2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sinirlerim hoplamis durumda kv nin kız kardeşi geldi kızıyla beraber bir kek çırpayim dedim neyse çırptım yemek yemiştik bulaşıklar tezgahta duruyordu keki kalıba koydum kv dedi sen onu koyda kızım öyle dizeyim bulaşıkları ordan bacısının kızı atladı sen oturacan demi teyze diye kvdeye bacısı dedi sen otur bacım ceren yapsın kızından ötürü hâlbuki laf yani güya bana laf vuruyor o yapsın der gibi. Sonra durdu durdu baaccıgmm gelininin karnında ki kız mı diye arkası genişlemiş diye töbe töbe ağzına çarpacam şimdi

de ki arkam kadar tas girsin sana , ay pardon dussun kafana djdjjfjf

de ki arkam kadar tas girsin sana , ay pardon dussun kafana djdjjfjf
Artik bu mecrada terbiyemi koruyamicam arkadaslar pes ediyorum s*çacam agzina kv gorumce artik kiminiz size ne diyosa ben benimkileri hic sallamiyom kv de de gorumcemde beni darlamiyo hele gorumcem huyumu bilir anasini bile beraber cekistiriyoz yeri gelince

Desene kız iyiki sen benim kv değilsin ay çok zorsun diye sonra dönüp ayyy kv ciiiim de ben yapmıştım bigün kardeşine valla

Doktor randevun yakın mı canım ? Tedbir almak lazım artık sanırım ya
Cuma günü. Daha var. Ama şu anda iyiyim. Bu haftalar bunlar normal diye okumuştum, önceki başlık anneleri de hep bu haftalarda yaşıyordu böyle ağrılar. Ben de çok üstünde durmadım ama ağrı artsa ya da sıklaşsaydı o zaman bi durup derdim what the F*** is going on diye

Bugün dünya gıcık kv günümüdür nedir başladık yine
Benim eşimin ailesi öyle sevmiyor ki beni 13 yılımın son 3 yılında öyle mesafe koydum ki ölsem haberleri olmaz ölseler haberim olmaz kırk yılda bi bana gelirler oda hepsi değil görümcelerimle tamamen mesafe koydum kaynamam zaten hepsi uzak bana bende onlara o kadar sevmiyorlar ki beni ölarm bi bardak su vermezler niye sevmiyorlar çünkü hepsine lafı açık açık caktıgım için fenaymışım zormuşum sinirliyim mişim. İyi ki mişim yani

Kızçelerim bir haftayı daha yuvarladık. Bugün sabahtan ev işlerinin bir kısmını halledip dedik ki eşimle hadi gel hava alalım zaten ramazanda gezemicez. Gittik deniz kenarına çok iyi geldi. Çıkma kararı aldığımızda hava harika güneşliydi ama sonra bulutlandı gerçi. Yine de sıcaktı, temiz hava iyi geldi.

Kızlar ben şiddetli vajina batmasına ağrısına dayanamıyorum artık hastaneye gidiyorum şu an umarım her şey yolundadır
Umarim bir sikinti yoktur cunku aynisi bende de var

Ah be denizi gorunce memleketimi ozledim

Ay bu aralar kvle çok haşır neşir değilim kafam raaadd ama ramazanda iftarı orda açıcaz gerçi ben oruö tutmicam ama hazır yemeğe inmek gibisi yok aramızda 3 kat var zati kız korkuyorum orda sancım başlar doğuma giderim diye çünkü ben doğuma gidince haber etmicem ona sonrasında gelsin herşeyi. Ben bilirim kafasında biraz dnjds

Cocugun dogacagi varsa da geri gider valla konusursa

G Gamgusar bana niye kızgınım ifadesi atıyon kız bu mesajımda niye kızdııın

Cocugun dogacagi varsa da geri gider valla konusursa
Gitmesin valla doğsun 3gündğr iyi midem yanıyor 1 ay böyle olcaksa yandım anam bacım baharatlı bişey yemesemde yanıyor peynir yedim ondan sonra yandı me yiyiö ben aç mi kaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…