2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız hepimizin ağrısı oluyor valla ay oy diye diye gidip geliyorum

Mesela iki elini duvara daya, bacaklarını kırmadan geri getir götür. Dört ayak şeklinde dur, bir sag bir sol kolunu öne getir götür. Ayak parmaklarının üstünde kendini kaldır indir. Sadece doğum için değil vücuttaki kan akışı için ve psikolojik olarak da hareket etmek güzel. Ben o yuruyememeyi çok iyi biliyorum, bir gün çok yürüdüm ertesi gün ayağa kalkamamistim daha 14. Haftada falandım üstelik ama spor yapabildim garip bir sekilde, evde de devam etmeye calisicam simdi. Emin ol herkese göre bir hareket çeşidi var.

Yok kiz ben iyiiyim bebem de iyimis kan sulandiricim yetmiomus gobekten igne vurulana gectm iste onun harici gun tarih verdi dogum icin onun stresti var belki biraz uzerimde senin manyak komsularin durdu mu bari

Doğru bunları yapmak da kolay aslında az önce bacakları kırmadan geriye yana açma hareketi yaptım baya rahatladı kemiklerim. Ben az az bişeyler yapmaya başlayayım bari kan dolaşımı için en azından pilates topum da var 35 den sonra zıplar dururum o da kolay

Yok kiz ben iyiiyim bebem de iyimis kan sulandiricim yetmiomus gobekten igne vurulana gectm iste onun harici gun tarih verdi dogum icin onun stresti var belki biraz uzerimde senin manyak komsularin durdu mu bari
Kan sulandırıcı kaçlık vermişti canım. Oksapar hakkında da konuştuk kuzu hatırlıyorum. Kısa süre kullanacaksın Allah’tan. Normaldir kuzu direk sezaryen tarihi verilmesi bir açıdan iyi aslında en azından hazırlıklarını yaparsın güzelce mental olarak da iyi yönden bakmaya çalış inşaAllah

Ya ben aslında çok dillendirmek istemiyorum da bir arkadaşım beni bu 10 günlük süreçte yordu biraz. Yani aslında bana empati yapması lazımken psikolojik destek vermek zorunda kaldım ama ben bittim bu süreçte. Sonra da rica ettim kendi kendime zor yetiyorum diye. Onu dedikten sonra da doğru düzgün aramıyor acaba ben nerde yanlış yapıyorum insanlar mı bencil diyorum sonra da. Çok buraya taşımak istemedim işte ah uh geçiştirdim o senin kan sulandırıcı dönemlerinde kuzum. Hakkını helal et yoksa sayfaları normalde tek tek okurum bi o ara okumadım bıkkınlık gelmişti. İlk defa da senin vesilenle söylemiş olayım. Yoksa burada gülüyoruz eğleniyoruz dertlerimizle dertleniyoruz orta yollu ayrlı her duygu var böyle olması lazım burası o nedenle şahsen bana iyi geliyor. komşularımızı düdüklesinler koduklarım benden uzak olsunlar şimdilik sessizler bakalım

Hanımlar yürürken karnınıZın taş gibi olduğunu hissediyor musunuz ayyy diyesim geliyor yolda o kadar sertleşiyor karnım ve aşagıya baskı
7 buçuktan beri ayakta ve dışardaydım bu mesaj tam olarak bugünkü halim… bazen böyle iki elimi parmaklardan kenetleyip karnımın altından tutup kaldırıyorum böyle günlerde iyi geliyo. Yerçekimine bu kadar yenik olmaları çok komik değil mi ya

Alt tarafta genel de idrar olunca tırmıklıyor gelıp idrarını yap der gibi aama acı şeklınde olmuyor

Bende düşünüyorum acaba baş aşagı dururken miğdeleri bulanıyor mu diye tövbe Estağfirullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…