- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Yarısınj sana vereyimZaten minikler, hamileliğin baslarinda biraz büyür gibi oldu heyecan yaptım sonra kaldı öylehevesler yine kursakta.....
Meme mi o da ne?Herkesin memintolari çok mu büyüdü kızlar? Benim gibi minnak kalan yok mu?
Ver ben taşırım seninkileriYarısınj sana vereyim
Biri bize öğretsinMeme mi o da ne?
Ben bilmiyor.
Sen ne demek istiyor?
Seve seveVer ben taşırım seninkileri
Benimde mutfağı bok götürüyor bulaşık makinesini dündendir boşaltamafım canım istemiyor halbuki 5dakşkalık şey kendimi hazırlamam 40 saast dkdkkd2 döndüm bi çamaşır attım bizim süpürge standart süpürge bana ağır geliyor halıyı süpürürken yenisini aldırcam taşıyamıyorum ama pahalı bekliyorum istediğimi alabilmek içinbende gırgır yaptım geldim. Evi hala pok götürüyor amaaaan purt çokta fifi deyip yaydım yine göbeği
Ucu varsa rahatız kuzu aslında bende bir uç var zaten olmayan memelerimin yarısını uç oluşturuyor ablam oha çocuk boğulcak diyorBiri bize öğretsin
Yuuuh. Dertler çeşit cesit. Kiminin yiyecek ekmeği yok kiminin memeleri büyük jffjjfBen birde destekli sütyen takmayı seviyorum bunda takiyim dedim anam gözüme daha biyük geldiayreten arasını yapıştırdı sonra orası tahriş oldu kıpkırımızı kötü yanlarını anlatayiö istemeyin sjjd sırt üstü yatınca ağzına gircekler gibi oluyor sanki bide göbeğini de göremiyon sırt üstü uzanınca yani kanımca artıları yok dndjkd
Aynen benim de memintolar küçük onların da yarısı uç zatenUcu varsa rahatız kuzu aslında bende bir uç var zaten olmayan memelerimin yarısını uç oluşturuyor ablam oha çocuk boğulcak diyorbüyüklük (en azından çocuk için ) önemli değil performans önemli o yüzden devamke artık kendimi nasıl motive etme yöntemi bulmuşsam burdan devam
- Kızlar selam, malum Şubat ayının son günlerindeyiz. Cuma günü 1 Mart
Bu ay ile birlikte doğumlarımız başlıyor artık. Allahım hepimize güzel doğumlar nasip etsin ve buraya gelip anlatalım doğumlarımızı güzelce
- Hala cinsiyeti, bebişin ismi belli olmayanlar var. Belli olan varsa söylerseniz ekleyebilirim. Yaşadığı şehri söylemeyenler de var. Belki aynı şehirde olan varsa birbirinize destek olursunuz paylaşırsanız belli konularda.
- Aşağıdaki tablo başlığımızın 1. sayfasında yer alan tablo. Eksik bilgisi olan bana söyleyebilir. Bu arada ilk doğum yapan annemiz @Minikmucizem9494 oldu.
Tablomuza haftasını ve tarihini ekledim nazar boncuklu. Doğumlar oldukça ekleyeceğim. Bana doğurunca haftanızı ve tarihinizi söylemeniz yeterli.
- Sezaryen tarihi alanlar da bana söylüyorlar onları da tabloda "Planlı" diye tarihleriyle ekliyorum. Böylece tarihler yaklaştıkça görebiliriz kimin doğumu geliyor diye.
Eki Görüntüle 3393572
@kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsnitsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus @pelinn @mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 @nestan @Melisa8520 @cule
Hakikaten niye böyle olduk biz yaBenimde mutfağı bok götürüyor bulaşık makinesini dündendir boşaltamafım canım istemiyor halbuki 5dakşkalık şey kendimi hazırlamam 40 saast dkdkkd
Ay vallahi iki gündür hicbi şey yapasim yoktu bugün hadi diye diye kendimi gaza getirdim kalktım evi supurdum mutfağı topladım makine boşalt doldur çamaşırlari attım sonra da bı dus aldim oooh şimdi çayımı aldım oturdum yerime dünya yansınBenimde mutfağı bok götürüyor bulaşık makinesini dündendir boşaltamafım canım istemiyor halbuki 5dakşkalık şey kendimi hazırlamam 40 saast dkdkkd
Avantaj bak bu 1-0 öndeyiz küçük ama uçlu memeler baş kaldırdı yeaaaaAynen benim de memintolar küçük onların da yarısı uç zaten
Bu benn. İki haftadır akşam mutfağa giresim gelmiyor hiçbenim bu ara hiç yemek yapasım gelmiyor, sizin de öyle mi? mesela dışarı çıkıp kurabiye almaya asla üşenmiyorum ama kalkıp iki dakka mutfağa yürüyüp yemek yapmaya çok aşırı üşeniyorum. anı yaşayalım, canımız ne isterse öyle yapalım diye diye kredi kartım limite dayandı yine uslanmıyorum yine akıllanmıyorum ya
Ben desteklli sütyeni seviyorum dik gösteriyor dnxkdYuuuh. Dertler çeşit cesit. Kiminin yiyecek ekmeği yok kiminin memeleri büyük jffjjf
Ben penye sütyen bile takmayi sevmiyorum. Genelde de salaş giyiniyorum zaten o yüzden meme ucu da belli olmuyor diye günlük hayatta bile takmıyorum jddjjd
Aha her seyı yaptım yemege gelınce bittim sevmıom yemek yapmayı evde yemeyı en iyisi dısarda yemekbenim bu ara hiç yemek yapasım gelmiyor, sizin de öyle mi? mesela dışarı çıkıp kurabiye almaya asla üşenmiyorum ama kalkıp iki dakka mutfağa yürüyüp yemek yapmaya çok aşırı üşeniyorum. anı yaşayalım, canımız ne isterse öyle yapalım diye diye kredi kartım limite dayandı yine uslanmıyorum yine akıllanmıyorum ya
Şuan bu minnak içimde olmasa, şekerden korkmasam inan al benden de o kadar 7-24 dışardan yicem bi üşengeçlik işte bu içimdeki oğliş kendimi suçlu hissettiriyor kıçımı kaldırıp mecbur yapıyorum bişiler ama içimde yaşadıklarım ise senle aynıbenim bu ara hiç yemek yapasım gelmiyor, sizin de öyle mi? mesela dışarı çıkıp kurabiye almaya asla üşenmiyorum ama kalkıp iki dakka mutfağa yürüyüp yemek yapmaya çok aşırı üşeniyorum. anı yaşayalım, canımız ne isterse öyle yapalım diye diye kredi kartım limite dayandı yine uslanmıyorum yine akıllanmıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?