2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de babası dokununca kuduruyor hani bu erkekler anacı olurdu bu da mı yalan inşallah kıskandığından canım anama dokunma ulen diyip erkeklik yapıyordur
Benimkinin bana attığı kazık da az değil ama he. Eşimle kontrole gittiğimizde kocaman gülmüştü. Sonraki gidişlerimde bırak gülmeyi tenezzül edip yüzünü bile göstermedi sjdkkfkf
O yüzden ben maalesef babacı bi oğlan bekliyorum

Buraya kadar geldik çok şükür, inşallah sağlıkla alacağız hepsini kucağımıza

Ya bende günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor bende üzülüyorum acaba iyi mi diye ama hıçkırık sonrası baya kuduruyor.

Ya bende günde en az 2 kere hıçkırık tutuyor bende üzülüyorum acaba iyi mi diye ama hıçkırık sonrası baya kuduruyor.
Diyafram genisliyormus ondan hickiriyorlarmis bence şuan onların en güzel günleri, geldiklerinde dünyanın çilesine gelecekler gazı ayrı uykusu ayrı, diş çıkarma seremonisi ayrı, büyüme sancıları ayrı, bol bol keyif yapsınlar içeride, küçük insan olmak zor

Kizlar yazdiklairniz 10 sayfa olmus okucam da size bisi sormam lazim.. Hosaf filan iciyorum kayisi yiyprum vitaminimde de bagirsak destekleyici bulunan dan kullaniorum bol su da iciyorum ama kabizliktan olcem artik baska bi cozumu olan var mi
Şurup denedin mi

Ben de bir bana garip geldi herhalde o sistemi bilmediğimden diyordum. Çok değişik değil mi ya, bayram diye bir çocuğu doğurtmak falan. Bilmiyorum.

G Gamgusar Bundan al canım her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı tüket iyi gelir belki, kahvenin içine de koyabilirsin
@ bu var bende kuzu yarin sabah yapayim
Zeytinyagim yeni bitti kuzu ama kuru incirim var onu bi yiyim
CArsamba gunu randeveum var doktorda ss aldim adini ilacin sorayim insallah.

Kizlar simdilik bi tane probiyotikli yogurt vardi buzdolabinda arkalarda kalmis yeni gordum onu bi yiyexegim ins cikarim.

Kizlar yazdiklairniz 10 sayfa olmus okucam da size bisi sormam lazim.. Hosaf filan iciyorum kayisi yiyprum vitaminimde de bagirsak destekleyici bulunan dan kullaniorum bol su da iciyorum ama kabizliktan olcem artik baska bi cozumu olan var mi
Tam tahilli ekmek
Zeytinyağı ve sebze ağırlıklı beslenmek
Yürüyüş yapmak
Meyve olarak elma
Bol su içmek
Sebzelerin yanına yogurt
Kefir icmek
Makarna, pilav falan yeme çok

Tam tahilli ekmek
Zeytinyağı ve sebze ağırlıklı beslenmek
Yürüyüş yapmak
Meyve olarak elma
Bol su içmek
Sebzelerin yanına yogurt
Kefir icmek
Makarna, pilav falan yeme çok
Bol su var kefir iciom
Makarna sevmiom yemem pek
Pilav esim sevmio die yapmiom xjd
Yuruyus ten sayiliorsa sabah baslasam anca aksam ev temizligi bitiyor xdd
Zeytinyagli yemek konusunda yalan diyemicem cok yapmiom

Bavul da son atletlerım kalmıs onları da yıkamayı unutmusum yıne de bir liste bulup eksık bar mı dıye bakarsam çanta hazııır tatataataaaaam

Ama biberon losyon bez mezi ana çantasına ayrı yapcam az daha is var

Dolaba da diğer aldıklarımı ütüledim biraz yine de cogu bitti şükür

4gundur bebem az hareket edıyor dun de gittim az kilo almıs nst iyiydi biraz da canım sıkkın hayırlısı olsun

Benimki de babası dokununca kuduruyor hani bu erkekler anacı olurdu bu da mı yalan inşallah kıskandığından canım anama dokunma ulen diyip erkeklik yapıyordur
İlk oğlum doğduğundan beri babacıydı 2,5 yaşla birlikte güncelleme geldi babası sarıldığında o benim annem deyip babasını çekip kendi sarılıyor. Ama o benim karım diyor babası gülerek oğlumda o benim karımım diyor fena bir babadan kıskanma başladı anneye sarılabilir miyim diyor eşim, oğlumda hayır ben sarılcam diyor fln bu ara evdeki diyaloglar bu şekilde yan yana oturmamıza bile izin vermiyor hatta hep derdim ya hani erkek anacı olurdu, babacı resmen bu çocuk fln diyordum ama sonradan geldi bize o güncelleme

Bol su var kefir iciom
Makarna sevmiom yemem pek
Pilav esim sevmio die yapmiom xjd
Yuruyus ten sayiliorsa sabah baslasam anca aksam ev temizligi bitiyor xdd
Zeytinyagli yemek konusunda yalan diyemicem cok yapmiom
Yap tatlış. Zeytinyağı, zeytin, kuruyemisler bunlar güzel yag içeriyor valla ne varsa söküp atar. Sebzelerin üzerine zeytinyağı gezdir, at fırına. Yanına süzme yoğurt yap, onun da üstüne zeytinyağı gezdirebilirsin ve keten tohumu atabilirsin. Al sana öğlen yemeği.

Ama öyle bir iki kereden olmaz biraz sistematik besleneceksin. Yoksa geri gelir çünkü o popişin florasi bozulmuş. Ege/Akdeniz tarzı beslenme biçimini bir arastir, hem de cok saglikli.

14 ü ya da 18 i astrolojik olarakta kendi haritama göre uygun günlermiş bende de doğum için. Bakalım gözüme 18 i kestirdim bende durursa o zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…