Ay bende öyleyim ben pek değişikliklerden hoşlanmam belirli bir rutinim olur ona göre hareket ederim rutinimin aksamasından hiç haz duymam. Birini gerçekten seversem ona herşeyimi feda ederim genelde sonra pişman olurum ama yine olsa yine yapardim derim pişmanlık duymam genellikle. Eğer kalbim kırıldiysa çok üzülürüm ama sonrasında karşı tarafı yaptıklarına pişman olup yalvarma derecesine getirene kadar manipüle ederim
Aynen oyle. Hele bazı çocuklar gerçekten çok çabuk büyüyorlar mesela ilk cocugumda bazı tulumları 1 yada 2 kere giydirebilmisimdir . Alt üst takimlar daha kullanışlı geliyo bana
Güzel ama pahalıymış gerçekten. Benzerleri e bebekte falan daha uyguna var aslında ben çok aşırı pahalı şeyler almadım hiç ilk aylar çok çabuk büyüyorlar diyorlar. Yine çok heveslendiysen al tabi ama bana iki parça için çok geldi o fiyat
Bebek olunca pahalı kuzu ya kendine alsan yada biraz büyümüş çocuğa alsan tamam deriz de kaç gün giyecek diyor insan. Ama dersen ki ben zengünüm koy dötüne oda seçenek tabi zengin olunsa da yine de israf gibi geliyor bana bilemedim çok konuştum
Valla bunun aynisinin ucuzunu gorurseniz beni etiketleyip paylasin giz cidden cok hosuma gitti bitanesi bile alsam yeter boyle suslu bisi hic alamadim bebeme
Bence sitenin en kötü yanı geriden gelip cevap verdiğin zaman geriye dönmenin çok sinir edici olması. Kaldığım yeri kaybetmeyeyim derken cevap vermiyorum. O anlamda pratik olsa daha çok yazardım
Bence sitenin en kötü yanı geriden gelip cevap verdiğin zaman geriye dönmenin çok sinir edici olması. Kaldığım yeri kaybetmeyeyim derken cevap vermiyorum. O anlamda pratik olsa daha çok yazardım
evet kesinlikle, aşırı sinir oluyorum ben de. buna ek olarak bir de yeni bir sohbet akışı oluşmuş oluyor, o akışı bozmak istemiyorum. zaten en gevezelerden biri benmişim şimdi baktım da başlık istatistiklerine, seks yapıyo olsam dün o on beş sayfa kırk beş falan olurmuş allah korumuş hepinizi yine az sayfa okuyup geçmişsiniz jkdfjskdlfjksd
Maalesef mobil uyumluluğu kötü sitenin. Ben telefondan değil laptop üstünden giriyorum çok rahat ediyorum. Okumadığım mesaj kalmıyor böylece. Yeni sekmeden cevap verip okumaya devam ediyorum.
Benim oğluş uzun zaman yan pozisyonda kaldı, onu kast etmiştim. O zaman tabi aşağı ağırlık olmuyordu. Ama gece ben yan yatarken yattığım yöne doğru kayiyordu ve yer çekimi haliyle gobegimin altına destek koymadan yatamiyordum.
3 haftadır baş aşağı pozisyonda, yatmak bana daha kolay geliyor ama ayakta ve otururken aşağı doğru viiiiiiy diye kaydığını hissediyorum hani ağzında da çıktı çıkacak sanki jcjcivfjzgst
Benim oğluş uzun zaman yan pozisyonda kaldı, onu kast etmiştim. O zaman tabi aşağı ağırlık olmuyordu. Ama gece ben yan yatarken yattığım yöne doğru kayiyordu ve yer çekimi haliyle gobegimin altına destek koymadan yatamiyordum.
3 haftadır baş aşağı pozisyonda, yatmak bana daha kolay geliyor ama ayakta ve otururken aşağı doğru viiiiiiy diye kaydığını hissediyorum hani ağzında da çıktı çıkacak sanki jcjcivfjzgst
aa döndü mü levent başkan? hadi hayırlı olsun heuheu
ilk başlarda insan tuhafsıyor ama bir yerde alışıyorsun o aşağıdaki baskı hissine ve hiç umrunda olmadan hayatına devam edebiliyosun. bazen kollarıyla kapıyı aç kadın der gibi vajinama doğru vuruyor, o zaman bozuşuyoruz bizim çükübikle onun dışında güzel hehe.
3 haftadır baş aşağı pozisyonda, yatmak bana daha kolay geliyor ama ayakta ve otururken aşağı doğru viiiiiiy diye kaydığını hissediyorum hani ağzında da çıktı çıkacak sanki jcjcivfjz
aa döndü mü levent başkan? hadi hayırlı olsun heuheu
ilk başlarda insan tuhafsıyor ama bir yerde alışıyorsun o aşağıdaki baskı hissine ve hiç umrunda olmadan hayatına devam edebiliyosun. bazen kollarıyla kapıyı aç kadın der gibi vajinama doğru vuruyor, o zaman bozuşuyoruz bizim çükübikle onun dışında güzel hehe.