2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İki gündür yoktum ne çok konusulmuş gene ne kaynattiniz en son bi don yırtma muhabbeti gördüm merak ediyorum

Daha iyi olmana sevindim Bir an önce kavuşursunuz inşallah güzel bebeğinle

İki gündür yoktum ne çok konusulmuş gene ne kaynattiniz en son bi don yırtma muhabbeti gördüm merak ediyorum
Dün gece komik ya orayı baştan al oku valla kedi kadınlar yırtılan donlar falan derken gülerken uyuyakalmışım

4 Nisan'da 37+2 oluyor benim doktor bir hafta önden gittigini söyledi bebeğin ben teklif edicem belki kabul eder
Bir hafta önden gitmesi bi şeyi değiştirmiyor canım satına göre 37+2 sin yine, tabii siz bilirsiniz ama tarih için yazık erken alınması. Satımız aynı, ben de 14’ünü istedim pazar olmasına rağmen konuşuruz olur dedi doktorum, 14 de kafiyeli aklında olsun satlarımız aynı hemen hemen

Bana da 15 i demişti doktor tam konusmadık ama ay heycanlı:)

Resmen yaşamış gibi oldum o süreci sağlık sıhhat ile büyüsün inşallah bebişin

Masallah suphanallah en kısa zamanda saglıgınıza kavuşup mutlu anniş bebiş olursunuz ınsallah amin

Son düzenleme:
Nasibinde böyle varmış canım çok güzel anlatmışsın o kavuşma anını yerim bebitonu tez zamanda evine gelir kavuşursunuz inşallah

Evet biri demişti evde doğuran olmuştu kendini hep 7 çocuğunu felan bende bundan etkilendiö herhalde rüyamda doğuruyordum yine klasik rüysm ama diğer rüyalarımda doğum anımı görmüyordum hiç bunda gördüm ay evin balkonunda kendimi doğurtuyordum eğilip bakıyordum kafası çıkmış ıkınıyordum pırtlattım hemen ama 34haftaydı temziliğimi yapmamıştım anneme diyordum evimi temizlemedim halıları yıkamaya gçndermedim kdkxkd kordonu da kesmeye korktum onun için hastaneye gidiyordık uyandım ama rüyamda bile Doğumdan sonra kucağına almak okadar güzel ki gerçeği kiö bilir nasılsır Rabbşm bize en güzel şekilde yaşatsın duyguyu

Canım ne güzel anlatmışsın çok duygulandım. Rabbım tez zamanda seni yavrunla kavuştursun.

Sabah 6 da uyandım bi daha uyuyamadm, ev işlerini hallettim biraz kahvaltı yaptım şimdi uykum geldi yattım ama uyursam işler kalacak ay çok zor gerçekten çok yoruldum ya, uykun gelirse uyu zorlama dedi doktorum , bıraksalar sabah öğle akşam uyurum shsjs inşallah doğduğunda bebeğim de uykuyu seven bi bebek olur djsjs

1 nisanda tam 38 haftalik oluyorum djsj doktorumun sezeryan günü çarşamba günleri sadece, beni büyük ihtimal 38+2 de sezeryana alacak, öbür hafta zaten bayram, bayrama bırakmaz bence dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…