2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde 26-27 e kadar sadece cuk gorduk doktorumuz kadindi erkek doktora gecince yuzunu biraz gorebildik wjdndjdjdj

Su halini hic unutmicam en sevdigim ultrason resimlerinden biri ayaklar ve pipi djdnfjfj bacaklari o kadar tatli kiii

Valla ben tv onune koydum utu masasini oyyle utuledim zaten utu kadar bi sey iki basiyon fis fis bitti sjdjfjfj ama bende asarak kurutmam kurutmaya atarim iki parca bakarim kuculme cekme vs yoksa asmam ama utulerim
Aynen ben de salona getirdim açtım netflix ten pertty woman izledim bir yandan

Cr anlamı bir belirti, bilgi ve kaynak vermek olarak ta adlandırılabilir

Hm zır cahilmişim tezlerde hic boyle bişi görmedımkı ya da yaşlandım görsem de kaç yıl olmus unuttum

Kızlar bana bunu bir arkadaşım yapmış, çük mük muhabbeti geçince paylaşayım dedim. Götü bile var üşenmemiş uğraşmış öyle de değişik arkadaşlarım vardır
Ultrasonda göremediğin için üzüldüğünü bu kadar belli etmeseydin keşke djdkdkflk ay ben gülmekten yapamazdım

Kızlar bana bunu bir arkadaşım yapmış, çük mük muhabbeti geçince paylaşayım dedim. Götü bile var üşenmemiş uğraşmış öyle de değişik arkadaşlarım vardır
Ya bilekliğinde levent bile yazıyo, çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…