2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız eve uğramadan zaten gidemezsin ki bi yere ay benim biraz ağrım var gideyim de yatayım de çık evine bi duş alır çantanı alır çıkarsın doğunca da haber edersiniz

Desene kız iyiki sen benim kv değilsin ay çok zorsun diye sonra dönüp ayyy kv ciiiim de ben yapmıştım bigün kardeşine valla

Oh ağzına sağlık emojisi ne zaman gelecek

Gitmesin valla doğsun 3gündğr iyi midem yanıyor 1 ay böyle olcaksa yandım anam bacım baharatlı bişey yemesemde yanıyor peynir yedim ondan sonra yandı me yiyiö ben aç mi kaliyim
4.aydan beri içimde ejderha var gibi yanıyo midem artık rutinim oldu yanmadığında Allah Allah diyorum ne yedim de iyi geldi acaba djkdkf

Kız eve uğramadan zaten gidemezsin ki bi yere ay benim biraz ağrım var gideyim de yatayım de çık evine bi duş alır çantanı alır çıkarsın doğunca da haber edersiniz
Ben hiç öyle şey yapamıyorum direk çat diye söylerim doğuruyorum diye hatta kv eltimde sancı odasına girmiş bendede girmeyi hayal ediyor ama sadece hayal

4.aydan beri içimde ejderha var gibi yanıyo midem artık rutinim oldu yanmadığında Allah Allah diyorum ne yedim de iyi geldi acaba djkdkf
Ay nasıl çekiyorsun kiz maşallah 3 gündür yemek yemekten soğudum ne yesem yanıyom

Gitmesin valla doğsun 3gündğr iyi midem yanıyor 1 ay böyle olcaksa yandım anam bacım baharatlı bişey yemesemde yanıyor peynir yedim ondan sonra yandı me yiyiö ben aç mi kaliyim
Bende de oyle ya suan kac haftaliksn

Benim de çok yanıyor midem yemek borum. Eşim artık doğursan da kurtulsan diyor bu mide yanmasından. Dedim tövbe de daha 2 ay var
Beniö bazen boğazıma kadar yanıyor yanıyorum söndürelim mi tabii tabi şarkısı aklıma geldi

Çok aç kalınca yanıyor ben bugün dolap siliyorum diye aç kaldım, durmadan gaviscon içtim bana mısın demedi, simsi doğsun dersin ama doğduktan sonra başlıyor asıl iş bence bu günlerin kıymetini bilmek lazım, mesela bugün dolap sildim, çocikim olsa durmadan memede, beziydi aglamasiydi gaziydi, son özgür zamanlar bırak midemiz de yaniversin

Çocukla temizlik daha zor olur tabi ama bebiş sevesim var bende dün mutfak dolaplarını silesim geldi yarısında isteğim kaçtı üst tarafı yaptım anca altı kaldı temziliğe başlicam şimdiden her gğn yarım yer yaparsam anca biter haha

Yine kv konusu geçmiş durur muyum hemen yazarım dhsjsjshs biz kv ile aynı sitedeyiz apartmanlarımız yan yana 8 aylık hamilelik dönemimde toplasan 3 veya 4 kere yemeğe çağırmıştır gelip bana şunu da ben yapayım diyip yardım etmedi öyle zamanlar geçirdim mide bulantılarından buzdolabınının kapağını dahi açamadığım günler oldu yine de canımı dişime taktım kendi işimi kendim hallettim bir de baya dinç bi kadın hadi bu zaten yapamaz desem. Geçen gelmiş normal doğum yapacak olursan senle ben girerim doğuma oğlum orda bayılır duramaz ben huyunu biliyorum zorlama çocuğu illa gir diye ben gircem senle doğumuna çok güzel olcak bak diyor ay güler misin ağlar mısın bu da böyle bi cins
AdChoices
ADVERTISING​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…