2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yazdiklairniz 10 sayfa olmus okucam da size bisi sormam lazim.. Hosaf filan iciyorum kayisi yiyprum vitaminimde de bagirsak destekleyici bulunan dan kullaniorum bol su da iciyorum ama kabizliktan olcem artik baska bi cozumu olan var mi
Sen bence bir doktoruna söyle bu durumu. Magnezyumun çeşitleri var belki bu durum için farklı bir tane yazar. Yazın fazla içtiğim için sabaha kadar kıçımdan işemiştim unutamıyorum.

Aç karnına bi kaşık zeytinyağı iç sabahları lifli gıdalar okey ama bağırsakları en güzel sağlıklı yağlar çalıştırıyo bence
Kuzum onuda iciyom ama var ya zaten bu hamilelik basinda basladi bu sorun bende ne zaman streste girsem tas kesilior

Benimde hala donmedi bi ara biraz basi asagida sertti ayaklari gogsumun altina vuruyodu geri dondu yukari sjbdjdjf .
Doktorum ihtimal azaliyor ama hala var donmesi icin dedi egzersiz yapiyim mi dedim hem simgeye hem doktora daha onu kendi haline birak dedi seninde aklinda bulunsun 36/37 lerde denersin dedi Simge hoca da doktorumda ama o istemezse donmez moral bozmak yok dedi . Bazen suyu sancisi gelip hastaneye gelen bebek 1 saat icinde geri makat olup sezaryene gdebiliyor sen kafani takma yorma bunlara kendini dedi. Kafasinda gelmek istemiyorsa popisinden aliriz bizde gule oynaya diyo sjdndjdjd

Kızlar siz de bebeişiniz çok hareketlenince göbeğinize pış pış pış yapıyor musunuz
Ben hıçkırınca okşuyorum karnımı seviyorum konuşuyorum bazen yarım saat sürüyor hıçkırmasi .Aslinda gelişimi adına iyi bişey ama anne yüreği işte rahatsız olduğunu düşünüyorum kıyamıyorum

Ben kıyafetleri sıyırıp göbeğimi açıyorum hareketleri görmek için videoya falan çekerim belki diye. Açınca tık duruyor acayip inat
Ya benimki tam bi şovmen. En baştan beri hareket ettiğinde videoya çekiyorum video başlayınca daha da kuduruyo. Sahne ışığı var herifte djkfkfk

Kizlar yazdiklairniz 10 sayfa olmus okucam da size bisi sormam lazim.. Hosaf filan iciyorum kayisi yiyprum vitaminimde de bagirsak destekleyici bulunan dan kullaniorum bol su da iciyorum ama kabizliktan olcem artik baska bi cozumu olan var mi
Sabah aç karna bir bardak ılık su. Bir de armut da iyi geliyor

37 erken miadında doğum, bence bayram öncesi 37 olanlar bayramı beklesin, 38 ve sonrasi eğer bi sorun yoksa çok daha iyi bence

Kuzum kuru inciri akşamdan zeytinyağına yatır sabah onu ye aç karnına. Belki o şifa olur sana. Bir de elmayı kabuklu yemek iyi geliyormuş. Benim annem çok sıkıntı yaşar bu konuda ona doktorların önerdiği şeyler bunlar genelde. Çok zor Allah yardımcın olsun

Ben kıyafetleri sıyırıp göbeğimi açıyorum hareketleri görmek için videoya falan çekerim belki diye. Açınca tık duruyor acayip inat
Ayy aynısı ya. Bende hevesleniyorum çekeyim diye. Pıt kesiliyor o anda. Poposuna poposuna vurasım geliyor o an galerim sabit göbek videolarıyla dolu sağolsun

Ayy aynısı ya. Bende hevesleniyorum çekeyim diye. Pıt kesiliyor o anda. Poposuna poposuna vurasım geliyor o an galerim sabit göbek videolarıyla dolu sağolsun
Valla öyle dün sinir oldum sildim hepsini hatta buraya da yazmıştım gece. Aşırı hareketli, uyuyamıyorum karnım yirtilacak gibi demiştim. Yazdıktan sonra videoyu açtım anında kesildi. Gerçekten yiyeceği çok dayak var benden

Aç karnına bi kaşık zeytinyağı iç sabahları lifli gıdalar okey ama bağırsakları en güzel sağlıklı yağlar çalıştırıyo bence
G Gamgusar Bundan al canım her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı tüket iyi gelir belki, kahvenin içine de koyabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20240303_150608_Trendyol.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 37
Ya benimki tam bi şovmen. En baştan beri hareket ettiğinde videoya çekiyorum video başlayınca daha da kuduruyo. Sahne ışığı var herifte djkfkfk
Benimki de babası dokununca kuduruyor hani bu erkekler anacı olurdu bu da mı yalan inşallah kıskandığından canım anama dokunma ulen diyip erkeklik yapıyordur

Canım ben doktorumun izniyle bundan çok kötü olduğumda iciyorum 1-2 saat içinde genelde ishal yapıyor ya da rahat çıkmanı sağlıyor. Dr bi sor ama yine de bilemem seninki izin verir mi? Magnezyum bağırsakları çalıştıran türü

Eklentiler

• IMG-20240206-WA0015.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…