2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

33 haftadan selamlar berbat bir giriş yaptım bu haftaya tum bedenim tutulmuş bogaz agrisi burun tıkanıklığı var.Işin kötü yani yarin oğlumun doğum günü.
Rabbim şifa versin canım oğluna da hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum

Hay allahım ya, hamilelikte yalnız kalmıycan dedikleri bu herhalde, çok alakasız şeyler olabiliyor Gerilmekten kasılmışsındır canım, korku da etkilemiştir. Bir su iç, az sakinleş

Doktor randevun yakın mı canım ? Tedbir almak lazım artık sanırım ya

Evet bende erken farkındayım ama kilosu tamamsa ben erken alinsin istiyoru

Evet evet 37 leri de alırlar bence de doktor bana bayramdan önce alırız dedi çünkü kilosu iyi ise bekletmezler bencede
Durup duran çocuğu niye rahatsız ediyorsun kız onu çok önermiyorlar en azından bi günü gelsin bi araştır istersen

Selam kızlar yazılara cevap verince sayfalar karışıyor hepsini okuyamadım doğuran eden yok demi len bugün piknik miknik bizde dışardaydık daha eve giremedim bi bakayım dedim oku oku bitmiyor anam neyse gelelim bugünkü mevzuma tabiki mevzum ne kv şaşırdık mı hayır zorla mevlüte çağırdı beni de ama eşim akıllılık yapıp herkes dağılınca götürdü işim var diye gittim mi gittim sonuçta daha yeni doğmuş bir bebiş de vardı tabi 45 günlük onu da görüp sevmiş oldum neyse gelelim kv bana ne diyor belimin zonklaması ordada oldu gerçekten çok enteresan bir zonklama bu ya bende ay belim dedim ekstra bide piknik falan derken belim gerildi. Bana gelmiş benim de hamilelikte şöyle böyle diyor kendisiyle kıyaslıyor abartma diyor bana kız birde bana ben nazlı bir kız değilim söylenmem güçlüyümdür iyi de bilirler yani bişi söylüyorsam o ağrıyordur yani. Dillendirmem de çok fazla. Neyse bir iki üç ayyyhhh dedim kv 150 arkadaş bak 151 değil 150!!!!!! Ben kaçım 180… ulen senin boyun kadar benim belim var kendinle beni kıyaslayacak durumda mısın sen???? İnsan bi aynada kendisine bakar bi bana bel diyor bide sende bel mi var koduuğum bir buçuk metresin tamam anlıyorum küçümsemiyorum da bana ne laf çakıp duruyorsun çakarsan bende sana derim yani. İnsan bi kendisini bilecek her gördüğünde hamileliğinle kıyaslama arkadaş azar yiyorum resmen kadından yaw. Ayhhhh dedim annecim öyle değil kapattım konuyu kırmadan sonra eve bıraktık eşime diyorum ulen annen 1,5 luk kadın gelmiş bana belim ağrıyor deme trajikomik gerçekten diyorum gülüyor. Oldu bu kadın eltimin annesi olmayınca ona bakmış şimdi anlıyorum eltimi ya 40 gün burnundan getirmiş. Eltimi de sevmem çok ama kadın haklıymış. Allah beni bunun eline düşürmesin töbeee ağzıma sıçar resmen sus söylenme diye. Neyse sinirlenmiyorum artık kadına zaten takılsın kendi dünyasında 1,5 1,5

Bende oyleyim her uyanisimda ya sag ya sol ya sirt ustu buluyorum ama sag ve sirt ustu oldugunda mahfoluyorum cok aciyor vucudum ve donerken bugun agladim
Çürüdü çürüdü sağ sol çürüdü resmen ama enteresan bir şekilde sabah kalınca o ağrılar kalmıyor ilginç yani maşaAllah Rabbim hepimize güç kuvvet versin ağrılarımıza şifa versin sabır versin

İnanılmaz derecede pişman oldummm basladigimaaaa. geri dönüşü de yok aman Allahm yorgunluktan ölcemmm
Canım tüh gözünde büyümüştür şimdi ben bunu yaşamamak için bir iki raf yapacam diye kendimi şartlıyorum bölük pörçük parça parça yormadan yapıyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum totomdan alıyorum nefesi sonra

Amin kuzum o agri yatinca var.dpnerken belim de cok aciyor mesela ama yuruken ayakta sadece vajina agrisi var baska bisi yok elhamdulillah

Hahahaha Garip telkinleriyle her zaman sasirtacaklar bence bizi buna alismamiz lazim.. Benim kv bu hafta hergun neredeyse bizi aradi sebebini bilmiorum agzinda bi bakla var ama cikartmadi daha bakalim ... Birde sunu bilmiorlar mi her hamilelik farklidir.. Hepsi kendine ozgudur

Amin kuzum o agri yatinca var.dpnerken belim de cok aciyor mesela ama yuruken ayakta sadece vajina agrisi var baska bisi yok elhamdulillah
Çok şükür kuzum sürekli değil ya en azından atlatacağız bugünleri de biiznillah

İyimisin canım şuan yazıları anca okuyorum
İlk defa canımı acıtacak şekilde kasılmam oldu eve geldik, köpek sevenler alınmasın ama sokak köpeklerinden nefret ediyorum artık ya burda o kadar çok ki sokak başına 4-5 köpek çocukla tek çıkamaz oldum bu halimle koruyamam diye. Saldırmak istediği kedi de hamileydi, his mi etti nedir sürekli benim yanıma geliyordu, bana doğru koşar da köpek üzerime gelir diye aklım çıktı

Ya benimki beni her gördüğünde kendi hamileliği ile kıyaslıyor artık bı can sıkıcı olmaya başladı. Oğullarının ikisi 53-54 yaşında benim kocam 10 sene sonra olmuş falan eşimle de kıyaslamıyor o dandüklerle kıyaslıyor birde o kadar saçma şeyler söylüyorki yani neresinden tutsam bilemiyorum. Ve dediğim gibi boy farkımız var ve benim zaten sporcu olmamdan kaynaklı yılda en az iki bel ağrısı yaşarım. Ona bile anlam veremez ne kadar çok belin ağrıyor der iyide arkadaş kas yapımız sinir yapımız kemik yapımız herşeyimiz farklı birde spora ara verince ağrıların da ister istemez artıyor falan şimdi bilimsel bir sürü açıklamamı yapayım gerçi onu da anlamaz ne diyem kendimi yormuyorum çok fazla he deyip geçiyorum anlamayacak çünkü

Hsjsjjd deseydin ya senin belin var mı ki diye

Rabbim şifa versin canım işte bu hayvanlar nasıl bir içgüdüyle bunu yapıyorlar bilemiyoruz ki maalesef bu hayvanları sokağa atanlara, böyle üremelerinin önüne geçmeyenlere, bir sistem kurmayanlara vs kızmak lazım sanırım. Biz ünide oturuyoruz abartmıyorum 250-300 sokak köpeği var ve çete olmuşlar gece sesleri geliyor çok ürpertici gerçekten gece mekan basmaya gidiyorlar resmen kendi çaplarında başka köpeklerin mekanlarını hey Allah’ım ya biran önce çözüm bulmaları lazım buna. Rabbim korumuş geçmiş olsun kuzu

Y ysnmrv kiz bisi diecem.konu disi ama ben igneyi yaptim etim.kabardi yalnismi vurdum acaba ilk defa boyle oldu

Bizim burası da merkeze yakın ilçe, hafta sonu pikniğe gelirken atıyorlar sanırım her bahar böyle çoğalıyorlar yani görmen lazım Hindistan gibi ya her yer köpek hayatımda bu kadar çok köpek görmedim. Benden önce de biri yine akülü araba süren bir çocuğa saldıracaktı, eşim koştu etraftaki diğer erkekler koştu hala çocuğa havlıyor, babası da tin tin taa nerden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…