2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde konuşan kişi sayısı az bacım ondan oluyo
Çünkü hem forumu takip edip hem de sessizce örgü ören bir de ben varım yazmamıştım senin örgüleri görünce canım çekti yazayım dedim ana kız kombini yapıyorum bitince atıcammmm

Kizlar fiyati cok mu pahali

Eklentiler

• 1000085746.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 82
Güzel ama pahalıymış gerçekten. Benzerleri e bebekte falan daha uyguna var aslında ben çok aşırı pahalı şeyler almadım hiç ilk aylar çok çabuk büyüyorlar diyorlar. Yine çok heveslendiysen al tabi ama bana iki parça için çok geldi o fiyat

Bebek olunca pahalı kuzu ya kendine alsan yada biraz büyümüş çocuğa alsan tamam deriz de kaç gün giyecek diyor insan. Ama dersen ki ben zengünüm koy dötüne oda seçenek tabi zengin olunsa da yine de israf gibi geliyor bana bilemedim çok konuştum

Ay bende öyleyim ben pek değişikliklerden hoşlanmam belirli bir rutinim olur ona göre hareket ederim rutinimin aksamasından hiç haz duymam. Birini gerçekten seversem ona herşeyimi feda ederim genelde sonra pişman olurum ama yine olsa yine yapardim derim pişmanlık duymam genellikle. Eğer kalbim kırıldiysa çok üzülürüm ama sonrasında karşı tarafı yaptıklarına pişman olup yalvarma derecesine getirene kadar manipüle ederim

kaynanam yanlışlıkla haklı çıkmış galiba ☹ bence büyüyünce dert etmez ya ikiside çok güzel isimler tek tek söylense de alışır zamanla inşallah
Canım büyüdüğü zaman tanıştığı insanlara söyler hangisini kullanıyorsa bence de sorun etmez gönlünden geçeni koy canım dinleme kaynana falan ismiyle yaşasınlar inşallah

Bizde konuşan kişi sayısı az bacım ondan oluyo

Ya bir çok kişi sadece okuyor. YAzmıyor. Ama başka başlıklarda yazdıklarını görüyorum. Mesela Nisan annelerine yazdırıp nasılsa Mart ayında doğumum olacak diyerek sadece Mart ayında yazanlar var.

Evi pok götürüyor ve ben saldıkça ve bu evi böyle gördükçe sanırım iyice psikolojimi etkiliyor. Ya Allah bismillah ben sağlı sollu eve girişmeye gidiyorum hakkınızı helal edin kızlar Muhtemel bir bel ağrısıyla ve işlerden sıkılıp yarım bırakmış olarak aranıza geri döneceğimden de eminim. Şimdi gaza gelmiş olabilirim ama maksimum yarım saat sürecek. Kendimi tanıyorum. Hayırlısı

Kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı? Aldıysanız bana link atabilir misiniz ben karar veremedim

Aynen oyle. Hele bazı çocuklar gerçekten çok çabuk büyüyorlar mesela ilk cocugumda bazı tulumları 1 yada 2 kere giydirebilmisimdir . Alt üst takimlar daha kullanışlı geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…