ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.172
- 53
Koç doğuruyoruz bi zahmetBana daha çok dogduklarinda iyice inadım inat götüm iki kanat olacaklarmış gibi geliyor ama hakkımızda hayırlısı
Nereden bakıyorsun link atar mısın canım bende bakmak istiyorum14 ü ya da 18 i astrolojik olarakta kendi haritama göre uygun günlermiş bende de doğum için. Bakalım gözüme 18 i kestirdim bende durursa o zamana kadar.
Aynen canım benimki erken bile gelebilir 37 leri görürüm inşallahBana da öyle geliyor bayram öncesi 38 haftası dolanları alacaklar bayram haftasını beklemeden gibi. Hatta belki 37. haftasında olup bebiş yeterli kilodaysa ve sağlıklıysa bile alabilirler bazılarının diye düşünüyorum.
O benim karımımİlk oğlum doğduğundan beri babacıydı 2,5 yaşla birlikte güncelleme geldi babası sarıldığında o benim annem deyip babasını çekip kendi sarılıyor. Ama o benim karım diyor babası gülerek oğlumda o benim karımım diyor fena bir babadan kıskanma başladıanneye sarılabilir miyim diyor eşim, oğlumda hayır ben sarılcam diyor fln bu ara evdeki diyaloglar bu şekilde yan yana oturmamıza bile izin vermiyor hatta hep derdim ya hani erkek anacı olurdu, babacı resmen bu çocuk fln diyordum ama sonradan geldi bize o güncelleme
Süper haber yav tamam o zaman öyle olacaksa sorun yok ben okeyimİlk oğlum doğduğundan beri babacıydı 2,5 yaşla birlikte güncelleme geldi babası sarıldığında o benim annem deyip babasını çekip kendi sarılıyor. Ama o benim karım diyor babası gülerek oğlumda o benim karımım diyor fena bir babadan kıskanma başladıanneye sarılabilir miyim diyor eşim, oğlumda hayır ben sarılcam diyor fln bu ara evdeki diyaloglar bu şekilde yan yana oturmamıza bile izin vermiyor hatta hep derdim ya hani erkek anacı olurdu, babacı resmen bu çocuk fln diyordum ama sonradan geldi bize o güncelleme
Cinsiyetin kız olduğunu ilk ogrendigimde anneme ettiklerim film şeridi gibi geçmişti gözümün önünden... Allah affetsinBana daha çok dogduklarinda iyice inadım inat götüm iki kanat olacaklarmış gibi geliyor ama hakkımızda hayırlısı
4.4.24 olduğundan büyük ihtimalle.Dün az uykuya rağmen ne kadar enerjiktim bugün üstümden tır geçmiş gibiyim, uyandığımdan beridir kendime gelemedim sürekli gözlerim kapanıyor gibi oluyor
biraz önce portakal yiyim c vitamini kendime gelirim belki dedim, içi küflü çıktı diye çocuk gibi içli içli ağladım. eşim portakal almaya gitti şimdi fkkfkdl.
benim 38. haftam 4 nisanda doluyor, doktorla daha fazla inatlaşmayıp tamam lan al çocuğu 4 nisanda diyim mi diye bir düşündüm. Niye 4 nisan bu kadar popi? sadece tarih mi güzel diye yoksa gökyüzünde güzel olaylar mı oluyor diye, ne tam olarak olayı?
benimki artık tıytıy değil, tremorsdaki o “şey” olmalı fkfkkfl4.4.24 olduğundan büyük ihtimalle.
Afiyet olsun portakalın
Dinlenesin var demek ki, belki bebis enerji topluyordur. Tıytıyların kölesiyiz, dinlen bosver.
Kiz firinim cok kotu yerde bide inip kalkmak zor ama denicem ogle yemegi brokolim var haslim zeytinyagi gezdirip yiyim yarinYap tatlış. Zeytinyağı, zeytin, kuruyemisler bunlar güzel yag içeriyor valla ne varsa söküp atar. Sebzelerin üzerine zeytinyağı gezdir, at fırına. Yanına süzme yoğurt yap, onun da üstüne zeytinyağı gezdirebilirsin ve keten tohumu atabilirsin. Al sana öğlen yemeği.
Ama öyle bir iki kereden olmaz biraz sistematik besleneceksin. Yoksa geri gelir çünkü o popişin florasi bozulmuş. Ege/Akdeniz tarzı beslenme biçimini bir arastir, hem de cok saglikli.
İşi ticarete döken çok umursamıyor ya, baksana normal doğumlar bile 4 sene önceye göre çok azalmış geliyor bana herkes sezaryenBen de bir bana garip geldi herhalde o sistemi bilmediğimden diyordum. Çok değişik değil mi ya, bayram diye bir çocuğu doğurtmak falan. Bilmiyorum.
Ben bundan iki defa kullandım gerçekten de hemen çıkartmıştı çok etkili. Doktor izin verdikten sonra kullanılabilir zor durumda kalındığındaCanım ben doktorumun izniyle bundan çok kötü olduğumda iciyorum 1-2 saat içinde genelde ishal yapıyor ya da rahat çıkmanı sağlıyor. Dr bi sor ama yine de bilemem seninki izin verir mi? Magnezyum bağırsakları çalıştıran türü
Şu harita şeysine ben de çok baktırmak istiyorum da kandırılırım diye güvenmiyorum ya çocuğun adına falan da bakıyorlar ya14 ü ya da 18 i astrolojik olarakta kendi haritama göre uygun günlermiş bende de doğum için. Bakalım gözüme 18 i kestirdim bende durursa o zamana kadar.
Evet duphalacSu sekerli olan demi o bana hic etki etmiyor beyaz siseli
O mutfak bende geçenaksam girdim gece yarısı bitirdimİnanılmaz derecede pişman oldummm basladigimaaaa.geri dönüşü de yok aman Allahm yorgunluktan ölcemmm
Okurken gözlerim doldu maşaAllah minnaka ya bugünleri atlatacaksınız inşaAllah canım her bir anı paha biçilemez gerçekten insanın başına o karından çıkması ilk ağlaması yanına gelmesi kaç defa gelir ki muazzam bişey yaKızlar, anca toparlanıyorum, bu sabah daha iyiyim. Size biraz süreci anlatayım. En çok ne kullandım, neye ihtiyacım olduğundan bahsedeyim.
Benim sezeryanım çok zor geçti, çünkü çok ani oldu. Neye uğradığımı şaşırdım, bir yandan kanamam var, bir yandan sancım nst de 100, 80 bandında vs derken kan alındı hemen. Anestezi için ama ona bile vakit yoktu. Bekleyemeden hemen apar topar ameliyathaneye indirildim.
Anestezi doktoru kapıda sordu bana, "Spinal mi isterseniz, genel mi diye?". "Ben de siz karar verin hocam", dedim. "Cesaretli misin", dedi bana "evet" dedim, "Spinal olabilir", dedi "Yine de sana bırakıyorum" dedi ve ben daha önce üzerinde hiç düşünmediğim sorunun cevabını "Spinal olsun hocam" diyerek cevapladım. Apar topar içeriye girdik, hemen belimden iğne yapıldı, hatta ben hocaya dedim ki "Hocam ben uyuşmadım, ayaklarımı oynatabiliyorum", o da bana " 2. Katı kesiyorlar şu an" dedi. Buraya kadar her şey güzel sonra canım acıdı, öyle hissettim, bir ilaç verdiler bana, ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama 5 dk anca olmuştur. Bir ağlama sesi duydum, gözyaşlarıma hakim olamadım. Hemen yanıma getirdiler gösterdiler. Allah' ım o an, sonra bebek tetkiki için yNa aldılar, hemen sildiler ettiler vs derken yeniden getirdiler. Öptüm bu sefer, dudağıma yaklaştırdılar. O duygu tüm acılara bedel kızlar. Her şeyi unutuyorsunuz. Hatta sezeryanımın detaylarını bile unuttum. Beni çıkardılar odama. Bebeğimi yoğun bakıma koydular. O da iyi olacak inşallah.
Kızlar ben en çok depend lohusa külodu kullandım. Hatta 2. Paket aldırdım. Kanama çok olmadı ben de hatta tecrübeli annelere sormak istiyorum, bugün 3. günüm epey azaldı, normal mi acaba?
Pijama çok değiştirdim, şöyle ki çok terledim, halada terliyorum sanırım lohusa terlemeleri dedikleri şey bu herhalde.
İlk etapta süt çok az olduğu ve yağlı olduğu için elle sağım yapılıyor boşuna göğüs pompoasını götürmüşüm hastaneye, zaten çok az geliyor siz o 3 4 damla süt için ecel terleri döküyorsunuz ama çok mutlu oluyorsunuz.
Imm, düşünüyorum başka şu an aklıma gelmiyor, geldikçe yazacağım. Sizin merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz
Hepinizin süreci muhteşem geçer inşallah
İyimisin canım şuan yazıları anca okuyorumPiknik yerindeydik, az önce eşim çocuğu parka götürdü ben tek kaldım yanımda insanlar var da. Köpeğin biri kediye saldırmaya çalıştı o da yanımdaydı çok korktum belime ağrı girdi çok kötü ya yerimden kalkamıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?