2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Heheh canım benim ne tatlısın, dediğin gibi olacağından eminim ama işte insan yine de bir biri bişiy der üzülür mü çocuğum diye düşünüyor

Eklentiler

• IMG_6306.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 74
Ayy 20.haftadan bizim de ayak fotimiz var ve benim favorilerimden biri doktor şey demişti, pipisini göstermese de olur bu ayak erkek olduğunun kanıtı djdkkfkf
Hahshahshah erkek analarında bolca var demek ki ayak fotisi

Hahshahshah erkek analarında bolca var demek ki ayak fotisi
Çok afedersiniz ama bizimkinin bir sürü çük fotisi var, doktor mu trollüyor çocik mi trollüyor anlamıyorum terbiyemden bişiy de diyemiyorum fjfjkdj

Ayy 20.haftadan bizim de ayak fotimiz var ve benim favorilerimden biri doktor şey demişti, pipisini göstermese de olur bu ayak erkek olduğunun kanıtı djdkkfkf
Şimdi çok komik birşey salıyorum sana hahaha doktor ultrasonu tutar tutmaz şu görüntüye maruz kalmıştık ve neden ilk burayı gösterdi ne demek istiyor acaba demişti doktorcugum

Eklentiler

• IMG_20240227_223707.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 64
Şimdi çok komik birşey salıyorum sana hahaha doktor ultrasonu tutar tutmaz şu görüntüye maruz kalmıştık ve neden ilk burayı gösterdi ne demek istiyor acaba demişti doktorcugum
Ayyy yemin ederim ayyyynı. Ekran açılır açılmaz ben de bu manzarayla karşılaşmıştım djfkkfkf

Eklentiler

• IMG_6307.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 70
Valla ben tv onune koydum utu masasini oyyle utuledim zaten utu kadar bi sey iki basiyon fis fis bitti sjdjfjfj ama bende asarak kurutmam kurutmaya atarim iki parca bakarim kuculme cekme vs yoksa asmam ama utulerim

Evet tescillendi bu oğlanların hiç gizlisi saklısı ayıbı yok. Yiğidin malı meydandadır diyo hepsi şimdiden

Çok afedersiniz ama bizimkinin bir sürü çük fotisi var, doktor mu trollüyor çocik mi trollüyor anlamıyorum terbiyemden bişiy de diyemiyorum fjfjkdj
Bizde 26-27 e kadar sadece cuk gorduk doktorumuz kadindi erkek doktora gecince yuzunu biraz gorebildik wjdndjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…