2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişi soracağım. Makatınızda acı oluyormuş sanki içinizden bir şey çıkmaya çalışıyormuş gibi ara ara ? Yerinizden zıplatacak şekilde.
benim oluyor, sonra basurdur o diyip geçiyorum çünkü basur gerçekten. aşırı moralim bozuk, üçüncü göt lobu çıkarıyorum bence ldfkldfkl

kızlar benim iki gündür vajinamda ağrı var ara ara batma oluyor ama ağrı böyle sanki birisi oraya saatlerce baskı uygulamışta içindeki kemiklerim sızlıyor gibi 34. haftadayım normal mi bu durum aranızda yaşayan var mı

Ben de bugün 32+0 olarak kontrolden çıktım, oğlum 2 kilo, 43 cm olmuş. Lütfedip bize burnunun ucunu gösterdiği için ona küfür şey teşekkür edip fotoğraf alamadan götümüze baka baka geri döndük
Bu da benim önden ve yandanım

Eklentiler

• IMG_2936.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_2937.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 72
Ahahahahaha ya bu meme mevzusunda aşırı geyik var türlü türlü ölçüler
Aman yaptım işte bişiler yaptım mı yaptım ama

enem yirim maşallah çociğe
ay bu arada sarışın olman beni her seferinde şaşırtıyor ya, sen burhan altıntopsun kendine gel djkfj.

Böylece tabloda ismini yazdırıp cinsiyetini söyleyenlerden erkek oranı hala önde.

Erkek: 40

Kız: 36
Bi sey hatırladım sen böyle yazınca. Ben cinsiyet partisini iş yerinde yapmıştım, daha doğrusu bir arkadaşım üstlenmişti. Mülteci kampında çalışıyorum ya çocuklar falan zibil gibi, onlara da her şey heleşen... arkadasim hem iş arkadaşlarıma hem çocuklara bi kağıt doldurttu. Kız diye tahmin edenler bir bölüme ismini yazdi erkek diyenler bir yere. Ben de yazmıştım erkek diye tahminimi.

Neyse işte balon patladı, erkekmiş falan. Erkek yazanlar diyo ki biz kazandiiikk hoooooeee, küçük kızın biri geldi bana dedi ki "sen neden erkek yazdın, biz kazanamadık " hahahhahah

Bsnsnbsjsbsjwh

kızlar emzirme örtüsü aldınız mı ? trendyoldakiler çiçekli böcekli düzgün bir desen bulamadım ya, tam da yaza denk gelecek ya daha sade şık istiyorum

Doktorum hepsine normal dedi tek tek saydı bunları

Kızlar bişi soracağım. Makatınızda acı oluyormuş sanki içinizden bir şey çıkmaya çalışıyormuş gibi ara ara ? Yerinizden zıplatacak şekilde.
Yok. Şu hamileligimde tek bir şeyden çekmedim o da götüm.

Senin bebisin başı yukarıdaydi daha yanlış mı hatırlıyorum? Baskı oluyordur belki o şekilde? Çünkü ben baş aşağı baskısını aşırı şekilde hissediyorum.

kızlar emzirme örtüsü aldınız mı ? trendyoldakiler çiçekli böcekli düzgün bir desen bulamadım ya, tam da yaza denk gelecek ya daha sade şık istiyorum
Benim aldığım çok soft hoş duruyor kumaşı da müslin çok güzel bir bak istersen

Beeeeeennnn

Aaaa böyle ara ara acı hissi olmasına mı deniyormuş basur. Vay arkadaş.
ay hayır ona denmiyor kuşum, başka bir şeye deniyor da bendeki o his basurdan kaynaklanıyor bence demeye çalıştım. belki beren'in ayakları makata doğru tepikliyodur onu hissediyorsundur

ama basur da çıkacak olabilir yani, o da bir ihtimal. neyse ben ağzımı hayra açayım, susuyom bu konuda

Evet kuzum başı yukarıda benimkinin haftalardır. Yani bu dediğim şey sürekli değil. Bazen birden öyle bir geliyor ki kıçımdan dışarıya çıkmaya çalışan bir şey var gibi acıyor. Zonkluyo filan.

Keşke yürüyebilsem herkes soruyo yürüyüş yapıyo musun diye tembellikten yürümüyorum zannediyolar ama yok çok ağrım oluyo artık kolay mı doğururum zor mu bilemiyorum
Ben de yürüyemiyorum, en az iki üç aydır yolda o hamilelerin tipik penguen yürüyüşü gibi yürüyorum ve aşırı yavaş. Ama kasımdan düne kadar haftada bir gün anne sporu diye bir kursa gittim ve öyle çok aşırı olmasa da pek de hafif sayılmayacak şekilde spor yaptım. Kardiyo, pilates, esneme, ısınma soğuma gibi çeşitli hareketler yaptim ve zorlanmadim. Youtube'da kesin vardır, bir dene bence. Hiç hareketsizlik iyi değil, günde en az 15 dakika yapsan bile faydasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…