2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

tospalak kuşum sabah seni mi okudum doktora gidecektin, nasıl geçti söyle bakıyim?
Ayy anca geldim kuzum şimdi görüyorum mesajını haberler bir öncekine göre iyi gibi bebek iki haftada 800 gram almış 2550 olmuş başı yukarıda maalesef vajinal doğum mümkün değil ama suyumuz iyice azalmış doktor istersen bu hafta alabiliriz risk var ama hareket takibini sıkı yaparım dersen bir hafta daha bekleyip 36 yı görelim dedi yani bu doktorum 5 Mart'da yapmaktan yana doğumu fakat iki ayrı doktorda takipliyim diğer doktoruma yarına randevu bulabildik birde onun görüşünü alacağız tek doktorla erken doğuma karar vermekten korktuk galiba biraz bilmiyorum kafam çok karışık bu arada 35 den sonra ciğer geliştiriciye gerek yokmuş dünya sağlık örgütüde bu kanıdaymış 35 den sonra korkmamıza gerek yok dedi

Herkesin memintolari çok mu büyüdü kızlar? Benim gibi minnak kalan yok mu?
hani aynaya baktığında koltuk altınla gövdenin birleştiği alan var ya, orası bile büyüdü kendi çapında memeleşti benim ama asıl memelerim asla büyümedi öyle söyliyim. lanet olsun biz üçüncü dördüncü memeyi mi istedik, sadece var olanlar azcık büyüsün istedik bu nedir dfjkkjf.

Çok güzel büyümüş çocik ya maşallah yavruma ikinci bir doktor görüşü almak mantıklı tabi ki, hareket takibini bence güzel yaparsan iki üç haftayı bile görürsünüz. Her ikiniz için de hayırlı olan, iyi olan olsun artık tehlike kalmadı çok şükür

Çok şükür ya bende acaba 37 38 görürmüyüz diye sordum ama suyum sınırın altında olduğu için bu riske gerek duymadığını söyledi hatta bu riski almak şuan bile istemeyebilirsin bütün sorumluluk sende dedi bende bu hafta en azından sıkı takip edeceğimi söyledim bakalım yarın ne diyecekler çok şükür şöyle hepimiz sağlıkla doğurup bu gruptan mutlu mutlu geyik yapalım çok amin

Benimki de 3 haftadır baş aşağı. İlk hafta çok zorlanmıştım ama şimdi o hisse alıştım. Yalnız bizimki vajinaya baskı yapmıyo onun yerine leğen kemiğimi gıdıklıyo djdkdkk bazen gerçekten orda kımıldanma hissediyorum çok garip.

Bence sitenin en kötü yanı geriden gelip cevap verdiğin zaman geriye dönmenin çok sinir edici olması. Kaldığım yeri kaybetmeyeyim derken cevap vermiyorum. O anlamda pratik olsa daha çok yazardım
Ben şöyle yapıyorum mesela şiödi sana cevap verdim ya yazdıktan sonra üstüne tıklıyorum bu mesajına beni geri götürüyor kaldığın yere gidiyom öyle

Hanımlar yürürken karnınıZın taş gibi olduğunu hissediyor musunuz ayyy diyesim geliyor yolda o kadar sertleşiyor karnım ve aşagıya baskı
Evet dün 10 dk zor yürüdüm sürünerek eve dönücektim aşağıdan tutu tuta yürüdüm valla bebek içerden yırtarak çıkıcak sandım öyle bir gerginlik sertlik artık vücudunu sert mi hissediyoruz acaba kasılıyoz mu yoksa

Temizlik kahvaltı oglr yemegı çamasır tamam sımdı aksam yemegınden once biraz dınleneyım bugun formumdayım genel de yatış

baş aşağı duruşun da dereceleri varmış kuşum, belki kafa daha sola ya da sağa doğrudur ondan kemiği gıdıklıyor gibi hissediyorsundur ehue

Hanımlar yürürken karnınıZın taş gibi olduğunu hissediyor musunuz ayyy diyesim geliyor yolda o kadar sertleşiyor karnım ve aşagıya baskı
+1 sanki patlayacakmış gibi oluyorum. Çok su içiyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum bazen

Hshsshshsh aynen kizz memelerin simitleri çıktı yanlardan ama kendileri pek büyümedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…