2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok afedersiniz ama bizimkinin bir sürü çük fotisi var, doktor mu trollüyor çocik mi trollüyor anlamıyorum terbiyemden bişiy de diyemiyorum fjfjkdj
Olsun kız dosta güven düşmana korku diye gösterirsin herkese ajsjajshah

Bende 34 e yeni girdim bende de iki gündür adet sancısı gibi ara ara giriyor inşallah normaldir

Bende 34 e yeni girdim bende de iki gündür adet sancısı gibi ara ara giriyor inşallah normaldir
Doktorum adet sancıları olucak vajinada baskı olucak ağrılar batmalar hepsi normal dedi bana geçen hafta ama ben 31.haftadayım henüz

İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım

Sevgili erkek anaları burada kızlar da var
Burdayım der gibisinden el sallıyor çociim
Bunlar eski ultrasonları yenilerde gövde çıksa kafa çıkmıyor kafası çıksa koca totosu sığmıyor tospiğin

Eklentiler

• IMG_2347.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 66
Hepinize iyi geceler diliyorum gönül dostlarım. Uykuya gecmeden , gece 86253 kere saga sola dönüp tam uyudum derken bi o kadar a cise kalkmanin mental hazirligini yapmam gerekiyo djdjdj
Peşinden geliyorum reis, mental fiziksel her türlü uyku öncesi idman yapıldı ki gece çişleri sayıca az olsun, bölücülükleri düşsün.

Herkese iyi geceler bugün de güldük eğlendik çok şükür heheh

Sevgili erkek anaları burada kızlar da var
Burdayım der gibisinden el sallıyor çociim
Bunlar eski ultrasonları yenilerde gövde çıksa kafa çıkmıyor kafası çıksa koca totosu sığmıyor tospiğin
Bu çok güzel ultrason fotoğrafı bu arada, çerçevelet bunu

Ben de bu gece çişten falan değil de duygusallıktan uyuyamicam gibi. Tee 6 haftalıkken gelmiştim Katar’dan. O zamandan beri eşimin Türkiye’ye geldiği sayılı günler dışında hep annemlerle kaldım. Şimdi yarın yolcuyum ve bi tarafım buruk. O kadar uzun zamandır burdayım ki sanki yeni evlenip ailemden ayrılıyo gibi hissediyorum. Bu eğlenceli günün sonu bende hüzünlü maalesef dostlarım

Yolunuz açık olsun canım sağlıkla gidin gelin. Her şey gönlünüzce olur İnşallah Allah’a emanet olun

Bilirim o duyguyu tam olarak da öyle hissediyor insan haklısın. Yolun açık olsun sağ Salim git gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…