2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ultrason fotosunu bırakın burda paylaşmayı eşim anasıyla bile paylaştırmayacak yani ben anamlara bari göstereyim deyip gösteriyorum. Benim adam iyice hassaslaştı bu konuda o nedenle kocişimi çiğneyemem beybiler

Oğlan anaları olarak her bezi değiştirdiğimizde çük ne demektir nasıldır neye yarar neye yaramaz nasıl kapatılır gibi tezler yapacağımıza eminim o nedenle şimdiden çükü gündemime almasam iyidir hojdir

Kizlar hicbiriniz bebisin 3 boyutlu fotosunh paylasmionuz jsjsj bende dahil korkuoz demi nazar filan sjsj
Suratını biz görmedikleri sen göresin
Benim oğlum doğunca kapkara kıllı inanılmaz değişik bişi çıkmıştı hatta kardeşim oğlum sen yirmidört Recep ivedikmi izledin bune tip diye dalga geçmişti oğlum sekiz yaşında bi burnu bi kası gözü var bakıyorum diyorum böyle olsun burnu estetik gibi kirpikleri upuzun
Kızlar bana bunu bir arkadaşım yapmış, çük mük muhabbeti geçince paylaşayım dedim. Götü bile var üşenmemiş uğraşmış öyle de değişik arkadaşlarım vardır
Ay içime içime gülmekten karnım ağrıdı

Ben onu ablamın oğlu doğduğunda yaşamıştım, hatta abla kurt adam doğurdun diye bağırıp, alnında bile kıl var geceleri ben bu çocuktan korkarım demiştim. Ama şimdi kuzum bir tatlı oldu yerın ağzını yüzünü

Ahajajahah

Bunun progestan kullankmıyla alakası var mı acaba. 24 haftaya kadar kullandım bi yanım korkuyo. Eşim sarışın sayılır, benim bebekliğim sarışın şimdi saçlarım falan kumral. Böyle kıllı bir bebişim olursa çok şaşırcam

Yok ya ablam ilaç bile kullanmadı biz aile olarak beyaz tenliyiz kıl yok bizde tüylüyüz çok şükür ama ablamın eşinin ailesi orman mübarek onlara çekti sanırım. Benim kv falan da sarışın ama belli olmuyor ki bu işler kaç kuşak öteden bişiler alıp mavi gözlü doğuyor mesela. Allah’tan tüp bebek dedirtecek mevzular tövbe estağfurullah

Bardak ayırıp plastık bisi onu tutsak her seferınde sapka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…