2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo Ben varım daha yalniz degilsin kız Doktorun düzelttiği tarihe göre 30+6 bugün o da 1 mayısa tekabül ediyor bakalım kim kapatcak en son dükkanı
Hadi bismillah ben martın 20 sinden sonra heyecan yaparım artık

İntikam ve manipülasyonun kraliçesi yengec burcudur zaten ama cok sinsice yaptığımızdan pek kimse bilmez hfjfjgjjfuf

Aynen oyle. Hele bazı çocuklar gerçekten çok çabuk büyüyorlar mesela ilk cocugumda bazı tulumları 1 yada 2 kere giydirebilmisimdir . Alt üst takimlar daha kullanışlı geliyo bana
Ben de az tulum aldım alt üst daha çok artık yenidoğan değil 1-2 yaş alıyorum uygun fiyat görürsem

Sanki biraz ama çok tatlılarr
Valla cidden oyle

Çok tatlışşlar.

Pahalılık konusuna gelirsek de kime göre neye göre. Mesela bana göre evet pahalı.

Valla bunun aynisinin ucuzunu gorurseniz beni etiketleyip paylasin giz cidden cok hosuma gitti bitanesi bile alsam yeter boyle suslu bisi hic alamadim bebeme

bazen çok hızlı konuşuyonuz o zaman katılmıyom, böyle muhabbeti izliyom ben
Bence sitenin en kötü yanı geriden gelip cevap verdiğin zaman geriye dönmenin çok sinir edici olması. Kaldığım yeri kaybetmeyeyim derken cevap vermiyorum. O anlamda pratik olsa daha çok yazardım

Hanımlar yürürken karnınıZın taş gibi olduğunu hissediyor musunuz ayyy diyesim geliyor yolda o kadar sertleşiyor karnım ve aşagıya baskı
Evet ve bebeğin başını hissediyorum desem yeridir, hele oturduktan sonra ayağa kalkınca aşağı kaydığını dahi hissediyorum o baskıyla.

Yan yatarken böyle sıkıntılar yoktu

Bence sitenin en kötü yanı geriden gelip cevap verdiğin zaman geriye dönmenin çok sinir edici olması. Kaldığım yeri kaybetmeyeyim derken cevap vermiyorum. O anlamda pratik olsa daha çok yazardım
evet kesinlikle, aşırı sinir oluyorum ben de. buna ek olarak bir de yeni bir sohbet akışı oluşmuş oluyor, o akışı bozmak istemiyorum. zaten en gevezelerden biri benmişim şimdi baktım da başlık istatistiklerine, seks yapıyo olsam dün o on beş sayfa kırk beş falan olurmuş allah korumuş hepinizi yine az sayfa okuyup geçmişsiniz jkdfjskdlfjksd

Maalesef mobil uyumluluğu kötü sitenin. Ben telefondan değil laptop üstünden giriyorum çok rahat ediyorum. Okumadığım mesaj kalmıyor böylece. Yeni sekmeden cevap verip okumaya devam ediyorum.

Evet ve bebeğin başını hissediyorum desem yeridir, hele oturduktan sonra ayağa kalkınca aşağı kaydığını dahi hissediyorum o baskıyla.

Yan yatarken böyle sıkıntılar yoktu
Yan yatarken derimden sıyrılıp çıkacak gibi oluyor

Yan yatarken derimden sıyrılıp çıkacak gibi oluyor
Benim oğluş uzun zaman yan pozisyonda kaldı, onu kast etmiştim. O zaman tabi aşağı ağırlık olmuyordu. Ama gece ben yan yatarken yattığım yöne doğru kayiyordu ve yer çekimi haliyle gobegimin altına destek koymadan yatamiyordum.

3 haftadır baş aşağı pozisyonda, yatmak bana daha kolay geliyor ama ayakta ve otururken aşağı doğru viiiiiiy diye kaydığını hissediyorum hani ağzında da çıktı çıkacak sanki jcjcivfjzgst

aa döndü mü levent başkan? hadi hayırlı olsun heuheu

ilk başlarda insan tuhafsıyor ama bir yerde alışıyorsun o aşağıdaki baskı hissine ve hiç umrunda olmadan hayatına devam edebiliyosun. bazen kollarıyla kapıyı aç kadın der gibi vajinama doğru vuruyor, o zaman bozuşuyoruz bizim çükübikle onun dışında güzel hehe.

Ha şimdi anladım aynen benimde ilk yandı makat gelişli oldu şimdi kafasını aşağıda hissediyorum hayırlısı işe kazasız belasız gelsinler canciğerler

Öyle yapınca "öyle etme acıyo" diyorum ben yapmıyor (hmmm muhakkak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…