2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende erken farkındayım ama kilosu tamamsa ben erken alinsin istiyoru
Evet evet 37 leri de alırlar bence de doktor bana bayramdan önce alırız dedi çünkü kilosu iyi ise bekletmezler bencede

Sen nstye girmiştin dimi daha önce sancı çıkmamıştı sanki? Bi dahaki muayenende de bakarlar zaten artık kasılmalar olur ya normal bence
Evet kuzum hiç çıkmadı. Geçti ağrılar şimdilik yok 1 saattir iyiymi. Bend e öyle dşünüyorum, artık yavaş yavaş böyle ağrıların olması normal bence de.

Bebişim bırak eşin yapsın halletsin ev işlerini.

Kiz A Afratafrac sen kizin döndü mü asagiya
Ay yok. En son gittiğimizde hala ayakları oramda tepiniyordu. ama dünden beridir tam göbeğimin ortasında hissiyorum. Bir şeyler oluyor. Dönmeye çalışıyor olabilir. Cuma günü kontrol var bakalım 33+3'te. O gün belli olacak ne halde olduğu.Eğer hala dönmemişse şu başı aşağı döndürme egzersizleri var ya onlardan yapmaya başlayacağım.

Ay benim doktorum yok bayramda. Eğer doğum başlarsa başka bir doktor önerecekmiş bana boşta olan, o hastaneye gelip doğumu gerçekleştirecekmiş. O kişi de kim belli değil.

Evet bende erken farkındayım ama kilosu tamamsa ben erken alinsin istiyoru

Evet evet 37 leri de alırlar bence de doktor bana bayramdan önce alırız dedi çünkü kilosu iyi ise bekletmezler bencede
Benim arkadaşımın bebişini 37+5 te yanılmıyorsam aldı doktoru. 4.250kg doğdu bebişi.

Grubu büyük ihtimalle ben kapatacam o zaman
Benimki tüp bebek bide 7 yıldan sonra olucak bir an önce sağlıklı bir şekilde doğsun gözümün önünde olsun istiyorum doğduktan sonra da kilosunu aldırırim diye düşünüyorum karnimda sürekli iyi mi nasıl hareket ediyor mu plesantasi önde zaten çok fazla hissedemiyorum oğlumu o yüzden kilosunu tamamladıktan sonra durmasını istemiyorum

Kizlar yazdiklairniz 10 sayfa olmus okucam da size bisi sormam lazim.. Hosaf filan iciyorum kayisi yiyprum vitaminimde de bagirsak destekleyici bulunan dan kullaniorum bol su da iciyorum ama kabizliktan olcem artik baska bi cozumu olan var mi

Kızlar siz de bebeişiniz çok hareketlenince göbeğinize pış pış pış yapıyor musunuz
Hareketsizken bile yapıyorum bi de genelde sırtını veya poposunu dayıyo zaten karnıma poposuna vura vura seviyorum kafalar tertemiz djkdkfk

Kizlar yazdiklairniz 10 sayfa olmus okucam da size bisi sormam lazim.. Hosaf filan iciyorum kayisi yiyprum vitaminimde de bagirsak destekleyici bulunan dan kullaniorum bol su da iciyorum ama kabizliktan olcem artik baska bi cozumu olan var mi
Aç karnına bi kaşık zeytinyağı iç sabahları lifli gıdalar okey ama bağırsakları en güzel sağlıklı yağlar çalıştırıyo bence

Bende oyleyim her uyanisimda ya sag ya sol ya sirt ustu buluyorum ama sag ve sirt ustu oldugunda mahfoluyorum cok aciyor vucudum ve donerken bugun agladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…