam ededeceksin diye. Çocuklu arkadaşraımdan en çok şikayet olarak duyduğum şey ; bebeğe anne olduğum içgüdüsü ile o kadar yapışık yaşadım ki, gece uyutma, yedirme her sorumluluğu üzeirme kendim aldım, aslında babası ile iletişimini ben kapadım dolayısıyla cocuk 2 yasına geldiği zaman herseyı benle yapmak istemeye basladı, babası ile asla uyumuyor illa benim uyutmam lazım cunku ben buna alıştırmıs oldum diye filan. gerçekten doğduğu zamandan itibaren babası ile ikisinin o iletişimi kurmasını çok istiyorum cünkü ilerisi için sıkıntı yaşamak istemiyorum hem de eşimi o rahatlığa alıştırmak istemiyorum. bu arada eşim gerçekten benden ilgilidir ve benden iyidir iletişimi bebeklerler, çocuklarla. o sebeple bir tık rahat olacağımı düşünüyorum.

Ne kapalılar var açıklar kötü durumdalar kendine hiç yüklenme, eğer gönlünde kapanmak varsa vardır bi zamanı, o zaman gelince olur, asla birinim istediği ve zoruyla kapanma öyle kolay bişey değil taşıyabilmek lazım.
Ben kendi isteğimle kapandım ama çok küçükken kapandım, sıcaktan nefret eden bi yapım olduğundan her yaz açınacağım diyorum öyle zorluyor ki. O yüzden zamanı gelince olursa olur kendini, kim olursa olsun bi başkası için zorlama.
Bu kapanma konusu ile ilgili eşinin ailesi eşine bişeyler diyor olabilşr mi

Kesinlikle katılıyorum , deniyorum .. :)

Geçen hafta çok şiddetli geçti bizim, memlekete gidicektm doktor ben karismam istiyorsan git ama ben takip ettim seni bir sorun olursa halledebilecek misin dedi, yol da 10 saat, bisey misey olur diye kipirdayamadm yerimden sjsjs benim koca da nereye istiyorsan git moduna girmişti, benim koca değişti ben farkediyorum , Çocuğum olduğu için onu terkedemem diye düşünüyor ama çok yanlış düşünüyor:)

Günahlarını almak istemiyorum ama kayınvalidem feraceli görümcelerim normal tesettürlü, söyleyebilirler ya da dediği gibi kendisi kızının ileride annesini açık görüp kafasının karışacağından korkuyor olabilir ama her şekilde bu bana yapılan büyük bir baskı ve haksızlık. Bana sen ununu eledin eleğini astın artık kendini ibadete vermemen için hiç bir sebep yok falan diyor. Benim kendi annem de akrabalarımda çoğunlukla kapalı bu arada ama hiç bir zmaan baskı yapmadılar

Ay evet bir de böyle bir düşünce var kafalarında

Kesinlikle katılıyorum , deniyorum .. :)
Bende açığım namazımı da kılarım kuranımı da okurum ki ben alevi mezhebinde yetişmiş bir insanım benim annem babam namaz niyaz bilmeyen bir insan ben ortaokul son sınıfta din dersinde gusül almayı öğrendim bilmiyordum.. Ailem hiç böyle yetiştirmedi beni çünkü onlarda böyle yetistirilmedi. Ama ben onlardan gizli namazımı kılar kuranımı okurdum karşıydılar da böyle seylere. Benim eşimin ailesi de hep kapalı teyzeleri halaları kv dem kardeşi ama bugüne kadar kapansan ne kadar güzel olur dediğini duymadım eşimin. Amcası bir kere sofra da otururken kapansan ne kadar yakışır gibi bişey söyledi benim eşime karışmayın nasıl isterse öyle yapar o içten gelen bişey dedi isterse yapar istemezse yapmaz dedi hiç öyle kıyafetime karışmak gibi bir huyu da yoktur rahmetli kv dem çok iyi bir insandı bence birçok şey yetiştirilmeyle alakalı. Seni kapalı biri yetiştirmişte nolmus desen keşke

Benimki yaparım bilir ondan da tirsmis olabilir yanında anneme de dedim birkaç gün gelip kalacagim diye iyice sinir ettim onu

Sen anne olmaktan önce bir bireysin, insansın kadınsın, ne olmak istediğine onların karışma hakkı yok, sen dinini anlatırsın çocuğuna, o da babalık görevlerini yapar, orta yolu bulursunuz bu nedir yani şaka gibi ya. Peygamberimiz bile kafirlere bu şekilde davranmamis, utanmasalar Allah'çılık oynayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…