2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benım başta hepsı dokuldu ılk ay cok kotuydu tutam tutam dokuldu gene mı oyle olcak
İlk başta benim de hem kaş hem kirpik hem saç son üç ayda bi gürleşti ama doğum sonrası gidiyorlar mağlesef ama geçici üzülme eskiler hatta derlerdiki bebek seni tanıyor o yüzden saç dökülüyor ama bilimsel adı yaşadığımız hormonların bizi terk edişi

Bunlar ciddi tramva sebepleri hee ben hâlâ ilk okulda bana yapılan zorbalıkları hatırlıyorum aman aman

Vala sana yorum yapmadan senden bişey istemeden önce kendine baksın ben nasılım diye. İyice abartmış artık öküz diyorum buna kusura bakma

Şu mesajınızı çıkarıp odama asmak istiyorum da benim koca okusun imzamı atarım altına

Bunlar ciddi tramva sebepleri hee ben hâlâ ilk okulda bana yapılan zorbalıkları hatırlıyorum aman aman
Şu an çok daha kötü durumda bu zorbalık ya. Ve bence bunun iki sebebi var birincisi sınır koymadan yetiştirmek ikincisi de kontrolsüzce ekrana maruz bırakmak. Yapmayalım tamam mı bunları bak size güveniyorum djkdkf

Şımarık çocuk en tahammülüm olmadığı şey bazen de anne babadan bağımsız şımarık olabiliyor çocuklar aileler, yakın çevre etkiliyor çalışan anne babalara çok fazla yakın arkadaşlarımda da çok örneklerini gördüm mesela çocuğunu kreşe veren arkadaşım çocuğun huyu değişti diyor şımarık hareketlere giriyor diyor anne yaninda yapmıyor anne fark edince de hemen değişiyor falan şimdiki çocuklar da çok zeki anacim çok farklı bizim yetişme seklimiz o zamanki şartlar çevre asla böyle değildi

Yapsan kıymet bilmiyor sen de niye yapiyorsun, kalkıp gitsin işine, sen çalışırken o evde yatarken yapmamış şimdi sende kahvaltı hazırlamak zorunda değilsin, bi akşam yemeği yap ortalığı topla yeter. Kıymet bilmiyorsa çayını meyvesini kendi koysun. Çok yüz vermişsin kusura bakma.

Karnın sertleşip ağrıması kasılma oluyomuş ama dün bana doktor bi günde 10 defa olmuyosa normal dedi

kaynanam yanlışlıkla haklı çıkmış galiba ☹ bence büyüyünce dert etmez ya ikiside çok güzel isimler tek tek söylense de alışır zamanla inşallah

sen üzme kendini boşver kendine değer ver, bunu hissettir ona o da sana değer versin. bak isteyince nasıl yapabiliyormuş sevgiliyken yapmış, şimdi de yavaş yavaş ona sorumluluk ötele bence. çalışıyor olabilir sen de evde calısıyorsun sabah kalkıp hamile hamile kahvaltısını hazırlıyorsun resmen otelcilik hizmeti sunmuşsun adama. o da sana değer verecek o da calıssa da sorumluluk paylaşacak yapacak bısı yok once senın bunu kabul etmen lazım yanı o senı nasıl sindirmiş erkek adam bısı ypmaz calısır fılan diye sen de ona gerekirse alttan alttan kavga etmeden söylenmeden işleyeceksin. bebek olunca bu sefer ıyıce yıne sana yıkacak.

Karnın sertleşip ağrıması kasılma oluyomuş ama dün bana doktor bi günde 10 defa olmuyosa normal dedi
ciddi miisn kasılma diye düşünmedim hıc ama bu agrı ara sıra gırmıyor hep orda. kasım ağrıyor gibi gelen bısı dedım acaaba bebek mı baskı yapıyor

Ne yapayım kavga etmekten yoruldum sakinlik istiyorum stres bebeğe de iyi değil o beni düşünmüyor ben kendimi düşünüp polemiğe girmemeye çalışıyorum sırf bebek için , bir kere 4 aylıkken sinirlendim evi ayağa kaldırdım annemlerin yanına gittim evi terkedip, çiçek aldı geldi özür diledi sonra yine aynı şeyler

Benim de çevremde beş altı tane ahsen var ve hepsi kız. Kardeşim de dediki bizim köyde iki tane ahsen var ikisi de erkek dedi ama en çok buna yoğunlaştım bu ara bakalım kısmet

ciddi miisn kasılma diye düşünmedim hıc ama bu agrı ara sıra gırmıyor hep orda. kasım ağrıyor gibi gelen bısı dedım acaaba bebek mı baskı yapıyor
Hep varsa kasılma değildir ya bi sor istersen Şükran hanım takılmıyo öyle ben neleri soruyorum

Anlamıyorlar zerre hamile kadını da neler yaşadığını da hormonları da anlamıyorlar. Empati yapabilmek için o şeyi yaşamak gerekmiyor her zaman bunu iddia ediyorum. Ama inan kuzum çevremde hamile olup hamile kadının halinden anlamayanlarda var maalesef yani Allah kolaylıklar versin

Ya ne güzel kaşınız saçınız kirpiğiniz gürleşmiş. Benim bıyıklarım ve çene kıllarım gürleşti. Yani saçıma, kaşıma yıllarca ne bakım yağları sürdüm bıyıklarım kadar ahenkle dans etmediler.

Ay evet ya, erkekler yapardı bana çimdirirler, eteğimizi zorla açmaya çalışırlar, saçımızı kopartırlar arka sırada oturan erkekler. Neler neler. İlk okul 1-2-3 travma dolu.

Sırf erkek de değil. 1 kız saçıma sakız yapıştırmıştı.

Benim de yüzümde fışkırıyor önceden bu kadar yoktu ince tüylerdi rahatsız olup alıyorum napim yani sakallı mı gezim eşim görünce başlamissin yine tıraşa tertip diyip tıraş makinesini alıp geliyor beraber tıraş oluyoruz başta kızıyordu ne uğraşıyorsun dökülüyormuş onlar sonra alma boşver diye sonra alıştı ama saçlarımda epeeeyy uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…