2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

BEnde cok korkuyorum oyle suruyle gezen kopeklerden ve cidden cogu saldirmak icin birini ariyorlar ozur dilerim ama bence basi bos kopekler toplatilmali burda cok cocuk hastanelik oldu bu yuzden hatim ede ede cikiom disari

Allah aşkına 50 yıl önce yaşadığı hamileligimi hatırlayacak biz bile büyük ihtimalle bu yaşadıklarımızı unutup güzel anılar aklımızda kalacak bir de çağ var biz onlar gibi sağlıklı beslenemiyoruz yani organik tabi ki fark olucak sende onun yaşıtlarıyla kıyasla nasıl oluyormuş görsün.

Bu kadar canımın acımasının sebebi belli oldu.38 ateşim varmış ya ben ölçmedim tüm gun yatak döşek uzandim.Şimdi aldırıp ölçtum iyiki aldırdım ya ilaç ictim duşmesi için.Durduk yere başıma iş alicaktım ya.

Y ysnmrv kiz bisi diecem.konu disi ama ben igneyi yaptim etim.kabardi yalnismi vurdum acaba ilk defa boyle oldu
Oluyor kuzum ödem yapıyor böyle baloncuk baloncuk bugün daha ilk defa eşime ellettim bende o ödemleri bak dedim karnım şiştikçe bunlar da geriliyor sıkıntı yok kuzum iğne öyle bir iğne maalesef

Oluyor kuzum ödem yapıyor böyle baloncuk baloncuk bugün daha ilk defa eşime ellettim bende o ödemleri bak dedim karnım şiştikçe bunlar da geriliyor sıkıntı yok kuzum iğne öyle bir iğne maalesef
Korktum bilion mu dedm yalnis mi vurdum acaba die

Bunların çoğalmalarına acilen çözüm bulunması gerek yani olmaz böyle gerçekten onlarda can hem onlara da eziyet böyle olması birbirlerini de parçalıyorlar sonra yazık günah. Şuan bu ülkede en büyük sorunlardan birisi bu sorun yani.

Yani çağ farkı fizik farkı dönem farkı bir sürü fark var. Kendi kv hiç olmamış daha o ne demek onu bile bilmiyor ki karışanı edeni de yokmuş. Çok yaşlı guzum ya he deyip geçiyoz nedem 80 yaşında yani fosil fosil anlamayaaaayor

BEnde cok korkuyorum oyle suruyle gezen kopeklerden ve cidden cogu saldirmak icin birini ariyorlar ozur dilerim ama bence basi bos kopekler toplatilmali burda cok cocuk hastanelik oldu bu yuzden hatim ede ede cikiom disari
Ben bi kere oy için gelenlere söyledim güya not aldılar da daha çok çoğaldı köpekler

Aynen bunların üst düzey alınma huyları olur haksızken haklı çıkar oturur ağlarlar
Eşime belli etmeden ben öcümü alırım bigün ya yeri gelir o taşı gediğine oturturum herşeyin zamanı var beybi intikam soğuk yenir zira alınmasına fırsat vermem hiç beklemediği an haşırttıbilekbord

Çok şükür buzdolabı bitti , kaç saattir uğraşıyorum ama üstümden yük kalktı her şeyi banyoya götürüp kopukledm yıkadım ama o çömel kalk hareketi varya. Allahim nasıl zor nasıl zorr.

O kadar sinirlisin ki yavrum b.k gibi anlatmissin ama eminim sen haklisindir ben sana hak veriyorum

Canım tansiyonunu da ölç bi

Kızlar ben şiddetli vajina batmasına ağrısına dayanamıyorum artık hastaneye gidiyorum şu an umarım her şey yolundadır
Benim de oluyor bir süre sonra geçiyor, içini ferah tut

Kızlar ben şiddetli vajina batmasına ağrısına dayanamıyorum artık hastaneye gidiyorum şu an umarım her şey yolundadır
Rabbim şifa versin kuzum geçen hafta benimde öyle bir hal almıştı ama geçiyor. Bu hafta o kadar abartı değil var ama. Haber et inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…