2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hafhhadhahshshsh kız tövbe de shshahahahahah benim de kedi var bide eşim tarafı doğulu, halası falan da bol kıllı tüylü korkuyorum zaten

Ben de en çok şeyden korkuyorum, çirkin olursa ve ben analıktan bunu anlamayıp millete çocuğumun tatlılığına bakın diye atarsam ve arkamdan çocuğuma çirkin derlerse… aha şu şekil:

Eklentiler

• IMG_6304.webp
    27 KB · Görüntüleme: 54
Ksjdjdkdkfkfkkfkf benim kuzen dogurdugunda cocugunun alni falan tuylu tuyluydu bi de esmerler ana baba. Kiz boyle yapmisti bu neeee yaaaaa killi milli kapkara dunya tatlisi 2 yasinda bir cocikk bebeligi de cok tatliydi

Hafhhadhahshshsh kız tövbe de shshahahahahah benim de kedi var bide eşim tarafı doğulu, halası falan da bol kıllı tüylü korkuyorum zaten
Bizimkinin anası babası da tüylü yani of gerçekten bütün özelimi döktüm buraya sonra nasıl karılar demiyim, gerçekten kahvehane gibi ortam oluştu bi anda fkfmldl. Kocana söyle online okeye dönsünler hep beraber oynarız

Yok onlarin dedikodusunu yapamayız öyle dbfndj

Ben de en çok şeyden korkuyorum, çirkin olursa ve ben analıktan bunu anlamayıp millete çocuğumun tatlılığına bakın diye atarsam ve arkamdan çocuğuma çirkin derlerse… aha şu şekil:
Hatırlarsanız birkaç ay önce doktor çocuğuma çirkin mi olucak gibi bir laf etti ve kocam da çirkin galiba olarak onayladı diye muayeneden çıkınca ağladığımı yazmıştım ndkfmfkdk. En büyük korkularımdan biri olabilir, size fotoğraf yollarsam hayatınızda gördüğünüz en çirkin bebek bile olsa ÇOK YAKIŞIKLI İNANILMAZ GÜZEEELLL falan diyin tamam mı

Kız ben kürt geni taşıyorum benimki kara böcük gibi bişey olur bence eşimin küçüklüğü sarışın ama benim gara gara genlerim daha baskın gelecek

Yok, 9 ay burda birbirimizi pohpohladık ama çirkin bulunca zorbalama fırsatını kaçıracak değiliz. Pohpohlamak da bi yere kadar djkdkf

Belim koptu. Bebiş ve kendi kıyafetlerimi ıvırları zıvırları ütülemeye çalışmaktan. Yarısını ancak bitirdim. Bıraktım her şeyi olduğu gibi. Yarın devam edip bitireceğim nasipse. Ay zor iş ya. Desteğe gelenleriniz çok şanslı valla. Gerçi anacığım da gelem yapam dedi de istemedim. Kıyamadım. Neyse gerekirse 3 gün sürsün bir şekilde bitireceğim.

Şimdi dezenfekte olsun cart curt diye ütülüyorum özeniyorum dolapta güzel dursun yerleştireyim falan diye ama bundan sonra kurutma makinesine atarım geçerim uğraşamam.

Doğumdan sonra kıyafetlerini ütülememenin bi tercih olduğunu düşünmen çok tatlı yalnız

Ay büyük yeğenim doğduğunda çirkin bi bebekti. Zayıf doğmuştu baya, kocaman bi ağzı vardı. Yengem ameliyattan oğlumuz güzel mi diye uyanmıştı ama 2-3 ay içinde dünya tatlısı bi şey oldu. Şimdi çok yakışıklı bi çocuk, karizması var daha 13 yaşında. Yani biraz çirkin doğsalar bile çok değişiyolar.
Eşim geçen rüyasında bizim bebişi görmüş, büyük burunluydu diyo aklında o kalmış yani
Benim görüşüm en güzel bebek herkesin evindekş bebek. Ve bize dünyanın en güzeli görüneceklerine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…