2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

31-35 8 aylik
36-40 9 aylik
1 hafta sonra 9 a giricez seninle aynı haftamız djsjsj benim de 15 nisan ama sezeryan istiyorum o yüzden 38 de alır beni doktor
Aslında 9. ay 38. haftada bitiyormuş. Normalde 10. ayın içine giriliyor yani 9 ay 10 gün deniyor ya. 38 den sonra o 10 günlük süreç başlıyormuş.

Abov doğuma girip napcak

Ay anneme bugün ben kilolu mu doğdum diye sordum ivit dedi şişkü bir bebekmişim evde doğum olduğu için tartmamışlar ama kiloluymuşum eşimde 3,6 civarı felan doğmuş geliyo bizim tosun nası çıkarcam korkusu başladı iyi mi dnxkd

kızlar maalesef düzenli sancım çıktı nst de doktor doğumu başlatabiliriz dedi ben sancıları hissetmiyorum ama çok düzenli dedi yatış yapıp ciğer geliştirici yapıcam dedi devlet acile gelmiştim ben kabul etmedim imza atıp çıktım şimdi kendi özel hastaneme gidiyorum bebeğim daha çok küçük 34+4 teyiZ bu arada vajina ağrımın sebebi düzenli sancıların gelmesiymiş

Ay bakalım diğer hastane ne dicek hayırlı haberler alırsın inşallah

Allahim korusun kuzum Rabbim senide bebisinide korusun bizi habersiz birakma

Ay canım iyi ki gitmişsin ya. GErçekten şaşırdım. Dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz

Tövbe tövbe sen niye şeyimi göresin diyecektin Allahım ya

Aaaaa neden ki kız erken doğum riskin varmıydı

Bebek çok küçük değil canım benim, gelişme geriliği falan yoksa hiçbir şey olmaz bu haftalarda içini ferah tut öncelikle, daha fazla stres olmamaya çalış Zaten yatışın yapılırsa ilaçla sancıları baskılıyorlar, doğum geciktirilebilen bir şey. Açılma var mı biliyor musun, ya da nişan vs geldi mi? İnşallah kontrol altına alınır durum da zamanını bekler miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…