BEnde cok korkuyorum oyle suruyle gezen kopeklerden ve cidden cogu saldirmak icin birini ariyorlar ozur dilerim ama bence basi bos kopekler toplatilmali burda cok cocuk hastanelik oldu bu yuzdenİlk defa canımı acıtacak şekilde kasılmam oldu eve geldik, köpek sevenler alınmasın ama sokak köpeklerinden nefret ediyorum artık ya burda o kadar çok ki sokak başına 4-5 köpek çocukla tek çıkamaz oldum bu halimle koruyamam diye. Saldırmak istediği kedi de hamileydi, his mi etti nedir sürekli benim yanıma geliyordu, bana doğru koşar da köpek üzerime gelir diye aklım çıktı
Allah aşkına 50 yıl önce yaşadığı hamileligimi hatırlayacak biz bile büyük ihtimalle bu yaşadıklarımızı unutup güzel anılar aklımızda kalacak bir de çağ var biz onlar gibi sağlıklı beslenemiyoruz yani organik tabi ki fark olucak sende onun yaşıtlarıyla kıyasla nasıl oluyormuş görsün.Ya benimki beni her gördüğünde kendi hamileliği ile kıyaslıyor artık bı can sıkıcı olmaya başladı. Oğullarının ikisi 53-54 yaşında benim kocam 10 sene sonra olmuş falan eşimle de kıyaslamıyor o dandüklerle kıyaslıyor birde o kadar saçma şeyler söylüyorki yani neresinden tutsam bilemiyorum. Ve dediğim gibi boy farkımız var ve benim zaten sporcu olmamdan kaynaklı yılda en az iki bel ağrısı yaşarım. Ona bile anlam veremez ne kadar çok belin ağrıyor der iyide arkadaş kas yapımız sinir yapımız kemik yapımız herşeyimiz farklı birde spora ara verince ağrıların da ister istemez artıyor falan şimdi bilimsel bir sürü açıklamamı yapayım gerçi onu da anlamaz ne diyem kendimi yormuyorum çok fazla he deyip geçiyorum anlamayacak çünkü
Oluyor kuzum ödem yapıyor böyle baloncuk baloncuk bugün daha ilk defa eşime ellettim bende o ödemleri bak dedim karnım şiştikçe bunlar da geriliyor sıkıntı yok kuzum iğne öyle bir iğne maalesef
Korktum bilion mu dedm yalnis mi vurdum acaba dieOluyor kuzum ödem yapıyor böyle baloncuk baloncuk bugün daha ilk defa eşime ellettim bende o ödemleri bak dedim karnım şiştikçe bunlar da geriliyor sıkıntı yok kuzum iğne öyle bir iğne maalesef
Bunların çoğalmalarına acilen çözüm bulunması gerek yani olmaz böyle gerçekten onlarda can hem onlara da eziyet böyle olması birbirlerini de parçalıyorlar sonra yazık günah. Şuan bu ülkede en büyük sorunlardan birisi bu sorun yani.Bizim burası da merkeze yakın ilçe, hafta sonu pikniğe gelirken atıyorlar sanırım her bahar böyle çoğalıyorlar yani görmen lazım Hindistan gibi ya her yer köpek hayatımda bu kadar çok köpek görmedim. Benden önce de biri yine akülü araba süren bir çocuğa saldıracaktı, eşim koştu etraftaki diğer erkekler koştu hala çocuğa havlıyor, babası da tin tin taa nerden geldi
Yani çağ farkı fizik farkı dönem farkı bir sürü fark var. Kendi kv hiç olmamış daha o ne demek onu bile bilmiyor ki karışanı edeni de yokmuş. Çok yaşlı guzum ya he deyip geçiyoz nedem 80 yaşında yani fosil fosil anlamayaaaayorAllah aşkına 50 yıl önce yaşadığı hamileligimi hatırlayacak biz bile büyük ihtimalle bu yaşadıklarımızı unutup güzel anılar aklımızda kalacak bir de çağ var biz onlar gibi sağlıklı beslenemiyoruz yani organik tabi ki fark olucak sende onun yaşıtlarıyla kıyasla nasıl oluyormuş görsün.
Yok kuzum onlar şişiyor iniyor sararıyor morarıyor kararıyor geçiyor yine oluyorKorktum bilion mu dedm yalnis mi vurdum acaba die
Ben bi kere oy için gelenlere söyledim güya not aldılar da daha çok çoğaldı köpeklerBEnde cok korkuyorum oyle suruyle gezen kopeklerden ve cidden cogu saldirmak icin birini ariyorlar ozur dilerim ama bence basi bos kopekler toplatilmali burda cok cocuk hastanelik oldu bu yuzdenhatim ede ede cikiom disari
Eşime belli etmeden ben öcümü alırım bigün ya yeri gelir o taşı gediğine oturturumAynen bunların üst düzey alınma huyları olur haksızken haklı çıkar oturur ağlarlar
Çok şükür buzdolabı bitti , kaç saattir uğraşıyorum ama üstümden yük kalktıCanım tüh gözünde büyümüştür şimdi ben bunu yaşamamak için bir iki raf yapacam diye kendimi şartlıyorum bölük pörçük parça parça yormadan yapıyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum totomdan alıyorum nefesi sonra
O kadar sinirlisin ki yavrum b.k gibi anlatmissin ama eminim sen haklisindir ben sana hak veriyorumSelam kızlaryazılara cevap verince sayfalar karışıyor hepsini okuyamadım doğuran eden yok demi len bugün piknik miknik bizde dışardaydık daha eve giremedim bi bakayım dedim oku oku bitmiyor anam neyse gelelim bugünkü mevzuma tabiki mevzum ne kv şaşırdık mı hayır zorla mevlüte çağırdı beni de ama eşim akıllılık yapıp herkes dağılınca götürdü işim var diye gittim mi gittim sonuçta daha yeni doğmuş bir bebiş de vardı tabi 45 günlük onu da görüp sevmiş oldum neyse gelelim kv bana ne diyor belimin zonklaması ordada oldu gerçekten çok enteresan bir zonklama bu ya bende ay belim dedim ekstra bide piknik falan derken belim gerildi. Bana gelmiş benim de hamilelikte şöyle böyle diyor kendisiyle kıyaslıyor abartma diyor bana kız birde bana ben nazlı bir kız değilim söylenmem güçlüyümdür iyi de bilirler yani bişi söylüyorsam o ağrıyordur yani. Dillendirmem de çok fazla. Neyse bir iki üç ayyyhhh dedim kv 150 arkadaş bak 151 değil 150!!!!!! Ben kaçım 180… ulen senin boyun kadar benim belim var kendinle beni kıyaslayacak durumda mısın sen???? İnsan bi aynada kendisine bakar bi bana bel diyor bide sende bel mi var koduuğum bir buçuk metresin tamam anlıyorum küçümsemiyorum da bana ne laf çakıp duruyorsun çakarsan bende sana derim yani. İnsan bi kendisini bilecek her gördüğünde hamileliğinle kıyaslama arkadaş azar yiyorum resmen kadından yaw. Ayhhhh dedim annecim öyle değil kapattım konuyu kırmadan sonra eve bıraktık eşime diyorum ulen annen 1,5 luk kadın gelmiş bana belim ağrıyor deme trajikomik gerçekten diyorum gülüyor. Oldu bu kadın eltimin annesi olmayınca ona bakmış şimdi anlıyorum eltimi ya 40 gün burnundan getirmiş. Eltimi de sevmem çok ama kadın haklıymış. Allah beni bunun eline düşürmesin töbeee ağzıma sıçar resmen sus söylenme diye. Neyse sinirlenmiyorum artık kadına zaten takılsın kendi dünyasında 1,5 1,5
Canım tansiyonunu da ölç biBu kadar canımın acımasının sebebi belli oldu.38 ateşim varmış ya ben ölçmedim tüm gun yatak döşek uzandim.Şimdi aldırıp ölçtum iyiki aldırdım ya ilaç ictim duşmesi için.Durduk yere başıma iş alicaktım ya.
Yok kız sinirli değilim valla bak ama bok gibi anlatmış olabilirim evde değilimO kadar sinirlisin ki yavrum b.k gibi anlatmissin ama eminim sen haklisindir ben sana hak veriyorum
Benim de oluyor bir süre sonra geçiyor, içini ferah tutKızlar ben şiddetli vajina batmasına ağrısına dayanamıyorum artık hastaneye gidiyorum şu an umarım her şey yolundadır
Tansiyon aleti yok ya evde tansiyon sorunum olmadigi için galiba almam lazım onuda.Hep doktorda ölçerdik.Canım tansiyonunu da ölç bi
Ters tesir ediorBen bi kere oy için gelenlere söyledim güya not aldılar da daha çok çoğaldı köpekler
Gebelikte ates iyi değil ama komşuya falan bi sor vardır belkiTansiyon aleti yok ya evde tansiyon sorunum olmadigi için galiba almam lazım onuda.Hep doktorda ölçerdik.
Ateş ölçeri kırmıştım onu aldık.
Rabbim şifa versin kuzum geçen hafta benimde öyle bir hal almıştı ama geçiyor. Bu hafta o kadar abartı değil var ama. Haber et inşaAllahKızlar ben şiddetli vajina batmasına ağrısına dayanamıyorum artık hastaneye gidiyorum şu an umarım her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?