2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Su uyku hali 33 haftadan beri benimle birakmiyor pesimi hic yoktu bu zamana dek suan istedigim yerde uyuyabilme.potansiyeline sahibim

Olur canım bakarım hareketsiz olmak beni de çok rahatsız ediyo üzülüyorum ama bi türlü harekete geçemiyorum bütün denemelerim ağrıyla sonuçlandığı için hevesim kırıldı resmen. Hamilelikle ilgili sağlıklı olarak yapamadığım tek şey bu 10 güne eşim gelicek o zorla paçamdan çeke çeke yaptırır bişeyler artık

Keşke yürüyebilsem herkes soruyo yürüyüş yapıyo musun diye tembellikten yürümüyorum zannediyolar ama yok çok ağrım oluyo artık kolay mı doğururum zor mu bilemiyorum
Ya böyle diyoruz ama tabi sağlıklı yürümek ama yürümedim zor doğururum diye düşünme evde oturarak bile egzersiz yaparsın

Nişantaşılı olduğumdan hzjsj. Beni esmer mi hayal ettin ben de seni sarı hayal etmiştim
hahaha birbirimizi bambaşka hayal etmişiz, iyi ki flörtleşmiyoruz yoksa buralar hep kırık dökük kalırdı kdjfkljf

Y ysnmrv kiz bi ara kayboldugunda seni uana yakila ben spruyordum herkeşlere nerde bu kizçe die insan bi vefa gosterir ulen nasilsin filan der ozel muamele hak ediorum bence
Oy kuşum yazıyoruz ya genel ne bilem ben yokken kim ne yaptı onu da bilmiyorum kız. nassın iyimisin dicem de az sende de benim 10 gün yaşadığım ruh hali var gibi geliyor çok bulaşmıyorum en son kan değerleri ile ilgili yorumlaştık kız sonra bişi mi oldu ben bi 10 sayfa kadar okumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…