- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Emzirmeye bu daha iyi kardaasınal buda benimkiay çok güldüm
Sen meme ucu diyorsun benim eşimin komple memeleri benimkinden büyük kuzuOooo bişey dicem ama gülmeyin eşimin meme ıcu benimkinden daha büyükeşime diyom bebiş benş tutmazsa senin memitoyı veririz
Değiş tokuş yapınSen meme ucu diyorsun benim eşimin komple memeleri benimkinden büyük kuzu
ay kız Allah da seni güldürsün sesli güldüm ya
Bu konuda muzdarip olduğum bir şey var. Doğuştan 3 meme ucum var. Aslında bakıldığında 2 tane memem var ancak 3. meme ucum bir memenin hemen altında. Benim o meme ucum büyüdühani aynaya baktığında koltuk altınla gövdenin birleştiği alan var ya, orası bile büyüdü kendi çapında memeleşti benim ama asıl memelerim asla büyümedi öyle söyliyim. lanet olsun biz üçüncü dördüncü memeyi mi istedik, sadece var olanlar azcık büyüsün istedik bu nedir dfjkkjf.
Bizim de isim belli Gökçe olacak ve Gaziantep te yaşıyorum
- Kızlar selam, malum Şubat ayının son günlerindeyiz. Cuma günü 1 Mart
Bu ay ile birlikte doğumlarımız başlıyor artık. Allahım hepimize güzel doğumlar nasip etsin ve buraya gelip anlatalım doğumlarımızı güzelce
- Hala cinsiyeti, bebişin ismi belli olmayanlar var. Belli olan varsa söylerseniz ekleyebilirim. Yaşadığı şehri söylemeyenler de var. Belki aynı şehirde olan varsa birbirinize destek olursunuz paylaşırsanız belli konularda.
- Aşağıdaki tablo başlığımızın 1. sayfasında yer alan tablo. Eksik bilgisi olan bana söyleyebilir. Bu arada ilk doğum yapan annemiz @Minikmucizem9494 oldu.
Tablomuza haftasını ve tarihini ekledim nazar boncuklu. Doğumlar oldukça ekleyeceğim. Bana doğurunca haftanızı ve tarihinizi söylemeniz yeterli.
- Sezaryen tarihi alanlar da bana söylüyorlar onları da tabloda "Planlı" diye tarihleriyle ekliyorum. Böylece tarihler yaklaştıkça görebiliriz kimin doğumu geliyor diye.
Eki Görüntüle 3393572
@kelebek012 @Ashleyyytospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook R Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd Meine Sterne O ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus P pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 nesilsah @Melisa8520 @cule
A Afratafrac Canım Gökçen olacak kızımın adı
Bu ay ile birlikte doğumlarımız başlıyor artık. Allahım hepimize güzel doğumlar nasip etsin ve buraya gelip anlatalım doğumlarımızı güzelce
- Hala cinsiyeti, bebişin ismi belli olmayanlar var. Belli olan varsa söylerseniz ekleyebilirim. Yaşadığı şehri söylemeyenler de var. Belki aynı şehirde olan varsa birbirinize destek olursunuz paylaşırsanız belli konularda.
- Aşağıdaki tablo başlığımızın 1. sayfasında yer alan tablo. Eksik bilgisi olan bana söyleyebilir. Bu arada ilk doğum yapan annemiz @Minikmucizem9494 oldu.
Tablomuza haftasını ve tarihini ekledim nazar boncuklu. Doğumlar oldukça ekleyeceğim. Bana doğurunca haftanızı ve tarihinizi söylemeniz yeterli.
- Sezaryen tarihi alanlar da bana söylüyorlar onları da tabloda "Planlı" diye tarihleriyle ekliyorum. Böylece tarihler yaklaştıkça görebiliriz kimin doğumu geliyor diye.
Eki Görüntüle 3393572
@kelebek012 @Ashleyyytospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @isimsizzzbiriiii @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek @Pumpkin04 @greatcook R Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 @evdekiliyakat @muggle1 @mmervee_ @kayaaaaaddd Meine Sterne O ozlemhsan @seeymaaa @wttrress @Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilay @ZEYTUB @Hali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Infinite Soul @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @Ilknurck @papatya00000 @hatice3 @Karusel @strudel @pdrci16 Y ysnmrv @classy @Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus P pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @lishna @tuver @zeytin81 nesilsah @Melisa8520 @cule
Bir iki hafta önce böyleydi benim surekli disarda yemek istiyordum, sonra tekrar geliyor merak etme. Bana biraz da şeyden oldu ya bu sürekli düzgün beslenme modundan. Bence aşırı toksik bir şey ve uzun vadede böyk geliyor. Denge en iyisi.benim bu ara hiç yemek yapasım gelmiyor, sizin de öyle mi? mesela dışarı çıkıp kurabiye almaya asla üşenmiyorum ama kalkıp iki dakka mutfağa yürüyüp yemek yapmaya çok aşırı üşeniyorum. anı yaşayalım, canımız ne isterse öyle yapalım diye diye kredi kartım limite dayandı yine uslanmıyorum yine akıllanmıyorum ya
Altın günü gibi lolAslında yakın olsak toplanıp bir gün birimizin evini yapsak hepimiz göbüşlğ birbirimze bakıp yapma isteği gelir
Senin bebis çok şanslı valla elini attığı yer memikto ucu olcak.Bu konuda muzdarip olduğum bir şey var. Doğuştan 3 meme ucum var. Aslında bakıldığında 2 tane memem var ancak 3. meme ucum bir memenin hemen altında. Benim o meme ucum büyüdünolcak böyle bilmiyorum. Ucubeler sirki olsa katılabilirim.
Ya o konuda da aslında şöyle. Benim de küçüklüğümden beridir meme uçlarım hep içerideydi. Doktorlar bunun sıklıkla görülebilen bir şey olduğunu söylemişler. Ancak ne zaman hamile kaldım. Meme uçlarım çıktı dışarıya. Çok enetersan. Artık meme uçlarım var.Senin bebis çok şanslı valla elini attığı yer memikto ucu olcak.
Benim bi çocukluk arkadaşım var, memelerinin ucu doğuştan yok. Bildiğin meme ucu yoktu, o yüzden hiç emziremedi.
Valla ben iki saat yürüdüm az önce yolda arada karnım sertleştiler ne oluyoruz oldum son ayımda ne yapacağım ben hergün akşama kadar toplam bi saat zaten dışarda oluyorum inşalslh bu yürüyüşlerim bana rahat doğum kolay doğum sakin doğum hızlı doğum olarak geri gelirEvet dün 10 dk zor yürüdüm sürünerek eve dönücektim aşağıdan tutu tuta yürüdüm valla bebek içerden yırtarak çıkıcak sandım öyle bir gerginlik sertlik artık vücudunu sert mi hissediyoruz acaba kasılıyoz mu yoksa
valla bende çok su içiyorum o kadar içiyorum miğdem bulanıyor+1 sanki patlayacakmış gibi oluyorum. Çok su içiyorum ondan mı acaba diye düşünüyorum bazen
Kız temizlik yaptın mı senMeme mi o da ne?
Ben bilmiyor.
Sen ne demek istiyor?
ben kendimkini çizersem sayfada yer kalmazal buda benimkiay çok güldüm
Eki Görüntüle 3393572
nasıl yanı o 3. ben mi ?Bu konuda muzdarip olduğum bir şey var. Doğuştan 3 meme ucum var. Aslında bakıldığında 2 tane memem var ancak 3. meme ucum bir memenin hemen altında. Benim o meme ucum büyüdünolcak böyle bilmiyorum. Ucubeler sirki olsa katılabilirim.
Keşke yürüyebilsem herkes soruyo yürüyüş yapıyo musun diye tembellikten yürümüyorum zannediyolar ama yok çok ağrım oluyoValla ben iki saat yürüdüm az önce yolda arada karnım sertleştiler ne oluyoruz oldum son ayımda ne yapacağım ben hergün akşama kadar toplam bi saat zaten dışarda oluyorum inşalslh bu yürüyüşlerim bana rahat doğum kolay doğum sakin doğum hızlı doğum olarak geri gelir
valla bende çok su içiyorum o kadar içiyorum miğdem bulanıyor
Kız temizlik yaptın mı sen
ben kendimkini çizersem sayfada yer kalmaz
Büyük bir et beni gibi. Ama meme ucuymuş doktor demişti zamanında. Baya memenin sadece uç kısmı gibi düşün.nasıl yanı o 3. ben mi ?
anladım. bende de o sekılde var meme ucunun hemen hemen bıtısııgınde yıne o sıyah bolumde yanı. hamılelık onces daha kucuktu sımdı hamılelıkte kılo alınca meme o da buyudu sıvılce gıbı ama sıyah yanı beyaz degıl, gıcık oluyorum onaBüyük bir et beni gibi. Ama meme ucuymuş doktor demişti zamanında. Baya memenin sadece uç kısmı gibi düşün.
Cok enteresan... benim arkadaşımın ama hiç yok, yani o memedeki pembelik var da uç yok. Haliyle hamilelikte de çıkmadı.Ya o konuda da aslında şöyle. Benim de küçüklüğümden beridir meme uçlarım hep içerideydi. Doktorlar bunun sıklıkla görülebilen bir şey olduğunu söylemişler. Ancak ne zaman hamile kaldım. Meme uçlarım çıktı dışarıya. Çok enetersan. Artık meme uçlarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?