2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı yolculuklar canım sağsalim git gel inşaAllah

Uyuyamadığım için bu gün konuşulan bahar dizisinin 2 bölümünü izledim. 3. Bölümünde bitiririm bu gidişle
Ben de 3. Bölümü yarıladım bi taraftan da buzluğa sarma sardım doğumdan sonrası için 2 3 saat uğraştım eşim de gelmiş diyorki akşama pişir bizimkileri çağıralım olur onlara da sabah sarayım bunları buzluğa atcam dedim sabaha sarmalik malzeme de yok zaten

Akşam pişir bizimkileri çağıralım ne ya. Eşeğin ayağını yesinler. Artık son zamanlarımızdayız misafir kabul etmeyin gızlar. Siz gidin yiyin gömün başkasının yaptığı sarmaları.

Akşam pişir bizimkileri çağıralım ne ya. Eşeğin ayağını yesinler. Artık son zamanlarımızdayız misafir kabul etmeyin gızlar. Siz gidin yiyin gömün başkasının yaptığı sarmaları.
İstiyor ki anası babası güzel şeyler yesin ama asla damak zevkleri yok sen yaparsın sürekli eleştirirler yağı fazla salçası fazla diye bi daha yemin ettim onlara bi şey yapıp götürmemeye kocam da götürmüyorsan onlar gelsin kafasında utanmadan hala istersen pişir sarmayı oraya götürür yeriz diyor bu adam beni katil etcek sonra bi şey söyleyince de küsüyor hayat çok zor Lazlar daha zor yeminle

Allah kolaylık versin. Hepinizin eşlerine de biraz empati, merhamet, anlayış duygusu versin.

Kusarak uyanmak nedir ya ya işeme ya kusma ya yanma
Ya ilk defa böyle bişi oldu. Boğuluyor gibi oldum. Aklıma bebişler geldi sonra. Gece biz uyurken kusarlarsa napçaz. Başlarında nöbet de tutamayız aylarca.

Doktorlar sırt üstü yatmalı başı sağa ve sola çevrilmeli diyor ama bana hiç güvenli gelmedi. Yan yatırmayı önermiyolar. BEnim 3 arkadaşım da ilk 3-4 ay hep yan yatırmışlar bebeklerini reflü yatağında. Bir sorun olmadı dediler.

Geçmiş olsun canım yastığını biraz yüksekte tutarsan yardımcı olur sanırım... Doktorlar bebekte reflü yoksa reflü yatağı kullanmayın sırt üstü yatırın diyor ama ben bu riski alamam ya uykularım kaçar bi şey olursa diye

Ya ben bu konularda anne deneyimlerine daha çok güveniyorum niyeyse. Misal 2 arkadaşımın bebişlrinde de reflü yoktu sözde ama arada kusma olabiliyordu. Aklım çıkar benim. Ani bebek ölümlerinin en çok olduğu zamanlar ilk 3-4 ay sonuçta. Allah korusun. E başlarında da uykusuz duramayız sabaha kadar.

Eskilerde reflü yatağı yoktu ama bebişleri ona göre yatırıyolarmış kendilerince. Dediğim gibi bazen deneyim daha önde geliyor.

Canım kızlar günaydın bugün bizim görüş günümüz hem de doğum günüm çifte güzel bir gün benim gibi kontrolü olan arkadaşlarım varsa güzel haberler alalım inşallah
Bu arada doğum sancilari tek tarafta olabilir mi anneler dün akşam sadece sağ tarafında adet sancıları oldu kiscem miydi yoksa sancı olur mu ki baya agriliydi öyle de uyuya kalmışım sonra gece ara ara uyandığımda da sızlama vardı yine bugün drma da bir soracağım

Kutlu olsunnn , seneye bu zamanlar bebisinle saglikla kutla

Ikinci kisim hakkinda fikrim yok beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…