2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

33 haftadan selamlar berbat bir giriş yaptım bu haftaya tum bedenim tutulmuş bogaz agrisi burun tıkanıklığı var.Işin kötü yani yarin oğlumun doğum günü.
Çok geçmiş olsun yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun paşaya yarın bizimdi evlilik yıl dönümümüz

Ay ben de 7 buçukta uyandım aç kurt gibi, kahvaltı yapıp geri uyudum djkfkfk

1 nisanda tam 38 haftalik oluyorum djsj doktorumun sezeryan günü çarşamba günleri sadece, beni büyük ihtimal 38+2 de sezeryana alacak, öbür hafta zaten bayram, bayrama bırakmaz bence dimi kızlar
Bence de canim sezeryan olacaklar bayramdan önce alınır 5 Nisan da 38 haftalık oluyorum ben de beklemez.

1 nisanda tam 38 haftalik oluyorum djsj doktorumun sezeryan günü çarşamba günleri sadece, beni büyük ihtimal 38+2 de sezeryana alacak, öbür hafta zaten bayram, bayrama bırakmaz bence dimi kızlar
Ay planladı mı sezaryen tarihini şimdi kesin belli oldu mu?

Bence de canim sezeryan olacaklar bayramdan önce alınır 5 Nisan da 38 haftalık oluyorum ben de beklemez.
Bana da öyle geliyor bayram öncesi 38 haftası dolanları alacaklar bayram haftasını beklemeden gibi. Hatta belki 37. haftasında olup bebiş yeterli kilodaysa ve sağlıklıysa bile alabilirler bazılarının diye düşünüyorum.

Bu arada dünden beri adet sancısı gibi ağrım var. 32+5 Bugün biraz arttı. Ama iyiyim. Yani öyle çok ve sürekli değil. Karnım kaskatı taş kesiliyor gibi oluyor çok sık. Bebek çok sık bir yerde toplaşıp kalıyor. Sonra geçiyor sonra yine oluyor. Bakalım artarsa falan duruma göre tedbir alırım.

Sen nstye girmiştin dimi daha önce sancı çıkmamıştı sanki? Bi dahaki muayenende de bakarlar zaten artık kasılmalar olur ya normal bence

Hamileligim boyunca bir çok kez grip oldum ama en agırışu an geçirdigim.Kafam patliyor midem bulaniyor bedenim zaten mahv olmuş dövmuşler beni sanki ya.
En nefret edigim yanı ilaç kullanamam ilaç içmeyince insan kendine gelemiyor..Evi zorla toparladim ama bulaşıklar beni bekliyor.

Kıyamam ya böyle okuyunca o kadar iyi anlıyorum bi tas çorba bi evi toplayan biri o kadar ihtiyacı oluyor ki insanın bu hamilelikte kim dost kim sahtekar çok iyi anladım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin rabbim sana güç kuvvet versin gülüm

Mayıs annelerini okudum da birisi yazmış ki kızlar ben sürekli rüyalarımda başkalarıyla ilişkiye giriyorum niye böyle şeyler oluyor hamilelikten mi bilinç altıma birşey oldu gibi birşey yazmış yazacaktım ki biz neler görüyoruz nisan anneleri olarak duysan uçuklarsin sonra sapık karı gelip sadece bunu okuyup buna cevap verip gitmiş demesinler diye sessizce okudum kikiledim ve buraya geldim

Çok haklısın canım aminn.Eşim yarın izinli bu gun izin alamazdı annemlerde çalışıyor ama oda yarın gelir yemekleri ben yaparım sen bir şey yapma diye bu günü artık bir şekilde atlatmaya çalışıcam çocukta ateş falan çıkmasın yeter.

Şahsen ben kimsenin bayramı için 37 haftalıkken durduk yere aldırmam çocuğu ya, doktorum da hatta bayram haftası nasıl yapıyorsunuz yoksunuz herhalde dedim, olur mu öyle şey bayram diye kimsenin bebeğini erken almam bize bayram yok hep burdayım dedi

Benim de böyle olmaya başladı, birden bi büyüdüler sanki dayanıyorlar mı toplanıyorlar mı anlamadım, ben de yarın ilk kez nst ye gireceğim ne çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…