2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

14 ü ya da 18 i astrolojik olarakta kendi haritama göre uygun günlermiş bende de doğum için. Bakalım gözüme 18 i kestirdim bende durursa o zamana kadar.
Nereden bakıyorsun link atar mısın canım bende bakmak istiyorum

Aynen canım benimki erken bile gelebilir 37 leri görürüm inşallah

O benim karımım

Süper haber yav tamam o zaman öyle olacaksa sorun yok ben okeyim

Dün az uykuya rağmen ne kadar enerjiktim bugün üstümden tır geçmiş gibiyim, uyandığımdan beridir kendime gelemedim sürekli gözlerim kapanıyor gibi oluyor

biraz önce portakal yiyim c vitamini kendime gelirim belki dedim, içi küflü çıktı diye çocuk gibi içli içli ağladım. eşim portakal almaya gitti şimdi fkkfkdl.

benim 38. haftam 4 nisanda doluyor, doktorla daha fazla inatlaşmayıp tamam lan al çocuğu 4 nisanda diyim mi diye bir düşündüm. Niye 4 nisan bu kadar popi? sadece tarih mi güzel diye yoksa gökyüzünde güzel olaylar mı oluyor diye, ne tam olarak olayı?

4.4.24 olduğundan büyük ihtimalle.

Afiyet olsun portakalın

Dinlenesin var demek ki, belki bebis enerji topluyordur. Tıytıyların kölesiyiz, dinlen bosver.

4.4.24 olduğundan büyük ihtimalle.

Afiyet olsun portakalın

Dinlenesin var demek ki, belki bebis enerji topluyordur. Tıytıyların kölesiyiz, dinlen bosver.
benimki artık tıytıy değil, tremorsdaki o “şey” olmalı fkfkkfl

Eklentiler

• IMG_7559.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 73
Kiz firinim cok kotu yerde bide inip kalkmak zor ama denicem ogle yemegi brokolim var haslim zeytinyagi gezdirip yiyim yarin

Ben de bir bana garip geldi herhalde o sistemi bilmediğimden diyordum. Çok değişik değil mi ya, bayram diye bir çocuğu doğurtmak falan. Bilmiyorum.
İşi ticarete döken çok umursamıyor ya, baksana normal doğumlar bile 4 sene önceye göre çok azalmış geliyor bana herkes sezaryen

Ben bundan iki defa kullandım gerçekten de hemen çıkartmıştı çok etkili. Doktor izin verdikten sonra kullanılabilir zor durumda kalındığında

14 ü ya da 18 i astrolojik olarakta kendi haritama göre uygun günlermiş bende de doğum için. Bakalım gözüme 18 i kestirdim bende durursa o zamana kadar.
Şu harita şeysine ben de çok baktırmak istiyorum da kandırılırım diye güvenmiyorum ya çocuğun adına falan da bakıyorlar ya
İnşallah beklediğin tarih olur

Okurken gözlerim doldu maşaAllah minnaka ya bugünleri atlatacaksınız inşaAllah canım her bir anı paha biçilemez gerçekten insanın başına o karından çıkması ilk ağlaması yanına gelmesi kaç defa gelir ki muazzam bişey ya

İyimisin canım şuan yazıları anca okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…