Benimki de babası dokununca kuduruyor hani bu erkekler anacı olurdu bu da mı yalan inşallah kıskandığından canım anama dokunma ulen diyip erkeklik yapıyordur
Benimkinin bana attığı kazık da az değil ama he. Eşimle kontrole gittiğimizde kocaman gülmüştü. Sonraki gidişlerimde bırak gülmeyi tenezzül edip yüzünü bile göstermedi sjdkkfkf
O yüzden ben maalesef babacı bi oğlan bekliyorum
Benimki tüp bebek bide 7 yıldan sonra olucak bir an önce sağlıklı bir şekilde doğsun gözümün önünde olsun istiyorum doğduktan sonra da kilosunu aldırırim diye düşünüyorum karnimda sürekli iyi mi nasıl hareket ediyor mu plesantasi önde zaten çok fazla hissedemiyorum oğlumu o yüzden kilosunu tamamladıktan sonra durmasını istemiyorum
Ben hıçkırınca okşuyorum karnımı seviyorum konuşuyorum bazen yarım saat sürüyor hıçkırmasi .Aslinda gelişimi adına iyi bişey ama anne yüreği işte rahatsız olduğunu düşünüyorum kıyamıyorum
Diyafram genisliyormus ondan hickiriyorlarmis bence şuan onların en güzel günleri, geldiklerinde dünyanın çilesine gelecekler gazı ayrı uykusu ayrı, diş çıkarma seremonisi ayrı, büyüme sancıları ayrı, bol bol keyif yapsınlar içeride, küçük insan olmak zor
Kizlar yazdiklairniz 10 sayfa olmus okucam da size bisi sormam lazim.. Hosaf filan iciyorum kayisi yiyprum vitaminimde de bagirsak destekleyici bulunan dan kullaniorum bol su da iciyorum ama kabizliktan olcem artik baska bi cozumu olan var mi
Şahsen ben kimsenin bayramı için 37 haftalıkken durduk yere aldırmam çocuğu ya, doktorum da hatta bayram haftası nasıl yapıyorsunuz yoksunuz herhalde dedim, olur mu öyle şey bayram diye kimsenin bebeğini erken almam bize bayram yok hep burdayım dedi
Kuzum kuru inciri akşamdan zeytinyağına yatır sabah onu ye aç karnına. Belki o şifa olur sana. Bir de elmayı kabuklu yemek iyi geliyormuş. Benim annem çok sıkıntı yaşar bu konuda ona doktorların önerdiği şeyler bunlar genelde. Çok zor Allah yardımcın olsun
Canım ben doktorumun izniyle bundan çok kötü olduğumda iciyorum 1-2 saat içinde genelde ishal yapıyor ya da rahat çıkmanı sağlıyor. Dr bi sor ama yine de bilemem seninki izin verir mi? Magnezyum bağırsakları çalıştıran türü
Kizlar yazdiklairniz 10 sayfa olmus okucam da size bisi sormam lazim.. Hosaf filan iciyorum kayisi yiyprum vitaminimde de bagirsak destekleyici bulunan dan kullaniorum bol su da iciyorum ama kabizliktan olcem artik baska bi cozumu olan var mi
Tam tahilli ekmek
Zeytinyağı ve sebze ağırlıklı beslenmek
Yürüyüş yapmak
Meyve olarak elma
Bol su içmek
Sebzelerin yanına yogurt
Kefir icmek
Makarna, pilav falan yeme çok
Tam tahilli ekmek
Zeytinyağı ve sebze ağırlıklı beslenmek
Yürüyüş yapmak
Meyve olarak elma
Bol su içmek
Sebzelerin yanına yogurt
Kefir icmek
Makarna, pilav falan yeme çok
Bol su var kefir iciom
Makarna sevmiom yemem pek
Pilav esim sevmio die yapmiom xjd
Yuruyus ten sayiliorsa sabah baslasam anca aksam ev temizligi bitiyor xdd
Zeytinyagli yemek konusunda yalan diyemicem cok yapmiom
Benimki de babası dokununca kuduruyor hani bu erkekler anacı olurdu bu da mı yalan inşallah kıskandığından canım anama dokunma ulen diyip erkeklik yapıyordur
İlk oğlum doğduğundan beri babacıydı 2,5 yaşla birlikte güncelleme geldi babası sarıldığında o benim annem deyip babasını çekip kendi sarılıyor. Ama o benim karım diyor babası gülerek oğlumda o benim karımım diyor fena bir babadan kıskanma başladı anneye sarılabilir miyim diyor eşim, oğlumda hayır ben sarılcam diyor fln bu ara evdeki diyaloglar bu şekilde yan yana oturmamıza bile izin vermiyor hatta hep derdim ya hani erkek anacı olurdu, babacı resmen bu çocuk fln diyordum ama sonradan geldi bize o güncelleme
Bol su var kefir iciom
Makarna sevmiom yemem pek
Pilav esim sevmio die yapmiom xjd
Yuruyus ten sayiliorsa sabah baslasam anca aksam ev temizligi bitiyor xdd
Zeytinyagli yemek konusunda yalan diyemicem cok yapmiom
Yap tatlış. Zeytinyağı, zeytin, kuruyemisler bunlar güzel yag içeriyor valla ne varsa söküp atar. Sebzelerin üzerine zeytinyağı gezdir, at fırına. Yanına süzme yoğurt yap, onun da üstüne zeytinyağı gezdirebilirsin ve keten tohumu atabilirsin. Al sana öğlen yemeği.
Ama öyle bir iki kereden olmaz biraz sistematik besleneceksin. Yoksa geri gelir çünkü o popişin florasi bozulmuş. Ege/Akdeniz tarzı beslenme biçimini bir arastir, hem de cok saglikli.
Bir hafta önden gitmesi bi şeyi değiştirmiyor canım satına göre 37+2 sin yine, tabii siz bilirsiniz ama tarih için yazık erken alınması. Satımız aynı, ben de 14’ünü istedim pazar olmasına rağmen konuşuruz olur dedi doktorum, 14 de kafiyeli aklında olsun satlarımız aynı hemen hemen
14 ü ya da 18 i astrolojik olarakta kendi haritama göre uygun günlermiş bende de doğum için. Bakalım gözüme 18 i kestirdim bende durursa o zamana kadar.